5 Keto-oppskrifter som vil fylle deg

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 7, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!


Som Amazon Associate tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

De mest mettende måltidene du kan nyte på keto vil inneholde mye fett og protein. Disse to næringsstoffene holder deg mett til neste måltid.

Det mest mettende du kan ha på keto er rent fett. Fett som 5 flere kalorier per gram sammenlignet med protein og karbohydrater. Dette er en grunn til at folk liker fet kaffe om morgenen. Noen mennesker kan gå timer før de trenger å spise noe etter den skuddsikre kaffen.

Disse 5 lavkarbo-oppskriftene er enkle å lage og er fulle av fett og protein.
For å komme til oppskriftene under klikker du bare på bildet eller navnet. De er alle fra det gjeldende nettstedet du er på.

Fet sitronkake

Hvis du av en eller annen grunn vil spise dessert til et måltid, vil denne kakeoppskriften gjøre jobben. Denne minibollekaken gir deg 720 kalorier og kun 1,6 totale karbohydrater med 74 gram fett.

sitron keto kake - 5 Keto oppskrifter som vil fylle deg

Hvordan kan jeg gjøre min Keto mer mettende?

Som en generell regel for å gjøre ketoen mer mettende, må du legge til flere kalorier. Jeg vil først begynne med å tilsette mer fett til måltidene dine og deretter mer protein. Eller du kan bare øke kjøttet i måltidet.

En annen måte å holde seg mett mens du spiser keto er å ha snacks mellom måltidene. Forlage noen fettbomber eller ostepinner kan gjøre susen.

For å få noen andre matideer for å holde deg mett, sjekk ut denne lavkarbo matliste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *