Den perfekte appen for et lavkarbokosthold

  • By: Jan Helge
  • Date: august 8, 2022
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Jeg elsker mat, vitenskap, fotografering og å lage nye oppskrifter, og jeg er en sterk tro på lavkarbo og regelmessig trening. Som vitenskapsfreak baserer jeg mine synspunkter på god forskning og har førstehåndserfaring om hvordan det er å være på en lavkarbodiett. Begge deler gjenspeiles i bloggen min, i søknadene mine og kokebøkene.

Jeg bor for tiden i Storbritannia. Jeg er utdannet siviløkonom og har jobbet med revisjon, men jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av ernæring og sunn livsstil.

Jeg endret kostholdet i 2011 da jeg ble diagnostisert med Hashimotos, en autoimmun sykdom som påvirker skjoldbruskkjertelen. Jeg hadde ingen energi og fant det stadig vanskeligere å opprettholde en sunn vekt.

Det var da jeg bestemte meg for å kutte ut sukker, korn og bearbeidet mat og begynne å følge en hel-mat, lavkarbo-tilnærming til å spise.

Mitt oppdrag er å hjelpe deg med å nå dine mål, enten det er drømmevekten din eller bare å spise sunt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *