50+ beste keto-snacks | Snack ideer og oppskrifter inkludert

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 6 min.

Sharing is caring!

Disse keto snacks og snack-ideer vil holde deg energisk og fornøyd mellom måltidene! Ovenfor 50 ENKLE oppskrifter å prøve.

BESTE Keto-snacks

Uansett hvilken diett du er på, er snacking nøkkelen til å opprettholde eller nå disse målene.

Dette er ikke forskjellig fra keto-dietten. Ha det frokost, middagi tillegg til middagsoppskrifter lett å sortere ut, dette er snacks som kan være en nedtur.

Forskning viser at regelmessig småspising holder blodsukkeret stabilt, og dette er spesielt viktig på en keto-diett.

Det er en misforståelse at keto-dietten mangler kvalitet og er enkel å lage og finne, men dette er IKKE sant. Selvfølgelig er de tradisjonelle snacksene vi er vant til høye i karbohydrater og ikke keto-vennlige.

Hva er noen gode keto-vennlige snacks?

Imidlertid er det mange snacksideer å inkludere i et lavkarbokosthold, inkludert stifter som chips, barer og energikuler.

Vi delte dem inn i søte snacks, salt snacks, smoothies og shakes og proteinsnacks.

Vi har også inkludert en liste over butikkkjøpte alternativer slik at du aldri blir sittende fast!

Keto søte snacks

Kandiserte pekannøtter

Nøtter er alltid et fantastisk alternativ for et lavkarbokosthold, og de tar det til neste nivå. For de som elsker kombinasjonen av søtt og salt, er kandiserte pekannøtter et fantastisk alternativ. «Godteriet» kommer fra et keto søtningsmiddel, så ikke bekymre deg!

keto kandiserte pekannøtter

energikuler

Mens energikuler er et populært mellommåltid for enhver diett, har de tradisjonelle en tendens til å bruke havre og/eller korn for å holde formen. Disse er det motsatte og bruker en blanding av nøttesmør, frø og kokosolje for binding. De smaker kjempe godt også!

fete bomber

Fettbomber, en av de mest populære keto-snacks, er ganske magiske. Som navnet antyder, gir deres høyere fettinnhold deg en følelse av metthet og energi, så du vil ikke ha lyst på noe fullt av karbohydrater!

Peanøttsmørkuler

Hvis du elsker peanøttsmør, er disse snackballene svaret ditt! Litt søt, lett sukkerholdig og perfekt porsjonert, hver scoop inneholder mindre enn 2 gram karbohydrater.

Sjokoladekuler med peanøttsmør

En sjokoladeversjon av de nevnte kulene, de legger et ekstra lag sjokolade på utsiden (og minner meg så mye om Reeses peanøttsmørkopper!). For dette tillegget inneholder de fortsatt mindre enn 3 gram karbohydrater.

Proteinbarer

Et populært mellommåltid i de fleste dietter, det er lite karbohydrater og mye protein. De krever minimalt med forberedelser og utgjør en fantastisk matbit på farten.

En kakedeigversjon av proteinbarene, de bruker en kombinasjon av nøttesmør, sukkerfri sirup og proteinpulver for å binde sammen. Tilsetning av sukkerfrie sjokoladebiter er hjertelig velkommen!

Sjokolade kokos kopper

Keto-kopper har vært populært i helsekostbutikker i flere år. Nå kan du lage din egen med bare noen få ingredienser.

løypeblanding

Alle elsker en god blanding, og denne keto-versjonen er spesielt god – den inneholder nøtter, frø og keto-godteribiter.

Müslibarer

Mens tradisjonelle müslibarer er laget med havre, bruker keto müslibarer en blanding av finhakkede nøtter, frø, mandelmel blandet sammen med sukkerfri sirup. Seriøst, de smaker like godt som originalen!

Keto Salty Snacks

Kjeks

Laget med bare 2 ingredienser, blir disse keto-kjeksene ofte referert til som keto-ost ​​fordi de smaker så likt!

keto kjeks

Chips «Tortilla»

En av de beste keto-snackoppskriftene, disse lavkarbochipsene er en game changer. Hvis du elsker dorito- eller tortillachips, er disse en flott erstatning. Dypp dem i noen keto guacamole eller salsa for den perfekte snacksen.

ostechips

Alt du trenger er litt nyrevet ost og denne forretten er klar! Bakt til de er gyldenbrune, kan du bruke hvilken som helst ost etter din smak.

Zucchini chips

Zucchini er lite karbohydrater og mye fiber, og gir gode chips. Tynne skiver, krydret og deretter bakt, vil de garantert tilfredsstille eventuelle salttrang du måtte ha.

zucchini-frites

Litt forskjellig fra squashchips bruker de en lavkarbo panering på begge sider for å gi dem en ekte «stekt» følelse. Du kan bake dem i ovnen, luftsteke dem, eller til og med frityrsteke dem i keto-vennlig olje.

chips med parmesan

Som med ostechips, bruker denne versjonen spesifikt parmesan. Ikke bare er de enda mer duftende, men de er også det perfekte mediet for å unne seg noen keto hummus.

pasta chips

Viral Pasta Chips-oppskrift kan nå gjøres keto-vennlig takket være bruken av keto-pasta! Lett å tilpasse med hva slags krydder du har for hånden.

Popcorn

Nei, mais brukes faktisk ikke. I stedet «eksploderer» dehydrert ost for å lage en fantastisk erstatning. Jeg anbefaler deg å lage en dobbel porsjon om gangen, for det holder ikke!

pommes frites

Det er mange lavkarbo grønnsaker som kan etterligne pommes frites, inkludert rutabagas og kålrot. Begge fungerer i denne pommes frites-oppskriften, og ærlig talt, du vil bli lurt hvis du tror de er poteter!

Drinker og smoothies

jordbærsmoothie

Jordbær er svært lite karbohydrater, men tilfører sødme og fiber. Kombiner den med ytterligere to keto-ingredienser for den perfekte dessertsmaksrike, kremete dessertsmakshaken med bare 2 gram karbohydrater.

keto smoothie

grønn smoothie

Legg til grønt til snacks med denne lavkarbo kremaktig grønne smoothien. Selv om den inneholder spinat, vil du ikke kunne smake den i det hele tatt!

Keto cocktailer

Hvis du elsker en McDonald’s-smoothie, vil du elske disse keto-vanilje-, sjokolade- og jordbærsmoothiene!

blåbær smoothie

I likhet med jordbær er også blåbær en lavkarbofrukt. Lastet med fiber kan de blandes sammen for å lage en smoothie som metter deg mellom lunsj og middag.

Smoothie med peanøttsmør

Leter du etter en forrett med dessertsmak? Denne peanøttsmørsmoothien er rett og slett uimotståelig. Den er tykk og kremet, som myk iskrem, og peanøttsmørsmaken er fantastisk. Oh, og det er bare 3 gram karbohydrater per porsjon.

Protein snacks

proteinkjeks

Lite karbohydrater, mye protein og ganske velsmakende sjokoladekjeks? Prøv denne proteinkaken, og den vil bli din nye favorittmatbit.

proteinkjeks

Muffins

brownie

Brownie biter

Mens hjemmelagde snacks er å foretrekke hvis du er på farten og trenger noe i en knipe, er her noen fantastiske alternativer å plukke opp.

Nøtter og frø

Rå eller saltede nøtter og frø, inkludert macadamianøtter, mandler og valnøtter.

Peanøttsmør

Ikke tilsatt sukker, nøtter og frøoljer, inkl. mandel olje og tahini. Dypp selleri i dem for en deilig lavkarbokombinasjon.

Ost

Hardostterninger eller ost i skiver. Unngå bearbeidede oster da de inneholder ekstra karbohydrater.

kjøtt delikatesser

Delikjøtt uten konserveringsmidler og lavt natriuminnhold. Nyt dem med kremost, salat eller sylteagurk.

tunfisk på boks

Velg tunfisk pakket i olivenolje eller chiliolje for ekstra metthetsfølelse.

Lavkarbo grønnsaker og dipper

Selleri- og agurkskiver med fullfett kremost el lavkarbo dip.

Avokado

Inneholder sunt fett og fiber. Mos avokado med salt, pepper og sitronsaft.

Hardkokte egg

Lett tilgjengelig fra dagligvarebutikker, bensinstasjoner og til og med hjørnebutikker.

Ofte stilte spørsmål

Hva er bedre å snacks eller spise på keto?

Tre måltider om dagen er et must for enhver diett, inkludert keto. Å inkludere vanlige snacks på en keto-diett er imidlertid helt normalt og hjelper deg å føle deg mett mellom måltidene.

Hva kan diabetikere spise?

Keto-snacks passer for diabetikere da de ikke inneholder tilsatt sukker eller karbohydrater. Hvis du er usikker på dine kostholdsbehov, sørg for å sjekke med legen din.

Kan jeg få popcorn på keto?

Tradisjonell popcorn laget av maiskjerner er ikke keto-vennlig. De er for det meste karbohydrater. Det kan du heldigvis keto popcorn i stedet for.

Hvor mange snacks per dag kan du spise på keto?

Selv om det ikke er noen øvre grense for hvor mange snacks en person bør innta per dag, er 3 snacks ideelle – ett mellom hvert hovedmåltid og det andre. keto dessert slutt.

keto snacks.
  • Legg tortillaene på en bakeplate eller tallerken og la dem stå i romtemperatur i en time for å tørke ut. Bruk kjøkkensaks til å klippe trekanter.
  • Tilsett olje i en nonstick-gryte og sett på middels varme. Når de er varme legger du et lag med tortilla-trekanter i og steker i 2-3 minutter til de er gylne i kantene.
  • Fjern chipsene fra pannen og legg dem på et papirhåndkle for å absorbere overflødig olje. Gjenta prosessen til alle chipsene er kokt.
  • Smak til med salt og pepper og server med guacamole og salsa.
*Eller kjøpte ketotortillaer som Siesta eller Mission-produkter.
BEHOLDE: Rester kan oppbevares i romtemperatur i en lufttett beholder i opptil to uker.
Å FRYSE: Legg kjølt snacks i en ziplock-pose og oppbevar i fryseren i opptil 6 måneder.

Service: enservice | Kalorier: 100kcal | Karbohydrater: 2gram | Protein: firegram | Tykk: tigram | Natrium: 145mg | Kalium: enmg | Fiber: engram | Vitamin A: enIU | Kalsium: enmg | Jern: enmg | NETTO KARBOHYDRATER: engram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *