Lavkarbo Oppskrift


Bivirkningene av keto forteller en dypere historie

Sharing is caring!

Bivirkningene av keto forteller en dypere historie

Finn ut hvordan bivirkninger avslører en dypere historie om hva som skjer i kroppen.

Keto og intermitterende faste forverrer subkliniske mangler. Hvis du allerede har en slags ernæringsmessig mangel, vil ting bli verre fordi når du går på keto, øker behovet for visse næringsstoffer.

Bruk symptomene til å avsløre et dypere problem.

• Kvalme – galleblæreproblemer

Det kan være lurt å se på andre problemer som kan komme med galleblæren problemer – ikke bare en stein, men også en galle mangel. Du kan begynne å vise tegn på vitamin A-mangel i form av syn om natten når du kjører bil, eller mangel på vitamin E, K2, lavt vitamin D. Dette kan skyldes at du har fettlever. Det er en enorm sammenheng mellom fettlever og galleblæreproblemer.

• Fatigue – lavt vitamin B1 (tiamin)/magnesium

Disse to næringsstoffene fungerer som en tennplugg i mitokondriene dine for å hjelpe til med å generere energi. Over tid, hvis du fortsetter med denne mangelfulle planen og du fortsatt blir sliten, er sjansen stor for at du vil slutte når en enkel løsning vil gi næringsgjær eller flere grønnsaker for å tilfredsstille disse to tingene og raskt gjenopprette energien din.

• Influensa – lav salt-/natriummangel

For eksempel tar du inn mer kalium, det motsatte mineralet; du vil overdrive symptomene på denne mangelen, du vil forverre den.

Du bør vite hva dette symptomet betyr når du er på keto og IF.

• Oppblåsthet – SIBO eller bakteriell overvekst i tynntarmen.

En mulig årsak er at du har SIBO, tynntarmsbakterieovervekst, hvor mikrober vokser på feil sted i tynntarmen, og jo mer grønnsaker du tilfører kroppen din, og jo mer probiotika, jo verre blir det. Det du trenger når du har SIBO er å redusere grønnsaker, ikke ta noen probiotika og ikke spise noen fermentert mat fordi de inneholder prebiotika og probiotika sammen. Deretter må du øke surheten i magen, ta betainhydroklorid eller eplecidereddik, eller ta urteantibiotika som oregano eller hvitløk i en måned for å håndtere det.

• Gikt – for mye protein

Stortåen din gjør vondt, noe som betyr at du har for mye urinsyre. Urinsyre er et biprodukt av protein. Hvis du tar for mye protein på denne planen og du får gikt og plutselig går du på medisiner skjuler du symptomene, men aldri reduserer mengden protein, kan du skape andre problemer som en økning i ammoniakk som kan føre til alle slags av toksisitet.

• Mørk urin – dehydrert

Dette betyr vanligvis at du er dehydrert. Du må øke væskeinntaket, legge til noen elektrolytter til det, og dette vil også hjelpe.

• Utslett – lavt B3

Utslett rundt halsen eller armene.

For å lære mer, se Dr. Bergs video. Subklinisk pellagra (vitamin B3-mangel) https://www.youtube.com/watch?v=oVXUdhH7z0M

• Anfall – lite magnesium, lite kalium

Hvis du ikke tilfører disse mineralene tilbake til kroppen din over tid, kan du potensielt utvikle hjertearytmier, atrieflimmer og en rekke andre problemer fordi du trenger disse mineralene for riktig muskelavslapning og sammentrekning.

• Blødende tannkjøtt – lavt vitamin C

Det kan være at du ikke spiser grønnsaker og matvarer som ikke har vitamin C. For eksempel spiser du bare kyllingbryst eller noe sånt, og fordi du ikke har vitamin C utvikler du såkalt subklinisk skjørbuk, som er et vitamin. C-mangel Blødende tannkjøtt er et av symptomene. Det er mange andre problemer som kan oppstå med vitamin C-mangel, så dette tipset vil fortelle deg med en gang at du må øke grønnsakene dine.

Dette innlegget er komprimert fra Dr. Bergs video. Bivirkninger av keto forteller en dypere historie https://www.youtube.com/watch?v=0tXrhPFj9Fw

Dr. Berg er kiropraktor som spesialiserer seg på sunn ketose og intermitterende faste. Han er bestselgende forfatter av The Healthy Keto Plan og direktør for Dr. Berg Nutritionals. Han praktiserer ikke lenger, men driver med helseundervisning gjennom sosiale medier. Han underviste i undergraduate ernæring som adjunkt ved Howard University.

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne e-posten eller meldingen er ikke ment å behandle eller forebygge sykdom, og den er heller ikke ment å være en erstatning for medisinsk behandling eller alternativ medisinsk rådgivning. Bruken av anbefalinger er på leserens valg og risiko.

Det er ulike måter å holde seg oppdatert på publikasjonene mine.

Jeg er fokusert på å maksimere min fysiske ytelse og mentale klarhet og viktigst av alt min generelle helse gjennom et sunt kosthold og trening.