Costco blomkålris

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 14, 2023
  • Time to read: 6 min.

Sharing is caring!

Blomkål er populært alternativ til tradisjonell ris siden det er lite karbohydrater og kalorier, noe som gjør det til et godt valg for de som er på en keto, lavkarbodiett som ønsker å gå ned i vekt.

Etter hvert som lavkarbodietten blir mer populær, er det flere alternativer for Costco blomkålris tilgjengelig, men vi skal se på en av Nature’s Intent.

Costco Nature’s Intent Blomkålris lagringsstabilslik at du ikke trenger å forholde deg til rotete frossen blomkålris. Personlig synes jeg noen ganger det er vanskelig å tilberede det, da det blir ganske fort mykt.

Du kan gjør det i mikrobølgeovnenbake og til og med inn frityrkoker. Det er en virkelig allsidig grønnsak, men likevel enkel å tilberede og bruke som et ferdigmåltid, en rask middag eller når som helst i løpet av dagen.

Slik koker du Costco blomkålris på komfyren

Siden denne blomkålrisen ikke er som frossen blomkålris, er tilberedningsmetoden også litt annerledes. Det er mer en prøving og feiling-prosess hvis du aldri har kokt blomkålris med lang holdbarhet.

Vi liker varm olivenoljen i en stekepanne over middels varme, tilsett deretter Costco-blomkålrisen og fres i noen minutter til det er al dente. Du skjønner, alt avhenger av hvor hardt eller mykt du vil ha det.

Hvis du liker mykere, så kan du i stedet for smør tilsett 2-3 ss vann og varm den opp på lav varme. Husk at den beste måten å tilberede blomkålris på er slik du liker den!

koke blomkål på komfyren

Costco blomkålris i frityrkokeren

Du kan også koke blomkål med ris i en frityrkoker. Bare spray metall bakebolle med kokespray forvarm ovnen til 350 grader og hold den inn i ca 15 minutter med noen spiseskjeer vann.

du kan også legg andre grønnsaker for koking av risblomkål, som paprika i terninger, løk i terninger eller andre lavkarbo ingredienser. Prøve Hold deg unna mais eller erterde er ikke keto og vil påvirke ditt daglige karbotelling.

Ikke glem krydder også, ingen liker blid mat og det er bra du kan lag deilig blomkålris med enkle ingredienser som salt, pepper, søt paprika eller til og med karri.

Slik koker du blomkålris i mikrobølgeovnen fra Costco

Instruksjonene på esken spør deg masser posen forsiktig å bryte opp de hardere bitene av blomkål risen har festet seg sammen, og riv deretter det 2-tommers hullet på toppen av posen.

Oppvarming ved høy effekt i 60 sekundermikrobølgekoketiden kan imidlertid variere avhengig av selve apparatet. Håndteres selvfølgelig med forsiktighet – vanligvis blir slike poser veldig varme, så Jeg anbefaler å ta i kjøkkenhansker. bare for ekstra sikkerhet og for å unngå brannskader.

Hvordan smaker Costco blomkål?

Costco Blomkålris er deilig! Jeg kan ikke få nok av det, for å være ærlig, mest fordi det er det det er lettere å lage mat enn den frosne versjonen. Det er veldig vanskelig å rote det til og gjøre det mykt (som vi ikke liker).

Det har mild smak og litt sprø tekstur. Visste du at kokt blomkålris inneholder mer vitamin C enn vanlig ris? Du kan bruke den til tilbehør eller som base for røre, karriretter og mange andre oppskrifter.

Tross alt er blomkål en grønnsak som kan bli til så mange forskjellige ting, det er bare tankene. Hvis du leter etter sunt alternativ til risblomkålris er et veldig godt alternativ.

Naturens hensikt Blomkålris

Costco Blomkål Ris Ingredienser

Mindre er mer, ikke sant? Denne Costco langvarige blomkålrisen inneholder bare to ingredienser: blomkål og melkesyre. Ingen tilsatt natrium, ingen kunstige ingredienser.

Hva er melkesyre og hvorfor eksisterer det i det hele tatt? Vel, i denne blomkålrispakken brukes den til å konservere mat, men du bør ikke tenke på det som et konserveringsmiddel.

Melkesyre er kjent for å fremme tarmhelsen siden mange av bakteriene som produserer det faktisk regnes som probiotika. Noen av de vanligste matvarene som inneholder melkesyre er syltede grønnsaker, kefir, kimchi, surkål og mange andre.

Denne ingrediensen forbedrer også næringsopptaket. som jern, fungerer som en antioksidant og bekjemper frie radikaler, reduserer betennelse.

Blomkålris, som er stjernen i dette produktet, inneholder 100 % av den anbefalte daglige verdien av vitamin C for bare én porsjon. I tillegg, blomkål er også rik på vitamin K som er et fettløselig vitamin og spiller en nøkkelrolle i riktig blodproppbenmetabolisme og balansering av kalsiumnivåer i blodet.

Oppskrifter med blomkål

Vi har noen deilige oppskrifter på nettsiden vår med ris blomkål. Fra enkel stekt blomkål til fylt paprika og til og med sushi, jeg er sikker på at du vil finne en deilig rett du vil elske.

Keto-stekt ris med blomkål

Du kan erstatte Costcos Nature’s Intent Blomkålris med fersk blomkål i denne oppskriften. den perfekt lavkalori tilbehør med ghee, egg, sesamolje (selv om du kan bruke lavkarbo sesam-ingefærsaus her for ekstra smak), flytende aminosyrer, litt løk, hvitløk og krydder.

Denne blomkålrisen er stekt tar bare 30 minutter til matlaging, og en porsjon inneholder 153 kalorier. Pluss med mindre enn 8 gram netto karbohydrater Du vil definitivt ikke sparke deg selv ut av ketose.

Keto Sushi

En av mine favorittoppskrifter gjennom tidene! Jeg har alltid vært en gal sushi-fan, så jeg laget denne ris-blomkåloppskriften. i stedet for hvit ris var et must for meg. Vi brukte ukokt hakket blomkålris i originaloppskriften, men denne kan du også bruke.

Bare kok den i mikrobølgeovnen og avkjøl den, ta en nori-innpakning og tilsett avokado, kremost, agurk, kokosolje og soyasaus. Ingen kjedelig mat her, denne oppskriften er garantert godt krydret og full av smaker. Mindre enn 5 g netto karbohydrater i tillegg til 230 kalorier per porsjon.

Keto blomkålfritter

Visste du at blomkålris kan brukes til å lage keto? lavkarbo godkjente pannekaker? Denne oppskriften er også perfekt for matlaging hele uken. Bare bytt ut strimlet blomkål med blomkålris og nyt den perfekte frokosten.

Det er bare 164 kalorier per porsjon. i tillegg til 3,2 g netto karbohydrater. Du kan servere den med eggerøre eller toppe den med kjøttdeig for et mer solid, proteinrikt måltid.

Keto fylte paprika med kjøttdeig

Prøv denne enkle oppskriften på rød pepper og kjøttdeig. protein middag med blomkål. Fylte paprika lages vanligvis med hvit ris, men stol på meg, jeg erstatter den med ris blomkål. selv smaken vil ikke endre seg.

Alt du trenger er ca 30 minutter din tid til å forberede dette vanvittig deilige måltidet! Hvis du er den eneste personen i familien, kan du også tilberede dem til matlaging og spise når som helst.

Hvordan lage hjemmelaget blomkålris?

For å lage hjemmelaget blomkål med ris, riv ganske enkelt et hode med rå blomkål. ostehøveleller ta en foodprosessor hvis du har. Jeg anbefaler virkelig det andre alternativet, det vil ta deg sekunder å rive hele blomkålen uten problemer.

Da kan du frys, kjøl eller kok med en gang. For å koke den, varm olivenoljen over middels varme og tilsett blomkålen, rør av og til. Når den er tilberedt, kan du bruke den i en rekke deilige, kalorifattige oppskrifter uten karbohydrater.

Sørg for å sjekke ut vår guide til hvor du kan kjøpe blomkålris (+ vårt beste valg!).

Skjær blomkål i små biter

Costco blomkål ris gjennomgang Siste tanker: Ville jeg kjøpt den igjen?

Jeg husker dagene da blomkål var et mirakel å se i butikkene. Det var kanskje ett eller to merker som faktisk laget det, og det var sjelden noen matvarekjede (inkludert Costco!) ønsket å selge det.

Jeg er glad tidene har endret seg og nå har vi et stort utvalg av ketogen mat å velge mellom. Du kan finne fersk blomkål med ris, frossen blomkålris, ferdigpakket blomkålris, rørt med grønnsaker, hyllestabil og så videre. Damer og herrer, vi har alt nå!

Jeg vil definitivt kjøpe Nature’s Intent Blomkålris fra Costco igjen. Det jeg liker best med ham er det den er lagringsstabilså jeg kan ta det selv når vi er borte i helgen der det er kjøkken eller fryseren min bare ikke er full.

Det er deilig, lett å tilberede, inneholder all næringsinformasjon som er angitt på etiketten, uten manipulerende reklame. Det er naturlig, inneholder ingen ekstra natrium eller unødvendig sukker. Ærlig talt, dette er mitt beste valg når jeg handler på Costco.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *