Balansen i det amerikanske sinnet: En katalysator for angsten som overvelder oss i dag

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 3, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Balansen i det amerikanske sinnet: En katalysator for angsten som overvelder oss i dag

I løpet av de siste 20 årene har jeg sett en dramatisk økning i angst, frykt og depresjon i praksisen min. Jeg spør meg selv hvorfor. Min fantastiske kone delte denne videoen med meg, og jeg tror Jonathan Haidt har svaret. (Takk, Tiffini!!) Se videoen nedenfor. Er vi for beskyttende overfor barna våre som foreldre…

Innlegget «The Captivity of the American Mind: The Catalyst for the Anxiety Overwhelming Us Today» dukket først opp på DocMuscles.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *