Ingredienser
Kjøttkaker ingredienser:
- en grønn løk, finhakket
- en hvitløksfedd, skrelt og finhakket
- 1.5 lb (680g) hakket svinekjøtt eller annen kjøttdeig etter eget valg
- Salt og pepper etter smak
- en egg, pisket
- 2 baconskiver, finhakket
Bok Choy-ingredienser:
- ½ kopp tomater i terninger
- 2 bunter med bok choy (eller grønne bønner eller chard), grovhakket
- 2 hvitløksfedd, skrelt og finhakket
- ¼ løk, finhakket
- Salt og pepper etter smak
- 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging
bruksanvisning
- Ha og bland alle kjøttbolleingrediensene i en stor bolle. Bruk en skje til å lage kjøttboller på størrelse med en pingpongball.
- Forvarm ovnen til 350 F (180 C). Kle en stekeplate med bakepapir og legg kjøttbollene på. Stek i ovnen i 20-25 minutter til den indre temperaturen til kjøttbollene når 140 F.
- Tilsett avokadooljen i pannen og brun kjøttbollene lett sammen med løken. Tilsett så resten av ingrediensene og kok i 10 minutter til grønnsakene er myke.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 369
- Sukker: 2g
- Tykk: 21 g
- Karbohydrater: 5g
- Fiber: 2g
- Protein: 40 g