Lavkarbo sjokoladekakeKilde: Ingrids Blogg 
Ingredienser: Bunn: - 100 gr kokkosmel
- 200 gr mandelmel
- 1/2 dl sukrin
- 6 egg
- 50 gram smør
- 50 gram mørk sjokolade
- 250 gr kremost/philadelphia
- 2 dl fløte
- 1 ts vaniljepulver
- 1,5 ts bakepulver
- 2 ss kakaopulver (er ikke med i kaken på bildene, men anbefales)
Glasur: - 50 gram smør
- 100 gram philadelphia
- 100 gram sjokolade
- ca 1 dl sukrinmelis (tilpass til ønsket tykkelse)
- 2 ss sterk kaffe
Se resten av oppskriften her! PeanøttkubberKilde: Melissa Spania 
Ingredienser - 6 store ss kvernede mandler
- 1-2 ss peanøttsmør
- 1 ss macapulver (kan utelates, men gir en god smak)
- 1 ss kokosolje
- 1-2 ss rå yaconsirup/steviadråper (jeg brukte ca 6 dråper av hver steviaessens)
Se resten av oppskriften her! PåskemarsipanKilde: Melissa Spania 
Ingredienser - 3 dl kvernet mandler
- 1 stor ss kakaosmør
- 1 stor ss kokosolje
- 5-10 dråper stevia med vaniljesmak
- 1 ss yaconsirup (kan utelates)
Se resten av oppskriften her! Supersunne lavkarbo energibarerKilde: Ingrids Blogg 
Ingredienser - 350 gram mandler
- 130 gram hasselnøtter
- 20 gram kokosflak
- 2,5 dl palmesukker
- 1 dl sukrin
- 1 neve tørkede bær (jeg brukte goji og tranebær, men du kan også benytte andre bær som tørkede blåbær).
- 4 eggehvitter fra små egg
Se resten av oppskriften her! Kyllingboller i CurrysausKilde: Lavkarbokjerringa 
Ingredienser - 800 g kyllingkjøttdeig (jeg brukte en med kylling og kalkun kjøtt i, «Solvinge»)
- 1 dl fløte
- 1 egg
- 1 fedd hvitløk, presset
- salt og pepper
- smør til steking
Se resten av oppskriften her! Lavkarbo FløtekaramellerKilde: LavkarboGjortEnkelt 
Ingredienser - 2 dl fløte
- 100 g smør
- 2 ss sukrin
- 1 ts vaniljepulver
Se resten av oppskriften her! Lavkarbo KokosbollerKilde: LavkarboGjortEnkelt 
Ingredienser - 4 eggehviter
- 2 ss tagatesse
- 6 plater gelantin
- 1/2-1 ts vanilje
- 1/2 dl kokende vann
- Når kokosbollene er stive
- 1 1 1/2 plate 70 % sjokolade
- 1 god ss delfiafett. *
- kokos
Se resten av oppskriften her! Fotballfrues Lavkarbo Frozen Halloween MudpieKilde: Fotballfrue 
Ingredienser Bunn - 200 gram malte mandler
- 75 gram smør
Mellomfyll - 2.5 dl. sukrin
- 3.5 dl. kremfløte
- 3 eggeplommer
- 1 ts. jbkm (johannesbrødkjernemel, kjøpes på helsekosten) + 1 dl. vann Blandes godt, skal IKKE være klumpete.
- 25 gram smør
- 1 ts. vaniljesukker evnt. essens
- 1 ts. vaniljepulver
- 2 ts. pulverkaffe
Topping – sjokoladefyll - 75 gram mørk sjokolade (70 prosent eller mer)
- 1 eggehvitte
- 1 dl. kremfløte
Se resten av oppskriften her! Proteinsjokoladekake uten tilsatt sukkerKilde: KamillaK 
Ingredienser - 3 egg
- 1 dl (100 g) Sukrin
- 2 pakker (2g) Stevia – kan sløyfes
- 1/2 dl (30 g) FiberFin
- 1/2 ts (1 g) salt
- 1 ts (4 g) bakepulver
- 1/2 dl (30 g) kakaopulver
- 1/2 dl (30 g) sjokoladeprotein
- 1 dl (60 g) kokosmel
- 3 dl (300 g – en boks) mager kesam
Se resten av oppskriften her! Lavkarbo Franske MakronerKilde: KamillaK 
Ingredienser - 2 eggehviter
- 60 g sukrin
- 60 g mandelmel
- 90 g sukrinmelis
- Evt. kakao/konditorfarge/vaniljepulver eller lignende. I denne oppskriften har jeg brukt 2 ts kakao.
Fyll (Sjokolademakroner): - 2 ss smeltet smør
- 40 g smeltet mørk sjokolade
- 1 ts vaniljepulver
- 1 ss sukrinmelis
Se resten av oppskriften her! 
| Velkommen til LavkarboOppskrift.no! Her finner du Norges beste lavkarbo oppskrifter hentet fra Norske blogger. 
|