Fettbomber med Keto peanøttsmør og fudge

  • By: Jan Helge
  • Date: august 9, 2022
  • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Beste Keto-peanøttsmør og peanøttsmør-fettbombeoppskrift

Du trenger det i livet ditt akkurat nå!

Fudge er definisjonen på kulinarisk fortreffelighet. Den kan være sprø eller myk. Seig eller glatt. Rik eller enkel. Og listen over smaker du kan legge til er uendelig. Fra sjokolade til sitron, salt til vanilje, selv om du roter helt til oppskriften ved å under- eller overkoke, er du fortsatt garantert en deilig godbit. Ikke engang få oss til å begynne med tillegg til kan ha. Oreo. Frys tørket frukt. Rosiner… herregud, rom- og rosinfudgen er SÅ god.

Men akkurat nå må vi ødelegge drømmene dine. For hvis du prøver å begrense inntaket av karbohydrater og øke proteininntaket, er skjønnlitteratur forbudt. Så, for folk på keto eller Atkins-dietten, kan du si: «Bye, bye. Jeg håper jeg ikke drømmer om deg, for ellers kan jeg spise puten min.»

Eller det?

For her på The Keto Cookbook oppdaget vi en fudge uten karbohydrater. Ja, du hørte oss. Ingen sukker, ingen kondensert melk og med fantastisk smak. Så la oss introdusere deg for den beste keto-peanøttsmør-fettbombeoppskriften på jorden.

Oppskriftsinformasjon

Denne oppskriften er en liten del av magien. Den inneholder bare fem ingredienser, inkludert peanøttsmør (forside), kokosolje, søtningsmiddel (vi foretrekker å bruke stevia), vanilje og knuste peanøtter. Peanøttsmøret gir denne oppskriften en herlig kremet smak, mens de knuste peanøttene gir en deilig crunch. Det som er enda bedre er at alle disse produktene er tilgjengelige i din lokale butikk. På denne måten trenger du ikke å fly til Hawaii for å bruke timer på å plukke kokosnøtter.

Dessuten tar den bare 10 minutter å lage. Ti minutter! Og to av disse ti minuttene brukes til og med på mikrobølgeovnen! Utrolig, ikke sant? Oppskriften lager til og med tjue fudgebiter, som er perfekt hvis du vil lage bulk-snacks eller bare skal på en hagefest og trenger å ta med litt mat. De er også den perfekte desserten å ha i kjøleskapet, så hvis du har lyst på noe søtt etter lunsj eller middag, trenger du ikke gå langt. Og nevnte vi at de inneholder peanøttsmør? Dette betyr at de er perfekte for elskere av dette nøttesmøret.

Den ernæringsmessige verdien

Disse små nøttebitene er en skikkelig fettbombe, og de er perfekte hvis du er desperat etter å kontrollere makroene dine. For eksempel, av de 130 kaloriene de inneholder, har hver bit 87 % fett. Resultat! I tillegg, fordi de inneholder 0,5 gram sukker og 0,5 gram netto karbohydrater, er de perfekte for omtrent alle. Selv om du ikke passer på vekten din eller senker sukkernivået, er disse slemme gutta fantastisk vanedannende!

Overtalt deg til å gå på kjøkkenet? Det trodde vi. Husk, fortell oss hvordan du har det i kommentarene. Vi er alltid glade for å høre om din erfaring og om du kan tenke deg andre ingredienser som er verdt å legge til, men vi synes denne Keto Peanut Fudge Fat Bomb-oppskriften er nær perfekt!

Hvis du ikke liker Peanut Butter Fat Bombs, sørg for å prøve våre Almond Joy Fat Bombs!

(Besøkt 28 397 ganger, 1 besøk i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *