Deilige keto indrefilet av svin

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser

  • en pund indrefilet av svin, kuttet i små terninger (ca. 1/2″ brede)
  • ¼ kopp (60 ml) olivenolje
  • 2 spiseskjeer Italiensk krydder (eller annet krydder etter eget valg)
  • ½ sitronsaft
  • Salt og pepper etter smak

Utstyr: 10-15 bambusspyd, 4 tommer lange.


bruksanvisning

  1. Bløtlegg bambusspyd i romtemperert vann i minst 2-3 timer før bruk.
  2. For å forberede marinaden, kombiner olivenolje, krydder, sitronsaft, salt og pepper i en ziplock-pose. Legg svineterningene i en pose, forsegl den, rist den og sett i kjøleskap over natten eller, hvis du har det travelt, minst 2 timer.
  3. Forvarm ovnen til 450 F (230 C).
  4. Tøm marinaden før du trer kjøttet på spydene, tre deretter skivene tett på spydene.
  5. Sett spydene i ovnen (sett en panne under dem for å fange opp dryppene).
  6. Stek i 15 minutter og vend deretter spydene og stek i ytterligere 5 minutter (sørg for at svinekjøttet er ferdigstekt og dens indre temperatur er minst 145 F).

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 227
  • Sukker: 0g
  • Tykk: 15 g
  • Karbohydrater: 0g
  • Fiber: 0g
  • Protein: 24 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *