Fresh N Lean anmeldelse: Er denne måltidsleveringstjenesten verdt det?

 • By: Jan Helge
 • Date: februar 7, 2022
 • Time to read: 9 min.

Sharing is caring!

Å holde seg til en keto-diett er utfordrende hvis du alltid er på farten. Du må kjøpe dagligvarer, lage en ukentlig måltidsplan og lage flere måltider per dag. Dette kan bli tidkrevende.

Dessverre selger mange måltidsleveringstjenester mat fylt med antibiotika og konserveringsmidler fordi det holder måltidene ferske under fraktprosessen.

Fresh n’ Lean er imidlertid stolt av å være en av få leveringstjenester som sender organisk, ikke-GMO, glutenfri mat. Med Fresh n’ Lean er det eneste du trenger for å følge en keto-diett en mikrobølgeovn.

Etter å ha prøvd noen av middagene deres, kan jeg trygt si at det er en av de beste ferdigpakkede måltidene jeg har smakt. Maten ser appetittvekkende ut ved ankomst, og de tilbyr konkurransedyktige priser med gratis frakt.

Så i denne Fresh n Lean-anmeldelsen vil jeg dekke min erfaring med Fresh n’ Lean, hvis jeg synes det er verdt prisen og fordeler og ulemper.

Hva er Fresh ‘n Lean og hvorfor bør jeg bry meg?

Bare 18 år gammel grunnla Laureen Asseo Fresh n’ Lean ut av leiligheten hennes i California i 2010. Hun hadde som mål å lage en måltidsleveringstjeneste som gir sunn mat til keto-, veganer- og paleo-slankere. Måltidene som Fresh n’ Lean tilbyr er:

 • Glutenfri
 • Ufrosset
 • Næringstett
 • GMO-fri
 • Økologisk
 • Gresmatet

Etter over 10 år i bransjen, er det trygt å si at Asseo nådde målet sitt. Fresh n’ Lean stoles på av tusenvis av kunder over hele USA.

I dag er mat fylt med giftige tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og fyllstoffer som vegetabilsk olje og høyfruktose maissirup. Dette er hovedårsaken fedme, diabetes og hjertesykdom prisene går gjennom taket.

Heldigvis er Fresh n’ Lean klar over denne globale helsekatastrofen og leder en kampanje for å gjøre keto- og paleovennlig mat mer tilgjengelig.

Disse måltidene passer hele dagen. Du kan spise retter som pølse og egg til frokost, mandelnøtter til mellommåltid og gressmatet biff til lunsj og middag.

Jeg er en stor fan av mandelnøtter med høyt fettinnhold. Du kan spise mens du venter på barna på skolen eller i arbeidstiden. Disse slemme guttene inneholder viktige næringsstoffer som jern, magnesium, kalsium, natrium og kalium, noe som gjør den perfekt for de som lider av keto-influensasymptomer.

Hvordan fungerer Fresh n’ Lean?

Fresh n’ Lean forhåndspakker alle måltidene sine. Så i motsetning til andre leveringstjenester der du må bake eller steke maten din, trenger du bare å sette den i mikrobølgeovnen.

Du kan velge mellom fem måltidsplaner når du registrerer deg:

 1. Ytelsesprotein pluss
 2. Ytelse paleo
 3. Vegansk lavkarbo
 4. Standard vegansk
 5. Ren keto

Hvis du er på en ketogen diett, bør du vurdere det rene keto-alternativet. Måltidene de sender på denne planen inneholder mindre enn 30 gram karbohydrater per dag. Du får også fettrik mat som egg, kjøttdeig, fete biffstykker og nøtter som sikrer at du spiser nok fett.

Men Fresh n’ Lean har ikke bare plass til keto-slankere. Det finnes alternativer for idrettsutøvere, paleo-slankere og veganere som inneholder høykarbomat som søtpotet og brun ris.

Etter at du har valgt en måltidsplan, velg hvor mange dager du vil motta disse måltidene og hvilke måltider du ønsker. For eksempel, kanskje du bare ønsker å motta middag fem dager i uken. Eller kanskje du har det travelt på ettermiddagen og vil ha lunsj syv dager i uken.

Prisen på måltidene dine forblir den samme selv om du velger fem eller syv dager i uken. Prisen varierer imidlertid avhengig av hvor mange måltider du ønsker per dag. Hvis du bare vil ha middager, er prisen rundt $15. Men hvis du velger frokost, lunsj og middag, betaler du $10 per måltid.

Når du har lagt inn bestillingen, vil måltidstjenesten levere maten din innen fredag.

Hvor mye koster Fresh n’ Lean?

Velsmakende veganske måltider koster i gjennomsnitt $8, mens retter med kjøtt gir deg $12. Prisen kan imidlertid variere basert på hvor mange måltider du ønsker om dagen. For eksempel, hvis du vil ha et kjøttfullt måltid én gang om dagen, betaler du nærmere $15.

Men generelt er standard vegansk måltidsplan billigst, etterfulgt av lavkarbo veganer, keto, paleo og protein pluss.

deilige måltider i matbeholdere

Hvordan er Fresh ‘n Lean’s Meals?

Etter å ha bestilt noen keto-måltider, kan jeg trygt si at Fresh n’ Lean tilbyr et bredt utvalg av lavkarbo-alternativer.

Hvis du vil bestille frokost fordi morgenen er hektisk, kan du velge mellom retter som eggerøre med kylling og zucchini eller soppfrittata med kjøttdeig. Disse måltidene inneholder rundt tre til fem gram karbohydrater og 40 gram fett.

Men hvis du vil ha noe mindre, vurder en glutenfri frokostmuffins.

Du kan gå med en Teriyaki-skål, kokosnøttgurkemeie-laks eller torsk og pesto til lunsj og middag. Disse rettene inneholder mindre enn 10 gram karbohydrater og over 40 gram fett.

De fleste måltider faller rundt 400 til 500 kalorier. Så med tre måltider spiser du bare 1200 til 1500 kalorier per dag. Hvis du gjør periodisk faste, kan det være enda mindre, mellom 800 og 1000 kalorier. Dette gjør Fresh n’ Lean til et godt alternativ for vekttap.

Når du pakker ut måltidene dine, finner du en etikett på baksiden som gir deg all viktig informasjon. Dette inkluderer:

 • Kalorier
 • Total mengde fett
 • Natrium
 • Protein
 • Liste over mikronæringsstoffer

Du vet nøyaktig hvor mye fett, protein, karbohydrater og mikronæringsstoffer du spiser. Hvis du finner ut at måltidene dine ikke oppfyller fettmålene dine, er det bare å bestille måltider med mye fett. Du kan også legge til litt kokos til kaffen eller teen din for litt ekstra mettet fett.

For meg er dette den viktigste fordelen. For å få et nøyaktig makronæringsestimat, trenger du ikke å Google hvor mye fett eller protein som er spesielt mat, og veie det. Makroene dine er på Fresh n’ Lean-dashbordet og pakkeetikettene.

Nå som vi har dekket hvordan måltidene er, la oss se på noen av favorittrettene mine.

Mine favoritt Fresh n’ Lean måltider

Velger min favoritt Fresh n’ Lean måltider er en virkelig utfordring. Nesten alle keto-måltidene er deilige mens de inneholder store mengder næringsstoffer. Imidlertid klarte jeg å velge mine fem beste måltider på keto.

Fajita bolle

Denne lavkarbo Fajita-bollen inneholder kyllingbryst, paprika, løk, tomater og deilig ketovennlig krydder og krydder. Dette gir den en unik smak og er en praktisk rett til lunsj.

Teriyaki kylling

Fresh n’ Lean’s Teriyaki kylling er keto-vennlig, men likevel deilig. Jeg la merke til at når jeg steker denne Teriyaki-kyllingen i mikrobølgeovn, holder den seg saftig og myk. Du vil ikke få den typiske gummiteksturen du får med kylling i mikrobølgeovn fra andre måltidsleveringstjenester.

BBQ kyllingvinger

Disse BBQ kyllingvingene er høye i protein og er den perfekte snacksen når du venter på lunsj eller middag. Sausen er helt keto-vennlig og inneholder ikke sukker eller rare oljer.

BBQ kyllingvinger

Mushroom Bell Pepper Frittata med kjøttdeig

Dette økologiske måltidet er den perfekte løsningen for travle morgener. Det er ikke så grunnleggende som en klassisk frokost med bacon og egg. Du får litt sopp og kjøttdeig med egget ditt, og det er et praktisk alternativ å spise på jobb eller i trafikken.

Søt og krydret zucchini paprika med eggerøre

Fresh n’ Lean-menyen tilbyr et annet godt alternativ for de med travle morgener. Du kan ganske enkelt sette den inn i mikrobølgeovnen og få et velsmakende ferdigmåltid. Zucchinien og paprikaen gir også en unik smak til eggene.

Noen få ulemper

Selv om du får sunne måltider levert på døren, er det noen ulemper med Fresh n’ Lean.

Matlaging hjemme er alltid et bedre alternativ

Matlaging hjemme er alltid et bedre alternativ enn alle typer måltider.

For det første er det å lage sunne måltider en ferdighet du må utvikle, og det gir resultater på lang sikt. Hvis du vet hvordan du lager deilige, næringsrike måltider, spiller det ingen rolle om du reiser bort på forretningsreise eller ferie; du vil kunne lage keto-vennlige retter og snacks.

Men hvis du stoler for mye på levering av måltider, blir du ikke god til å lage mat. Og fordi Fresh n’ Lean bare leverer i USA, vil du ikke være vant til ukentlig matlaging hvis du reiser utenlands.

Dessuten, når du er avhengig av leveringstjenester for måltider, trenger du ikke handle dagligvarer så mye. Dette kan høres bra ut, men å lese etiketter og vite hvilke matvarer som er keto kan være forvirrende. Og hvis du stoler på måltidsleveringsplaner, vil du ikke utvikle denne ferdigheten.

Jeg foreslår å balansere de to. Kanskje bestiller du bare frokost, så du trenger ikke lage mat om morgenen. Eller kanskje du bestiller middager fordi du er utslitt etter jobb.

Måltidsleveringstjenester er et verktøy som gjør livet ditt mer praktisk, men du bør ikke stole på det.

De ferdige måltidene er dyre

Den største ulempen med å kjøpe måltider fra ethvert måltidsleverandør, spesielt Fresh n’ Lean, er prisen. Fresh n’ Lean er på den mer kostbare siden, noe som gjør det til et upraktisk alternativ for noen.

La oss si at du kjøper tre tilberedte måltider om dagen i syv dager i uken; du må betale rundt $200 per uke og over $800 per måned.

Det er derfor jeg foreslår at du ser på timeplanen din for å se hvor du er opptatt og kjøper måltider for den tiden av dagen.

For eksempel er jeg utslitt om natten, men morgenene mine er fredelige. Derfor kjøper jeg kun middager. Dessuten jobber jeg sjelden i helgene, så det er ikke nødvendig å bestille ferdigpakkede måltider til lørdager og søndager. Å gjøre dette reduserer matregningen drastisk.

Den veganske Keto-måltidsplanen har ikke lite karbohydrater

Fresh n’ Lean tilbyr også leveringstjenester for veganske måltider, men lavkarboalternativet utløser ikke ketose. På keto vil du begrense karbohydratinntaket til rundt 30 til 50 gram per dag. Noe mer sparker deg ut av ketose. Dessverre er de fleste keto-veganske måltider i gjennomsnitt rundt 25 til 30 gram karbohydrater.

Så hvis du spiser tre måltider om dagen, er det 75 til 90 gram karbohydrater. På nettsiden deres oppgir Fresh n’ Lean til og med at den keto-veganske måltidsplanen inneholder 28% karbohydrater, som ikke er lav nok for ketose.

Så hvis du er på et lavkarbo-vegansk kosthold, velg kun de laveste karbo-måltidene mens du øker fettinntaket med sunne planteoljer som kokosolje.

matbeholdere

Fordeler med Fresh n’ Lean

 • Det er praktisk
 • Maten inneholder ingen tilsetningsstoffer og konserveringsmidler
 • Fresh n’ Lean leverer maten din raskt
 • Planer passer for ulike spisepreferanser
 • Fresh n’ Lean-menyen gir mulighet for ubegrenset tilpasning

Ulemper med Fresh n’ Lean

 • De sender kun i USA
 • Å stole på det kan være dyrt
 • Å åpne emballasjen er et problem

Mine testkriterier

Da jeg gjennomgikk leveringstjenesten Fresh n’ Lean, så jeg på matkvalitet, bekvemmelighet og rimelighet for å finne ut om det er et praktisk alternativ for keto-slankere.

Fresh n’ Lean leverer kun økologiske, ikke-GMO og glutenfrie retter. Det er super praktisk fordi du ikke trenger å steke noe. Bare sett den i mikrobølgeovnen, og du er i gang.

Det er imidlertid på den dyre siden. Måltider i gjennomsnitt rundt $12 til $14, så det vil koste mer enn andre måltidsleveringstjenester. Derfor bør du ikke bare stole på Fresh n’ Lean. Bruk det i stedet som et verktøy for å gjøre livet ditt enklere.

Siste tanker om Fresh n’ Lean måltidslevering

Å ta seg tid til å handle, lage mat og lage mat er utfordrende, spesielt i den hektiske verdenen vi lever i i dag.

Heldigvis, med Fresh n’ Lean, kan du bestille noen av dine favoritt keto-vennlige måltider og få det levert til inngangsdøren din i løpet av få dager. På denne måten trenger du ikke tilberede og lage så mange måltider.

Maten og snacks du får er økologisk, næringstett og godkjent av leger og kostholdseksperter. Den er fri for vegetabilske oljer, sukker og tilsetningsstoffer, så du kan snacks uten skyldfølelse.

Fresh n Lean anmeldelse

Source link

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *