9 Keto svineribbeoppskrifter

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Hvis du har vært på en eller flere dietter så langt, kan du være vant til en lang liste med forbudte, men velsmakende matvarer som svineribbe. Men vit dette: Når du bestemmer deg for å starte keto-dietten, går du også inn i et drømmeland hvor du kan spise mange av dine deilige favorittmat.

Hvorfor? Fordi essensen av keto-dietten er å øke fettinntaket og redusere karbohydratinntaket.

Og … ja, du har rett, svineribbe kan hjelpe deg med det fordi de er fulle av sunt fett og ingen karbohydrater.

For å være mer presis har en mellomstor svineribbe (35 g) 11 g fett og…0 karbohydrater, så hvis du fortsatt lurer på om svineribbe er keto-vennlig, håper jeg at dette får deg til å slutte å lure og se på de fantastiske oppskriftene vi har forberedt for deg.

– Keto-toppmøtet

Ingredienser: svineribbe, løk, hvitløk, ingefær, kyllingbuljong, tamarisaus eller kokosnøttaminos, kinesisk femkrydderkrydder, grønn løk

Denne oppskriften er verdt premiumprisen du må betale for svineribbe, og det er mest på grunn av den unike blandingen av kinesiske krydder som gir kjøttet en appetittvekkende smak. Du må bruke en saktekoker (jeg vet at dette betyr at det vil ta litt tid å lage mat), men babyryggen må kokes sakte og sakte slik at de blir møre. Det vil ta omtrent tre timer og tjue minutter å lage mat, avhengig av saktekokeren din, men det er verdt ventetiden.

– Skjønnhet og gourmet

Ingredienser: beinfri svineribbe, oksebuljong, havsalt, nykvernet pepper, røkt paprika, løkpulver, hvitløkspulver, spisskummen, cayennepepper, lavkarbo BBQ-saus (tomatsaus, smør, eplecidereddik, flytende røyk, Worcestershiresaus, kokosnøttsukker , hvitløkspulver, havsalt og løkpulver)

Ja, du kan trygt servere disse deilige svineribbe i landlig stil på en keto-diett! Du kan lage denne oppskriften med eller uten barbecuesaus, avhengig av smak, men hvis du vil tilsette saus, ikke kjøp den fra supermarkedet. De fleste sausene på markedet inneholder sukker og kan ødelegge keto-dietten din. Denne oppskriften på svineribbe er rask – den tar bare omtrent en time å lage – så det kan være lurt å vurdere den for en god middag etter en travel dag. Røkt paprika vil gi en utrolig smak til svineribbe, så ikke glem det.

– Lavkarbo-kjenner

Ingredienser: babyribs, olivenolje, salt, pepper, røkt paprika, malt spisskummen

Hvis du har lyst på saftig, ovnsstekt ribbe, prøv denne deilige oppskriften! Du kan rive den tørr eller tilsette litt grillsaus til slutt, det er helt opp til deg! Og hvis du føler deg inspirert, eksperimenter med andre krydder! Du kan servere den med grønne bønner og peppersalat til en deilig middag.

– Hele dagen drømmer jeg om mat

Ingredienser: svineribbe, koshersalt, chilipulver, paprika, hvitløkspulver, løkpulver, tørket oregano, sort pepper, cayennepepper

Det er tider når jeg foretrekker en tørr rub-oppskrift fremfor en saucy en, og jeg lette etter det perfekte krydderet i lang tid før jeg fant denne. Denne svineribbeoppskriften vil være klar om omtrent en time, og du må steke den og deretter grille eller steke ribben i 6-8 minutter. Og la meg fortelle deg, du vil ikke bli skuffet. Ribbene vil bli ømme, nesten falle av beinet, smelte i munnen. Hvis du ikke liker spenningen, kutt ned på chilipulveret eller bytt det ut med paprika eller hvitløkspulver (ditt valg).

– Deilig lavkarbo

Ingredienser: beinfri svineribbe, hvitløkspulver, løkpulver, salt, kvernet sort pepper

Dette er en rask og veldig smakfull oppskrift som kan serveres både som forrett og som hovedrett. Hvis du vil imponere venner og familie på et blunk, server den til middag med lavkarbogrønnsaker (asparges, brokkoli, spinat eller grønnkål er gode valg) og en gourmetsalat. Hvis du leter etter en forrett, kan du prøve å dyppe beinfri svineribbe i en lavkarbo, keto-godkjent ranchdressing eller barbecuesaus. Du vil ikke angre!

Keto-bakt ribbe med epler og ingefær Tamari Glaze com/keto-bakt-ribbe-oppskrift

– Keto-toppmøtet

Ingredienser: svineribbe, eplemos, glutenfri tamarisaus eller kokosnøttaminosyrer, olivenolje, fersk ingefær, hvitløk, salt og pepper

Denne deilige keto-ribbe-oppskriften er et av de beste alternativene hvis du vil imponere venner og familie på middag. Tamari Apple Ginger Glaze vil gi en utrolig smak til svineribbe, og dine kjære vil glede deg «nam-nam» med hver bit. Det vil ta ca. 3 timer å lage mat, men det vil være verdt det fordi ribba koker sakte og sakte og blir veldig mør.

– klarte meg

Ingredienser: baksiden av svineribbe, salt, pepper, hvitløkspulver, sørvestlig krydder, flytende røyk

Dette er det beste alternativet hvis du har lyst på BBQ svineribbe. Hjemmelaget ketovennlig BBQ-saus vil være både søt og krydret på samme tid, og gir kjøttet en fabelaktig smak. Hvis du ennå ikke er sikker på hvilken BBQ-saus som passer best til din smak, la deg inspirere av denne listen over 24 Keto BBQ-sausoppskrifter for de beste bakgårdsmåltidene og begynn å eksperimentere.

– Headbanger’s Kitchen

Ingredienser: svineribbe, keto barbecuesaus, 5 krydderpulver, kanelstang, stjerneanis, laurbærblad, pepperkorn, ingefær eller galangal, hvitløk, salt

Hvis du vil ta ferdighetene dine til matlaging av svineribbe til neste nivå, kan du prøve denne fantastiske oppskriften. Det vil ta omtrent en time å tilberede, og det vil helt sikkert imponere gjestene dine med sin fantastiske unike smak. Ikke glem å tilsette litt vann i trykkokeren sammen med det krydrede kjøttet, da dette vil bidra til å gjøre det mer mørt.

Etter 30 minutters koking, svits ribba og tilsett grillsausen og 5 krydderpulver. Dermed vil du være sikker på at svineribbe får en vakker og velsmakende skorpe.

– vinduslukker

Ingredienser: svineribbe, gul sennep, smør, koshersalt, grovkvernet pepper, fersk rosmarin, søt paprika, hvitløkspulver, oregano, cayennepepper og barbecuesaus

Har du utstyr og plass til å røyke ribbe selv, er denne oppskriften et must! Denne kan du lage med svineribbe, eller om du vil være spesielt sikker på at kjøttet blir mørt kan du lage det med svineribbe. Pass på at du lar dem røyke til du ser beinene, ta deg god tid med den andre fasen. Jeg vet at denne svineribbeoppskriften fra bunnen av vil ta litt tid (omtrent 6 timer), men ingen mengde flytende røyk vil gi deg samme smak som ekte.

Etter røykefasen, pakk ribba inn i aluminiumsfolie sammen med ekstra smakstilsetning som smør eller BBQ-saus. Denne prosessen vil mørne kjøttet og forbedre smaken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *