Chocolate Chip Keto kakeoppskrift

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Jeg elsker enkle oppskrifter og ingenting er enklere enn min sjokoladekakeoppskrift.

Og hvis du lager ketobakst, har du sannsynligvis allerede ingrediensene i spiskammeret eller kjøleskapet ditt.

Men det beste er at det er perfekt å dele. (Eller du kan nyte denne snackkaken selv! Jeg vil ikke fortelle det til noen.)

hvordan jeg laget det keto

Tradisjonelle snacksoppskrifter er vanligvis laget med mel, raffinert sukker og sukkerfylt sjokolade, som definitivt ikke er keto-vennlige.

Men med noen få enkle keto-erstatninger klarte jeg å lage denne oppskriften med lite karbohydrater, men like deilig som tradisjonelle snackkaker.

Først brukte jeg mandelmel i stedet for tradisjonelt mel. Mandelmel er rett og slett mandler som har blitt blanchert for å fjerne huden og bearbeidet til et fint pulver.

Du må imidlertid være forsiktig når du baker mandelmel, for noen ganger kan det brunes for raskt.

Da jeg først begynte å bake med mandelmel trodde jeg at oppskriftene mine var ferdige fordi de var brune på toppen, bare for å skjære den opp for å finne at den fortsatt var understekt på innsiden.

Så det er best å begynne å sjekke snackkaken din etter 15 minutter etter steking for å sikre at den ikke blir brun for raskt. I så fall er det bare å dekke formen med et stykke aluminiumsfolie og fortsette å bake.

Og for å teste om snackkaken din er ferdig, sett inn en tannpirker eller kaketester i midten av kaken. Kommer den ren ut er snackkaken klar. Hvis deigen eller de våte smulene fester seg, må du fortsette å bake snackpaien.

Bakevarer som bruker mandelmel har imidlertid en tendens til å være litt klissete når de er varme. Derfor er det alltid best å la snackskaken avkjøles helt for best konsistens.

Husk at du ikke uten videre kan erstatte mandelmel med kokosmel. Hvis du har en pakke kokosmel i kjøleskapet og du ikke vet hva du skal gjøre med den, så bør du sette deg inn i disse 28 Kreative Keto Kokosmel Desserter.

Den neste ketovennlige erstatningen jeg gjorde var å bruke granulert erytritol i stedet for bearbeidet sukker.

Jeg liker å bruke erytritol i ketobakst fordi det ikke har den rare ettersmaken som noen andre lavkarbo søtningsmidler har. Selv mange ikke-keto-venner og familie har prøvd keto-dessertene mine og hadde ingen anelse om at jeg brukte erytritol i stedet for bearbeidet sukker!

I tillegg blir erytritol lettere å finne i dagligvarebutikker. På denne måten trenger du mest sannsynlig ikke å gå fra en butikk til en annen i timevis for å prøve å finne den. Og selvfølgelig er det mange alternativer for erytritol på internett.

En annen ketovennlig erstatning jeg gjorde var å bruke 100 % mørk sjokoladebiter i stedet for melkesjokolade eller halvsøte sjokoladebiter.

Hvis du ikke er sikker på hva 100 % mørk sjokolade er, er det bare sjokolade uten tilsatt sukker. Dette gir deg all smaken av sjokolade, men uten karbohydrater fra sukkeret.

Hvis du ikke finner en 100 % mørk sjokoladeplate, er det bare å kutte en 100 % mørk sjokoladeplate i biter på størrelse med chips.

Men hvis du er bekymret for at sjokoladen ikke skal være søt nok, kan du alltids legge til litt mer erytritol i oppskriften. Eller du kan bruke erytritol-søtet keto-sjokoladechips hvis du foretrekker det.

Og hvis du har lyst på flere mandelmeloppskrifter, sørg for å sjekke ut disse. 26 deilige Keto-desserter laget med mandelmel.

Keto Chocolate Chip Cake Oppskrift #keto #recipe https://ketosummit.com/keto-chocolate-chip-snack-cake-recipe/

skrive ut

Beskrivelse

Med bare én bolle og en håndfull ingredienser kan du lage denne sjokoladekakeoppskriften på noen minutter for å tilfredsstille søtsuget.bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 F (175 C). Smør formene med kokosolje og sett til side.
 2. Bland alle ingrediensene i en middels bolle til den er jevn. Hell røren i den forberedte formen.
 3. Sett formene i ovnen og stek i 25-30 minutter til de er ferdige og en tannpirker som er satt inn i midten kommer ren ut. (Sjekk kaken etter 15 minutter og dekk med aluminiumsfolie for gjenværende steketid hvis toppen av brødet brunes for raskt.)
 4. Ta den ut av ovnen og la den avkjøles i 10 minutter før du tar kaken ut av formen. La avkjøles helt før servering.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater: 4 g

Mat

 • Kalorier: 298
 • Sukker: 2 g
 • Tykk: 23 g
 • Karbohydrater: 9 g
 • Fiber: 5 g
 • Protein: 12 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *