Beste Keto-kjøttbolleoppskrift! Lavkarbo-diett

  • By: Jan Helge
  • Date: august 9, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Denne enkle oppskriften på keto-kjøttbrød er den desidert mest delikate kjøttkaken jeg noen gang har spist. Den er mør og saftig inni med et enkelt søtt og krydret fyll. Det er en klassisk kjøttkake med alle de tradisjonelle smakene vi er vant til… men det er keto!

En av de mest populære amerikanske rettene er den klassiske kjøttkaken. Tradisjonelt er det kjøttdeig blandet med brødsmuler, krydder og egg. Du kan fortsatt spise tradisjonell kjøttkake, selv på keto! Vi trenger bare å gjøre et par endringer.

Hvilket Keto-brød bør jeg bruke?

Jeg liker å bruke Sola Keto Brød, men du kan virkelig bruke hvilket som helst brød du liker. Det er så mange forskjellige merker nå, og hver butikk har forskjellige merker. Jeg fant Sols brød på Walmart og Kroger.

Keto kjøttkake uten mandelmel eller bacon?

Ja! Jeg har så mange venner som er allergiske mot mandelmel og ikke liker spraket. Jeg tror å bruke keto brød er den perfekte erstatningen. Du kan til og med lage brødsmuler av keto-ristet brød!

Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:

Sjekk ut flere keto-vennlige kjøttkakeoppskrifter:

Jeg håper du liker denne oppskriften på krydret fudge keto saus. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook

keto kjøttbrød på hvit tallerken

Beste Keto-kjøttbolleoppskrift!

Denne enkle oppskriften på keto-kjøttbrød er den desidert mest delikate kjøttkaken jeg noen gang har spist. Den er mør og saftig inni med et enkelt søtt og krydret fyll. Det er en klassisk kjøttkake med alle de tradisjonelle smakene vi er vant til…men det er keto!

Forberedelsestid: ti minutter

Tid for forberedelse: 55 minutter

Total tid: 1 time 5 minutter

Porsjoner: åtte

Kalorier: 300kcal

BRUKSANVISNING

  • Forvarm ovnen til 350 F og smør en bakeplate med kokespray eller kle den med folie. Rist brødet i brødristeren til det er gyldenbrunt og sprøtt. La avkjøles. Skjær i ½ tommers terninger.
  • Varm avokadoolje i en liten panne på middels varme. Tilsett løk og stek til den er gjennomsiktig. Ca 8 minutter. Tilsett hvitløk og stek i 1 minutt til. Fjern fra varmen og sett til side.
  • Tilsett kjøttdeig, løk og hvitløk, persille, salt, pepper, kyllingkraft, Worcestershire, egg og terninger i en stor bolle. Bland godt.
  • Fordel blandingen på en bakeplate og form et jevnt brød. Fordel ketchup på toppen.
  • Stek i forvarmet ovn i 45 minutter til 1 time, eller til det indre kjøtttermometeret viser 165F. Skjær i 8 tykke skiver.

MAT

Kalorier: 300kcal | Karbohydrater: 7gram | Protein: 28gram | Tykk: 17gram | Fiber: 2gram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *