Deilige keto-vennlige kjøttboller og bok choy

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Ingredienser

Kjøttkaker ingredienser:

  • en grønn løk, finhakket
  • en hvitløksfedd, skrelt og finhakket
  • 1.5 lb (680g) hakket svinekjøtt eller annen kjøttdeig etter eget valg
  • Salt og pepper etter smak
  • en egg, pisket
  • 2 baconskiver, finhakket

Bok Choy-ingredienser:

  • ½ kopp tomater i terninger
  • 2 bunter med bok choy (eller grønne bønner eller chard), grovhakket
  • 2 hvitløksfedd, skrelt og finhakket
  • ¼ løk, finhakket
  • Salt og pepper etter smak
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging

bruksanvisning

  1. Ha og bland alle kjøttbolleingrediensene i en stor bolle. Bruk en skje til å lage kjøttboller på størrelse med en pingpongball.
  2. Forvarm ovnen til 350 F (180 C). Kle en stekeplate med bakepapir og legg kjøttbollene på. Stek i ovnen i 20-25 minutter til den indre temperaturen til kjøttbollene når 140 F.
  3. Tilsett avokadooljen i pannen og brun kjøttbollene lett sammen med løken. Tilsett så resten av ingrediensene og kok i 10 minutter til grønnsakene er myke.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 369
  • Sukker: 2g
  • Tykk: 21 g
  • Karbohydrater: 5g
  • Fiber: 2g
  • Protein: 40 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *