Del to – Ketogen plan for nybegynnere

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 29, 2023
  • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Den første delen handler om det grunnleggende.

Del to vil fokusere på effektiviteten av den ketogene dietten og intermitterende faste.

Keto og periodisk faste fungerer sammen fordi hvis du bare gjør keto uten periodisk faste og stoffskiftet ditt går langsommere, kan det hende du ikke når vekttapsmålet ditt fordi det vil ta så lang tid og noen ganger vil det ikke fungere. Hvorfor, fordi hyppigheten av å spise vil føre til at insulinet starter.

Sunn keto krever høyere kvalitet, gressmatet, viltfangede, beiteoppdratt ingredienser sammenlignet med vanlig mat i skitten keto. Med Healthy Keto er du fokusert på næringsrik mat, med Dirty Keto er du virkelig fokusert på å holde karbohydratene lave. Når du gjør Healthy Keto, ender du opp med å se mye bedre ut enn deres Dirty Keto.

Tommelfingerregel – ikke spis med mindre du er skikkelig sulten.

Når du gjør en sunn versjon av keto og spiser nok bladgrønt og grønnsaker, samt nok sunt fett, forbedrer du insulinresistens. Du vil ikke bare bli mett, men også fornøyd.

Hvis du ser på kakediagrammet, utgjør karbohydrater 5 % og grønnsaker 5 % av de totale kaloriene. Hvis du ser på karbohydrater og grønnsaker og minus fiber får du netto karbohydrater, vil du ikke få i deg mange kalorier.

Hvis vi ser på totalt karbohydrater, som inkluderer bær, hummus, nøtter og frø, kan vi se at de har noen karbohydrater, og hvis du kombinerer grønnsaker, er det ca 10%, så har vi 20% protein, og så har vi vil vi være 70% fett.

Fett virker som mye, men forstå, fett har dobbelt så mange kalorier som karbohydrater eller protein.

Hvis vi faktisk ser på maten din på tallerkenen, vil halvparten være grønnsaker, en fjerdedel vil være protein, og en fjerdedel vil være fett. Men siden protein og fett vanligvis kombineres, vil dette være nesten halvparten av tallerkenen din.

Fordelene med grønnsaker er i vitamin C og mineraler, andre næringsstoffer og fytonæringsstoffer.

Etter hvertIdeelt sett, når du våkner om morgenen, hvis du holder karbohydrater lavt, vil du ikke være sulten. Så hopp over frokosten og skyv den til det punktet hvor frokosten blir din lunsj. Ikke spis om morgenen, du kan drikke kaffe eller te. Ideelt sett bør det første måltidet ditt være til lunsj, og deretter bør det andre måltidet være middag. Så du spiser to ganger om dagen. Hvis du spiser innen et vindu på seks timer (ingen snacking), vil dette gi deg en 18-timers faste.

Det som virkelig er magisk med klokken 18 er når autofagi starter. Du begynner å få noen veldig kule fordeler. For å unngå småspising mellom måltidene, tilsett litt mer fett under lunsj og middag for å vare lenger.

Når du begynner å gjøre dette og tilpasser deg, vil du kunne kutte noe av fettet fordi du forbrenner ditt eget fett, og ditt eget fett er det sunneste fettet du kan forbrenne.

Nøkkelen til denne 18-timers fasten er å spise nok fett til lunsj eller middag, slik at du har behov for snacks. Ikke spis etter middag før det første måltidet neste dag. Du kan drikke væske. Sørg for å tilsette elektrolytter og B-vitaminer, samt havsalt. Men ikke spis noe mellom måltidene eller etter middagen.

Vanlige matvarer å fokusere på mens du er på en ketogen diett:

• Egg fra beite, økologisk når det er mulig.

• Skalldyr

• Fisk

• Sardiner

• Økologisk kjøtt

• Økologisk gressmatet ost

• Oliven

• Avokado

• Grønnsaker, 7 til 10 kopper

• Nøtter

• Frø som solsikkefrø.

Hvis du er utsatt for nyrestein, unngå nøtter som mandler og spinat.

Ost inneholder mye hormoner. Det er ikke bra for personer med prostataproblemer eller personer med allergi.

Dette er den grunnleggende ketogene planen for nybegynnere.

Den første delen dekket det grunnleggende og fordelene ved det ketogene kostholdet og periodisk faste. Hvis du gikk glipp av det her er lenken https://2healthyhabits.wordpress.com/2022/05/27/part-one-ketogenic-plan-for-beginners-%ef%bf%bc/#more-2641

Dette innlegget er komprimert fra Dr. Bergs video. Ketogen diettplan for nybegynnere

Dr. Berg er kiropraktor som spesialiserer seg på sunn ketose og intermitterende faste. Han er bestselgende forfatter av The Healthy Keto Plan og direktør for Dr. Berg Nutritionals. Han praktiserer ikke lenger, men driver med helseundervisning gjennom sosiale medier. Han underviste i undergraduate ernæring som adjunkt ved Howard University.

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne e-posten eller meldingen er ikke ment å behandle eller forebygge sykdom, og den er heller ikke ment å være en erstatning for medisinsk behandling eller et alternativ til medisinsk rådgivning. Bruken av anbefalinger er på leserens valg og risiko.

Det er ulike måter å holde seg oppdatert på publikasjonene mine.

Jeg er fokusert på å maksimere min fysiske ytelse og mentale klarhet og viktigst av alt min generelle helse gjennom et sunt kosthold og trening.

Jeg vil gi deg overbevisende artikler om den ketogene dietten og GAPS-dietten, supersakte treningsprogram med høy intensitet og kosttilskudd.

Jeg inviterer deg til å følge bloggen min https://2healthyhabits.wordpress.com/ Vennligst klikk på «Abonner»-knappen. Clue. Du må kanskje klikke på Godta og lukk-knappen før Abonner-knappen blir tilgjengelig. Vennligst klikk «Liker» når meldingen interesserer deg.

Du kan også følge min Facebook-side. https://www.facebook.com/2healthyhabits/ eller følg nyhetene på twitter @LPolstra

Hvis du sender meg en e-post til lpolstra@bell.net Jeg vil gjerne legge deg til på e-postlisten min.

Hvis du leser dette innlegget på bloggen min og ønsker å kontakte meg, vennligst fyll ut dette skjemaet som starter med e-postadressen min. lpolstra@bell.net

Jeg ønsker deg et langt sunt liv.

Vennlig hilsen,

Lydia Polstra

Forfatter: 2 sunne vaner

Mitt mål i livet er å oppleve overfloden av ekte god helse ved å få kroppen min tilbake til den sunne tilstanden den burde være.
Se alle innlegg av 2healthyhabits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *