Easy Coffee Protein Shake

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 29, 2023
 • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

Denne enkle keto-proteinshaken er en deilig måte å gi energi til dagen din. Den har 6 enkle ingredienser, 20 g protein og bare 1,4 g netto karbohydrater per porsjon. Dette innlegget er sponset av Swerve Sweetener.

Som en person som driver mye med sport trenger jeg ganske mye protein i kostholdet mitt. Og denne kaffeproteinshaken er min nye favorittmåte å komme seg etter en hard treningsøkt. Den er kald og forfriskende, med hint av koffein og mye protein.

Best av alt, det smaker akkurat som keto frost! Den er så tykk og kremet at du nesten kan tenke deg å drikke en mokka milkshake.

Sukkerfri energi har aldri smakt så godt. Du vil aldri betale for ferdiglagde keto-shakes igjen med denne oppskriften for hånden. Og det er supert til frokost eller mellommåltid!

To kaffeproteinshakes i glass på et hvitt trebord med spredte kaffebønner.

Hvorfor du vil elske denne oppskriften

Denne kaffeproteinshaken er superenkel å lage og er den perfekte kombinasjonen av energi og forfriskning. Og med bare seks rene, keto-vennlige ingredienser, vet du nøyaktig hva du får.

Siden kaffen er frosset i terninger, blir ikke denne keto-shaken fortynnet av smeltende is. Den holder seg kremaktig og rik så lenge du drikker den. Det er også helt nøttefri og det kan også gjøres melkefritt, så det fungerer med alle kostholdsbegrensninger.

Gjør det til ditt eget ved å endre smaken på proteinpulveret, justere søtningsnivået eller tilsette noen sjokoladebiter. Med 1,4 gram karbohydrater kan du tilpasse den til din smak og makroer.

Ingredienser du trenger

Ovenfra og ned bilde av merkede ingredienser for kaffeproteinshakes

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

 • Kaffe: En kald drink er et godt valg for denne oppskriften siden den har en fin sterk smak. Men du kan bruke hvilken som helst kald kaffe, inkludert espresso. Du kan også bruke koffeinfri.
 • Lavkarbo melk: jeg liker å bruke hamp melk i cocktailer og cocktailer, da den ikke inneholder karbohydrater. Men du kan også bruke mandelmelk eller macadamiamelk. Bare pass på å velge en usøtet variant.
 • Pisket krem: Kraftig krem ​​gir rikdom og tykkelse til denne keto-proteinshaken.
 • Kollagen proteinpulver: Kollagenpeptider, også kjent som kollagenpeptider, er en stor kilde til protein og gir tykkelse til shakes og smoothies. Men du kan også bruke myse, eggehvite eller vegetabilsk protein i denne oppskriften. Eksperimenter gjerne med ulike proteinsmaker. Sjokolade, vanilje og saltet karamell ville vært perfekt.
 • Swerve konfekt: Kollapse min favoritt søtningsmiddel i nesten alle oppskrifter. Den tilfører den perfekte sødmen til keto-godbiter. Og søtningsmiddelet i konditorstil passer perfekt sammen med shakes og smoothies.
 • kakaopulver: En liten mengde kakaopulver gir disse kaffeproteinshakene en mokka-milkshakesmak. Men du kan hoppe over det hvis du vil.

Trinnvise instruksjoner

En collage av fire bilder som viser hvordan man lager kaffeproteinshakes.

1. Frys kaffe: Hell kald kaffe i en isbitbrett og frys til den er stiv.

2. Kombiner ingrediensene: Ha kaffeterninger i en blender og tilsett melk, fløte, proteinpulver, Swerve-søtningsmiddel og kakaopulver.

3. Bland til en jevn masse.. Smak til og juster sødmen etter ønske.

3. Server: Del i to glass og nyt!

Lett ketoproteinshake i et høyt glass på et hvitt bord.

Eksperttips og vanlige spørsmål

Et standard isbitbrett er nok til to proteinshakes. Men du kan enkelt lage en og ha de resterende terningene i fryseren en dag til.

Hvis proteinpulveret du bruker er usøtet, kan du legge til en ekstra spiseskje Swerve Confectioners i shaken. Du kan enkelt smake og justere søtningsmiddelet etter å ha blandet ingrediensene.

Meierifritt alternativ: Du kan gjøre denne smoothien meierifri ved å bytte ut kremfløten med fullfet kokosmelk eller kokoskrem.

Hvor mange karbohydrater er det i en kaffeproteinshake?

Denne enkle smoothie-oppskriften inneholder 2,9 gram karbohydrater og 1,5 gram fiber. Så de har bare 1,4 g NETTO KARBER per porsjon.

Kan du drikke en proteinshake på keto?

Vær forsiktig med ferdige proteinshakes eller blandinger. Selv de som kaller seg «keto» inneholder ofte ganske mye karbohydrater og/eller noen skissere ingredienser. Les etikettene nøye. Enda bedre, lag din egen keto-proteinshake hjemme!

Kan kaffeproteinshakes lages på forhånd?

Jeg anbefaler ikke å lage dem i mer enn 30 minutter ettersom de smelter. Smaken er ikke fortynnet, men de blir mer flytende når de har romtemperatur. Hvis du oppbevarer cocktailen din i et isolert krus, holder den seg kald lenger.

Du kan også lage kaffeisbiter på forhånd slik at de er klare til å drikkes når som helst. De holder seg i fryseren i flere måneder.

Enkel keto-proteinshake med kaffe i et høyt glass med et strå med polkaprikker.

Flere deilige oppskrifter laget med Swerve!

Nærbilde av en keto-kaffeproteinshake i et høyt glass med sugerør.

kaffeproteinshake oppskrift

Denne enkle keto-proteinshaken er en deilig måte å gi energi til dagen din. Den har 6 enkle ingredienser, 20 g protein og bare 1,4 g netto karbohydrater per porsjon.

skrive ut
Pin
Evaluere

Vi vil: Drikkevarer

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: kaffeproteinshake, ketoproteinshake

Forberedelsestid: 5 minutter

Frysetid: fire se

Total tid: 5 minutter

Porsjoner: 2 porsjoner

Kalorier: 264kcal

bruksanvisning

 • Hell den kalde drikken i en isbitform og frys til den er fast, minst 4 timer.
 • Ha kaffeisbiter i en blender og tilsett melk, fløte, kollagen, Swerve og kakaopulver. Bland til en jevn masse.
 • Smak og juster søtningsmiddelet etter eget ønske. Bland igjen, hell deretter i to glass og nyt!

Notater

Kaffeisbiter kan oppbevares i fryseren i flere måneder.
Du kan leke med smakene i denne oppskriften ved å tilsette forskjellige smaker av kakaopulver. Prøv saltet karamell for en deilig vri!

Næringsinformasjon

kaffeproteinshake oppskrift

Mengde per porsjon (1 porsjon = ca 1 ½ kopper)

kalorier 264
kalorier fra fett 108

% Daglig verdi*

Tykk 12gatten%

Karbohydrater 2,9 gen%

Fiber 1,5 g6 %

protein 34,5 g69 %

*Prosent daglig verdi er basert på en diett med 2000 kalorier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *