ALT Keto hos Applebee’s i 2022

 • By: Jan Helge
 • Date: februar 7, 2022
 • Time to read: 8 min.

Sharing is caring!


Vi kjenner ikke en person som aldri har vært på Applebee’s, gjør du? Å velge måltider var sannsynligvis en lek da, men nå hvis du er på en ketogen diett, kan det bli vanskelig. Ingen bekymringer! Hvis du søker etter Applebees keto-alternativer på nettet, er det ikke mange resultater der ute. Derfor ønsket vi å lage en lavkarbovennlig guide for deg, slik at du vet hva du skal bestille hos Applebee’s.

3 raske regler å huske hos Applebee’s:

 1. Ikke spis høykarbomat – ingen boller, suppe, ingen sprø og stekte måltider, ingen potetmos, ingen pommes frites og ingen søtet drikke. Å, og ingen brødpinner! En porsjon har 25 gram karbohydrater!
 2. Vær forsiktig med sauser og dressinger – bestill lavkarbodressinger og be om ingen saus i stedet.
 3. Drinker har også sukker – unngå cocktailer og velg svart kaffe, usøtet te eller vann.

Applebee’s Keto og lavkarbo forretter

1,6 oz. Topp mørbrad med dampet brokkoli (ingen potetmos)

Fullpakket med mye protein, i dette måltidet får du mørbradbiff med brokkoli ved siden av. Du kan bestille den samme kombinasjonen med en 8 oz. topp mørbradbiff. Husk å holde det lavkarbo og hopp over potetmos!

Næringsinformasjon: 300 kalorier; 15 g fett; 37 g protein; 6 g totalt karbohydrater; 3g netto karbohydrater

2. 12 oz. Ribeye med dampet brokkoli (ingen potetmos)

En heftig 12 oz. ribeye biff med dampet brokkoli. Dette måltidet har 63g protein, så hvis du vil holde deg mett lenger, er dette menyelementet en av dine beste alternativer. Hold det keto og ikke bestill potetmos.

Næringsinformasjon: 700 kalorier; 48 g fett; 63 g protein; 5 g totalt karbohydrater; 2g netto karbohydrater

3. Dobbeltglass Baby Back Ribs (ingen coleslaw, ingen pommes frites)

Ikke bestill coleslaw her siden originaloppskriften er fullpakket med sukker. I dette Applebee’s-måltidet får du en hel porsjon med doble babyryggribbe. For stor? Ikke et problem, siden du kan bestille et halvt stativ med babyryggribbe også. Sett den sammen med dampet brokkoli eller en sidesalat.

Næringsinformasjon (full størrelse): 900 kalorier; 64 g fett; 80 g protein; 1 g totalt karbohydrater; 0g netto karbohydrater

4. Bourbon Street Steak (ingen potetmos)

Et av de beste lavkarboalternativene på Applebee’s! Bestill en 8 oz. topp mørbradbiff toppet med en smøraktig hvitløkblanding, Cajun-krydder og krydret sopp og løk. Det er helt et ketogent måltid når du hopper over potetmosen. Ta en sidesalat til grønnsakene dine for dagen!

Næringsinformasjon: 540 kalorier; 35 g fett; 48 g protein; 9 g totalt karbohydrater; 7 g netto karbohydrater

5. Reker ‘N Parmesan mørbrad med dampet brokkoli (ingen potetmos)

I denne rekkefølgen av Shrimp ‘N Parmesan mørbrad får du det beste fra to verdener. Den kommer med en 8 oz. topp mørbradbiff laget med svertet krydder, krydret sauterte reker, sitronsmør parmesansaus, parmesanost, persille og brokkoli.

Næringsinformasjon: 660 kalorier; 43 g fett; 62 g protein; 10 g totalt karbohydrater; 6g netto karbohydrater

6. Grillet kyllingbryst med dampet brokkoli

Dette menyelementet er et veldig enkelt måltid fullt av proteiner og mindre fett – bra hvis du er på keto-dietten for å gå ned i vekt og passe på kaloriene dine. Det er rett og slett et krydret kyllingbryst med brokkoli (hei fiber!).

Næringsinformasjon: 290 kalorier; 11 g fett; 43 g protein; 6 g totalt karbohydrater; 4g netto karbohydrater

7. Bourbon Street kylling og reker

Grillet kyllingbryst med svertet og Cajun-krydder med en smøraktig hvitløkblanding, blandet med sauterte reker, sopp og løk. For å øke fiber og grønnsaker for dagen, be serveren din om en side med dampet brokkoli eller en sidesalat.

Næringsinformasjon: 490 kalorier; 29 g fett; 51 g protein; 10 g totalt karbohydrater; 8g netto karbohydrater

grillede reker

8. Fiesta Lime Kylling (ingen ris, ingen tortillastrimler, ingen ranch)

Grillet kyllingbryst i en koriander lime glasur med pico de gallo, krydder og revet ost. Hvis du vil gjøre maten mer keto-vennlig, hopp over pico de gallo også. Det vil spare deg for et gram eller to karbohydrater.

Næringsinformasjon: 420 kalorier; 24 g fett; 46 g protein; 7 g totalt karbohydrater; 6g netto karbohydrater

9. Svart cajun laks med dampet brokkoli (ingen poteter)

Dette er sannsynligvis en av de sunneste menyelementene på Applebee’s. Visste du at laks er full av sunt fett og omegaer? Det er faktisk en av de sunneste fiskene vi har! Kommer med dampet brokkoli.

Næringsinformasjon: 340 kalorier; 18 g fett; 39 g protein; 10 g totalt karbohydrater; 6g netto karbohydrater

Applebee’s Keto og Low Carb burgere

Som oftest er burgere et trygt kort hvor som helst du går, så lenge du får det uten bollen og sausen. Hos Applebee’s kan du bestille en burger-patty i stedet for en kyllingbryst-patty. Du kan også legge til ekstra bacon til hvert måltid, eller doble burger- (eller kylling)-patten hvis du føler deg ekstra sulten.

Sjekk ut disse lavkarbo burgeralternativene:

10. Klassisk Bacon Cheeseburger (ingen bolle, ingen pommes frites)

Her får du en biffpatty med røkt bacon, amerikansk ost, salat, sylteagurk, tomater og rødløk. Ikke glem å hoppe over bollen og si nei til pommes frites! For å fylle deg litt mer og få litt fiber, bestill en side med dampet brokkoli eller en sidesalat.

Næringsinformasjon: 610 kalorier; 46 g fett; 44 g protein; 5 g totalt karbohydrater; 2g netto karbohydrater

11. Klassisk burger (ingen bolle, ingen pommes frites)

Dette Applebees menyelement inneholder en biffpatty, salat, sylteagurk og oppskåret rødløk. Det er et flott alternativ hvis du også er laktoseintolerant eller rett og slett ikke spiser ost. Lag den selvfølgelig lavkarbo ved å utelate bolle og pommes frites.

Næringsinformasjon: 420 kalorier; 31 g fett; 32 g protein; 3g totalt karbohydrater; 2g netto karbohydrater

12. Klassisk osteburger (ingen bolle, ingen pommes frites)

Så lenge du hopper over bollen, er en klassisk cheeseburger sannsynligvis det mest keto-vennlige måltidet på alle typer fastfood-restauranter. Dette menyelementet inneholder en biffpatty, amerikansk ost, tomatskiver, skivet rødløk, sylteagurk og salat. Også, ikke bestill pommes frites!

Næringsinformasjon: 510 kalorier; 39 g fett; 37 g protein; 5 g totalt karbohydrater; 2g netto karbohydrater

13. Quesadilla Burger (ingen tortilla, ingen ranch)

Det er klart at dette måltidet ikke kan inneholde en tortilla, men du vil fortsatt få en quesadilla burgerbiff, bacon i skiver, pepperknekt og revet ost, isbergsalat og pico de gallo. Ikke bestill det med ranch for å unngå noen karbohydrater og si definitivt nei til pommes frites!

Næringsinformasjon: 890 kalorier; 68 g fett; 60 g protein; 12 g totalt karbohydrater; 9 g netto karbohydrater

14. Whisky Bacon Burger (ingen bolle, ingen sprø løk, ingen whiskysaus)

Bestill den uten bolle, uten sprø løk og ingen whiskysaus siden den er full av usunn sukker. Dette Applebees menyelement inneholder en biff patty, røkt bacon, pepper jack ost, salat, pickle chips, rødløk og tomater. Vil du ha flere grønnsaker i kostholdet ditt? Velg fra en av salatene eller keto-diettvennlige lavkarbosidene.

Næringsinformasjon: 670 kalorier; 51 g fett; 49 g protein; 6 g totalt karbohydrater; 5g netto karbohydrater

15. Bacon cheddar grillet kyllingsmørbrød (ingen bolle, ingen BBQ ranch)

Sørg for å få den uten bollen og fjern BBQ ranch-sausen. I denne kombinasjonen får du grillet kyllingbryst, røkt bacon fra epletre, cheddarost, salat, sylteagurk, krydder, skiver rødløk og tomatskiver.

Næringsinformasjon: 470 kalorier; 24 g fett; 57 g protein; 5 g totalt karbohydrater; 4g netto karbohydrater

16. Klubbhusgrill (ingen brød, ingen honninggrill)

Dette menyelementet har skinke i skiver, kalkunbryst i skiver, røkt bacon fra epleved, cheddar, sveitserost, isbergsalat, majo- og tomatskiver. Hvis biff eller reker ikke er på agendaen din i dag, få dette måltidet i stedet. Husk å hoppe over brødet og bli kvitt honninggrillen.

Næringsinformasjon: 570 kalorier; 42 g fett; 40 g protein; 9 g totalt karbohydrater; 8g netto karbohydrater

skivet kalkunbryst

Applebee’s Keto og lavkarbo salater

17. Cæsarsalat med svarte reker (ingen krutonger)

I denne salaten får du sauterte svertede reker, parmesanost, romansalat og caesardressing. Pass på at salaten din ikke inneholder krutonger. Hvis du vil gjøre maten enda mer keto- og lavkarbovennlig, hopp over Cæsardressingen og bytt den ut med oljen og eddiken for å spare noen karbohydrater.

Næringsinformasjon: 570 kalorier; 47 g fett; 25 g protein; 14 g totalt karbohydrater; 9 g netto karbohydrater

18. Cæsarsalat med grillet kylling (ingen krutonger)

Denne Applebee’s Caesar-salaten er nesten den samme som den forrige, men med grillet kylling. Igjen, sørg for at den ikke inneholder krutonger. Hvis du vil, bytt ut Caesar-dressingen med andre lavkarbo-alternativer, for eksempel ranchdressingen.

Næringsinformasjon: 670 kalorier; 49 g fett; 48 g protein; 12 g totalt karbohydrater; 7 g netto karbohydrater

19. Grillet kyllingsalat (ingen honning dijonsennep)

Denne Applebee’s salaten inneholder et grillet kyllingbryst, revet ost og tomater i terninger på en grønn salatblanding. Erstatt honning dijonsennep med en lavkarbodressing, for eksempel bleuost eller sitronolivenoljevinaigrette.

Næringsinformasjon: 430 kalorier; 19 g fett; 54 g protein; 11 g totalt karbohydrater; 6g netto karbohydrater

20. Toskansk hagekyllingsalat

Er denne salaten ok for noen som er på en keto-diett? Den har 7 gram fiber, så hvis den passer til makroene dine er det greit i vår bok. Her får du Applebees grillede kyllingbryst, bruschetta, agurker, persille, rødløk og sitron olivenolje vinaigrette alt på en salatblanding. Vil du spare noen karbohydrater? Utelat bruschettaen og bytt ut sitronvinaigretten med et annet lavkarboalternativ.

Næringsinformasjon: 580 kalorier; 37 g fett; 45 g protein; 22g totalt karbohydrater; 15 g netto karbohydrater

Applebee’s Keto sider og salatdressinger

Sider

 • Cæsarsalat (ingen krutonger): 170 kalorier; 16 g fett; 3 g protein; 4 g totalt karbohydrater; 2g netto karbohydrater
 • Husets salat (ingen krutonger): 70 kalorier; 4 g fett; 4 g protein; 6 g totalt karbohydrater; 4g netto karbohydrater
 • Garlicky grønne bønner: 160 kalorier; 13 g fett; 2 g protein; 10 g totalt karbohydrater; 7 g netto karbohydrater
 • Homestyle Cheesy Brokkoli: 210 kalorier; 17 g fett; 9 g protein; 8 g totalt karbohydrater; 5g netto karbohydrater
 • Dampet brokkoli: 100 kalorier; 8 g fett; 3 g protein; 6 g totalt karbohydrater; 3g netto karbohydrater

Forbindinger

 • Bleu ostesalatdressing: 200 kalorier; 22 g fett; 1 g protein; 1 g totalt karbohydrater; 0g netto karbohydrater
 • Caesar salatdressing: 200 kalorier; 21 g fett; 1 g protein; 2 g totalt karbohydrater; 2g netto karbohydrater
 • Sitron Olivenolje Vinaigrette: 150 kalorier; 16 g fett; 0 g protein; 1 g totalt karbohydrater; 1g netto karbohydrater
 • *Mexi-Ranch Salatdressing: 140 kalorier; 14 g fett; 1 g protein; 3g totalt karbohydrater; 3g netto karbohydrater
 • *Ranch salatdressing: 150 kalorier; 15 g fett; 1 g protein; 3g totalt karbohydrater; 3g netto karbohydrater

*Vi merket disse fordi Mexi-Ranch og Ranch Dressing kun er keto-vennlige hvis du har det greit med 3 gram karbohydrater. Noen av oss som er på ketogen diett kan konsumere mer karbohydrater enn andre, alt avhengig av deres individuelle makroer.

Vår endelige mening

Når det gjelder å telle karbohydrater, har Applebee’s en fantastisk Interaktiv ernæringskalkulator på nettsiden deres. Du kan mikse og matche måltidene dine og se hvor mange gram karbohydrater som er i hver. Applebee’s får et stort pluss fra oss for denne.

Applebee’s har en lang meny med kjøttalternativer og tilbehør. Selv om vi alltid oppfordrer deg til å lage mat hjemme, vil selv strenge keto-slankere finne noe her. Ikke bli for komfortabel med drinker, bestill usøtet te eller kaffe i stedet!

Sjekk ut flere keto-vennlige restaurantguider. På nettsiden vår finner du mer info om lavkarbospising på Whataburger, Sonic, Subway, Panera og mer!

Applebees Keto

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *