Buffalo Crack Kylling- og Blomkålgryte

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Beste Buffalo Crack Kylling og Blomkål gryteoppskrift

Søt, søt gryte

Jeg vet hva du tenker. Den beste kylling- og blomkålgryteoppskriften. Det er ett ord som skiller seg ut, ikke sant? Du gjettet riktig – knekk! Vel, ikke bekymre deg, her på Keto Cookbook oppfordrer vi deg ikke til å eksperimentere med ulovlige ingredienser! Men fordi denne kyllingoppskriften er SÅ vanedannende, måtte vi navngi den deretter.

Så hvis du leter etter en fyldig, kremet saus, har du kommet til rett sted!

Grytegryte er en av disse rettene som kan redde nesten enhver kulinarisk katastrofe. Det er også et av de trøstende måltidene som vekker mange familieminner, da det vanligvis serveres på en ukedag etter en lang dag på jobb eller skole. Det er til og med utrolig enkelt å gjøre. Bortsett fra litt skjæring, kan du lene deg tilbake, slappe av og la den virke magien i ovnen.

Men ofte inneholder slike retter ingredienser som vi egentlig ikke trenger. Mange liker for eksempel å strø brødsmuler på deilig kjøtt og grønnsaker, noe som ikke bare tilfører ekstra kalorier, men også betyr folk som begrenser karbohydrater (som de som er på en keto-diett) eller de som har matintoleranse og at de ikke kan spise . spise gluten, kan ikke nyte denne tradisjonelle retten.

Men her på The Keto Cookbook har vi den perfekte løsningen! Vi har laget en bøffelfarget oppskrift som bare krever seks ingredienser, og en av dem er valgfri. Disse inkluderer kyllingbryst, kremost, mozzarella, cheddar, blomkål, og vi elsker også å tilsette Franks varm saus. Hvis du er vegetarianer, kan du til og med bytte ut kyllingen med ikke-stivelsesholdige, tykke grønnsaker eller til og med kjøttfulle oster som deilig halloumi.

Oppskriftsinformasjon

Du har kanskje lagt merke til at det tar i underkant av 9 timer å lage mat. Men ikke vær redd! Det er ikke ni timer med matlaging. Å tilberede ingrediensene går faktisk veldig fort, og det aller meste av den tiden går med til å tilberede ingrediensene i slow cookeren. Vi anbefaler å bruke denne oppskriften på denne måten, siden saktekoking lar deg forbedre smakene til ingrediensene. Den passer også til seks voksne, så dette er en virkelig flott familieoppskrift.

Til slutt, la oss snakke om ernæring. Selv om denne oppskriften inneholder 496 kalorier er den ikke spesielt tung, vi anbefaler å spise den til middag. Dette er fordi den inneholder hele 39 gram protein som garantert vil holde deg i gang til frokost neste dag. Sukkeret er ganske høyt på 6 gram, men hvis du gir avkall på den varme sausen vil det få tallet ned. Til slutt hadde den bare 7 gram netto karbohydrater, noe som betyr at Atkins og keto-tilhengere kan glede seg.

Så, her er den! Den beste kylling- og blomkålgryteoppskriften. Bare for å gi deg et tips, den er spesielt deilig når den toppes med vår deilige Keto Blue Cheese dressing.

(Besøkt 69 930 ganger, 1 besøk i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *