10 grunner til at magen din ikke krymper på keto. – 2 sunne vaner

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 3, 2023
  • Time to read: 6 min.

Sharing is caring!

10 grunner til at magen din ikke krymper på keto

.Du vil at magen din skal krympe!

Men her er grunnene til at dette kanskje ikke er tilfelle:

1. Du gjør keto feil. Det kan hende du må redusere karbohydratinntaket til under 20 gram per dag, samt en moderat mengde protein og riktig mengde fett.

For å lære mer, les hvordan du starter Keto riktig – for nybegynnere-bloggen.

Hver organisme er unik, og det er grunner til at du ikke kan bli kvitt magen. Hvis du har et veldig sakte stoffskifte, eller er i overgangsalderen, eller har vært på diett mange ganger tidligere, vil du sannsynligvis kutte ned karbohydratinntaket til 10 gram per dag. Dette er hva som skal til for å motvirke denne langsomme metabolismen.

Hva bør du spise?

Protein: Moderat – tre til seks gram per dag.

Karbohydrater: Spis mye grønnsaker.

Fett – I begynnelsen, spis mer fett for å tillate deg selv å gå fra ett måltid til et annet. Når du begynner å gjøre dette, reduser diettfettet ditt fordi du ikke vil at kroppen din skal konvertere diettfett til ketoner i stedet for å gjøre ditt eget fett om til ketoner (og gå ned i vekt). Du vil stole på ditt eget fett, så vi ønsker å kutte ned på fettet i kosten.

2. Du faster ikke periodisk, noe som senker insulinnivået og fremskynder resultatene.

Bare keto vil ikke fungere, fordi hver gang du spiser utløser du insulin, og ved å gjøre intermitterende faste kan du dramatisk øke hastigheten på resultatene og senke insulinnivået. Kombinasjonen er virkelig nødvendig. For å kombinere disse to måltidene bør du starte med tre måltider og deretter sakte ta to måltider og flytte frokosten frem til det punktet hvor du ikke er sulten om morgenen, og deretter vil du spise middag ved lunsjtid og blande dem sammen. perfekt scene for deg å spise ett måltid om dagen hvis stoffskiftet er veldig tregt og eller hvis du har en langsom skjoldbruskkjertel.

3. Det fungerer, selv om du tror det er fordi vekttapet har gått ned siden du startet.

I starten av programmet går mange ned i vekt, for så plutselig å bremse ned vekttapet og tenke at det ikke går. De pleide å gå ned et kilo om dagen og nå går de ned et kilo i uken og de tror det ikke fungerer.

Faktisk kan en sunn person gå ned maksimalt to pounds per uke. For den gjennomsnittlige personen kan dette være ett pund i uken. Dette er greit! Det fungerer fortsatt, det vil ta litt tid.

Målet er å bli frisk og deretter gå ned i vekt.

Fokuser på andre beregninger som energi, toleranse, søvn, hukommelse og betennelse, ikke bare vekttap.

Hvis du går ned minst et halvt kilo i uken, fungerer det, men litt tregere.

4. Du har en fettlever, som reduserer din evne til å produsere ketoner og veksthormoner og miste fett. Hvis du har stor mage, må kroppen din først kvitte seg med leverfett før du kan kvitte deg med magefett. Du må forbedre den fettleveren.

For å lære mer, se Dr. Bergs video Hvordan bli kvitt en fettlever. https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=642423206948582

For å hjelpe til med å ta inn litt kolin, som er en type B-vitamin, fjernes det fra leveren.

Selv om magen din kanskje ikke krymper, mister kroppen fortsatt fett. Før han blir kvitt fettet som er rett under magen din, må han få det ut av organene dine.

Først går fettet til leveren, deretter til organene og deretter til annet fett.

5. Du får muskelmasse. Hvis du er en kvinne i overgangsalderen, kan du ha mistet mye muskler. Kroppen din trenger tid til å omstille seg.

Kvinner i overgangsalderen har mye atrofi. Dette er tap av muskelmasse, det ser ut som fett, men det er atrofi. En måte å finne ut av det på er om du sitter i en stol og reiser deg og det krever mye krefter å reise seg fordi lårmusklene er svake, du har atrofi.

Få tilbake muskelmassen mens du holder på med periodisk faste og keto. Muskler veier mer i volum enn fett, så du merker kanskje ikke tapet i midseksjonen din selv om du blir sterkere.

Det tar et veldig sunt kosthold i et godt år eller to for å få disse musklene tilbake gjennom trening, så det vil ikke skje på en uke eller to. Det er frustrerende, men du vil til slutt få det tilbake fordi atrofi er et ganske alvorlig problem. Musklene dine er praktisk talt borte.

6. Du trener feil eller ikke trener i det hele tatt. Trening er ikke bærebjelken for vekttap, men det øker veksthormonnivået og styrker musklene dine. Det er best å trene med høy intensitet.

Trening bidrar med mer enn 15 % til vekttap. Det beste av alt er at dette er høyintensive, korte utbrudd med høyintensive helkroppsøvelser av kort varighet. Hvis du kan løpe korte distanser, ville det vært ideelt, men noen mennesker har ikke veldig gode knær, så de må sitte på en spinbike eller elliptisk trener. De fleste trenger bare å begynne å gå.

7. Du blir faktisk oppblåst av maten du spiser. Dette kan skyldes grønnsaker, inntak av for mye fett eller matallergi.

Du har kanskje ikke nok magesyre eller galle fra galleblæren. Matallergier kan forårsake oppblåsthet hvis du ikke kan fordøye disse matvarene og utvikle forstoppelse. Du kan ikke gå ned i vekt hvis du er forstoppet. Spis mat du kan fordøye. Grønn salat er sannsynligvis lettere å fordøye enn spinat eller andre grønnsaker, så bytt grønnsakstype og pass på at du ikke blir oppblåst. Du trenger hjelp med eplecidereddik, betainhydroklorid eller en slags galleblærestøtte.

8. Du har andre helseproblemer som skjoldbruskkjertelproblemer eller andre hormonelle problemer. Fokuser på å løse andre helseproblemer.

Dette kan hindre din evne til å gå ned i vekt fordi når du blir frisk, fokuserer noen ganger kroppen først på andre problemer før du går ned i vekt. Bli kvitt alle de svake leddene i kroppen din. For eksempel prøver du å gå ned i vekt, men det fungerer ikke. Hva er det svakeste leddet i kroppen din? Er det skjoldbruskkjertelen? Er det binyrene? Fokuser på det og se hva som skjer med vekten fordi det handler om å bli frisk og deretter gå ned i vekt.

9. Det kan være medisinene dine. Vanlige legemidler som forhindrer vekttap er statiner og antidepressiva.

Noen medisiner øker insulinresistens, noe som øker insulinnivået. Rådfør deg med legen din for å finne et alternativ, finn noe naturlig du kan jobbe med. Hvis blodtellingen din er normal og legen fortsatt bruker medisiner, finn en annen lege fordi du ikke vil ta medisiner med mindre du virkelig trenger det.

10. Stress og mangel på søvn kan hindre deg i å kvitte deg med magefett. Folk forbedrer søvnen og begynner å gå ned i vekt.

Dr. Berg har videoer av metoder du kan bruke, ting du kan gjøre for å forbedre søvnen din som faktisk vil hjelpe deg å gå mye ned i vekt.

Her er en video om søvn. Sov uten magefett. https://www.facebook.com/135796882846/videos/394788585066582

Det er mennesker som forbedret søvnen og begynte å gå ned i vekt.

Du mister kanskje ikke magefett på keto, se hvilken av disse ti årsakene som gjelder og fiks dem deretter.

Dette innlegget er komprimert fra Dr. Bergs video. 10 grunner til at magen din ikke krymper på Keto https://www.youtube.com/watch?v=ofUEHw9PFds

Dr. Berg er kiropraktor som spesialiserer seg på sunn ketose og intermitterende faste. Han er bestselgende forfatter av The Healthy Keto Plan og direktør for Dr. Berg Nutritionals. Han praktiserer ikke lenger, men driver med helseundervisning gjennom sosiale medier. Han underviste i undergraduate ernæring som adjunkt ved Howard University.

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne e-posten eller meldingen er ikke ment å behandle eller forebygge sykdom, og den er heller ikke ment å være en erstatning for medisinsk behandling eller et alternativ til medisinsk rådgivning. Bruken av anbefalinger er på leserens valg og risiko.

Det er ulike måter å holde seg oppdatert på publikasjonene mine.

Jeg er fokusert på å maksimere min fysiske ytelse og mentale klarhet og viktigst av alt min generelle helse gjennom et sunt kosthold og trening.

Jeg vil gi deg overbevisende artikler om den ketogene dietten og GAPS-dietten, supersakte treningsprogram med høy intensitet og kosttilskudd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *