Er Lang Keto egnet? – Ingen bolle, takk.

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 3, 2023
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Er Lang Keto egnet? – Ingen bolle, takk.

«Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker og jeg vil bli kompensert hvis du foretar et kjøp etter å ha klikket på lenkene mine.»

Leng er en klassisk filippinsk rett fra Bicol-regionen på Filippinene. Mange elsker den for sin kremete, men likevel krydrede smak. Men er Lang bra for keto? La oss finne det ut!

DV Edwards / Shutterstock.com

Hva er lang?

Laing er en filippinsk rett som er hjemmehørende i Bicol-regionen i landet. Retten kalles også «pinangat» i nevnte region.

Denne filippinske retten er kremet og krydret på samme tid. I tillegg er den laget med hele eller knuste taroblader, tykk kokosmelk, labuyo chili og, avhengig av preferanser, kjøtt eller sjømat.

ernæringsmessig verdi av laing

Før du svarer på spørsmålet «Er Laing keto-vennlig?», la oss først analysere dens ernæringsmessige verdi.

En kopp eller 203g lang inneholder 380 kalorier, 37 g fett og 7,4 g karbohydrater. Den har bare 6,4 g netto karbohydrater da den inneholder 1 g kostfiber. I tillegg inneholder den også 10 g protein, 547 mg kalium og 425 mg natrium.

Er Lang Keto egnet? Kan du spise det på keto?

Ja, laing er en keto-vennlig rett, og du kan definitivt nyte den på en keto-diett. Den er lav i netto karbohydrater (6,4 g per 203 g porsjon) og høy i sunt fett (37 g per 203 g porsjon).

Laing er en filippinsk rett laget av hele eller knuste taroblader med kokosmelk.
Richarddernest / Shutterstock.com

Hvor får man kjørefelt?

Leng serveres for det meste på filippinske restauranter. Men du kan også lage din egen hjemme og bruke følgende tarobladprodukter fra Amazon:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *