Ingredienser
- en pund indrefilet av svin, kuttet i små terninger (ca. 1/2″ brede)
- ¼ kopp (60 ml) olivenolje
- 2 spiseskjeer Italiensk krydder (eller annet krydder etter eget valg)
- ½ sitronsaft
- Salt og pepper etter smak
Utstyr: 10-15 bambusspyd, 4 tommer lange.
bruksanvisning
- Bløtlegg bambusspyd i romtemperert vann i minst 2-3 timer før bruk.
- For å forberede marinaden, kombiner olivenolje, krydder, sitronsaft, salt og pepper i en ziplock-pose. Legg svineterningene i en pose, forsegl den, rist den og sett i kjøleskap over natten eller, hvis du har det travelt, minst 2 timer.
- Forvarm ovnen til 450 F (230 C).
- Tøm marinaden før du trer kjøttet på spydene, tre deretter skivene tett på spydene.
- Sett spydene i ovnen (sett en panne under dem for å fange opp dryppene).
- Stek i 15 minutter og vend deretter spydene og stek i ytterligere 5 minutter (sørg for at svinekjøttet er ferdigstekt og dens indre temperatur er minst 145 F).
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 227
- Sukker: 0g
- Tykk: 15 g
- Karbohydrater: 0g
- Fiber: 0g
- Protein: 24 g