Luftgrill gjør matlagingen så mye enklere! Denne oppskriften er enda en å legge til i listen over enkle luftfrityreoppskrifter! Disse frityrstekte laksene er perfekt krydret for å gjøre denne raske lunsj- eller middagsoppskriften helt deilig!
Jeg elsker laks, og disse frityrkoker laksene er superenkle å lage! Jeg elsker å kombinere dem med min keto-grønnkålsalat eller blomkålpotetsalat.
Hvordan flå laks enkelt
De fleste vil fortelle deg at skinnet på en laks må fjernes med en kniv. Det pleide jeg å tro, helt til jeg oppdaget at det er så lett å fjerne for hånd! Hvis du har problemer med å få et godt grep om huden, bruk et papirhåndkle.
Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:
Sjekk ut andre lavkarbo lakseoppskrifter:
Jeg håper du liker denne oppskriften på frityrstekte laksnuggets. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her!
Laksenuggets i airfryeren
Luftgrill gjør matlagingen så mye enklere! Denne oppskriften er enda en å legge til i listen over enkle luftfrityreoppskrifter! Disse frityrstekte laksene er perfekt krydret for å gjøre denne raske lunsj- eller middagsoppskriften helt deilig!
Porsjoner: fire
Kalorier: 366kcal
INGREDIENSER
- en En kopp Svineskrå, knust til smuler
- ½ teskje Hvitløkspulver
- ½ teskje løkpulver
- ½ teskje tørket persille
- ½ teskje tørket dill
- en stor egg
- en spiseskje vann
- 1½ Lb Laksefileter
BRUKSANVISNING
- I en grunne bolle kombinerer du hakket svinekjøtt og krydder. Kombiner egget og vannet i en grunne bolle og pisk til det er skum.
- Fjern skinnet fra laksefileten ved å fjerne det med et papirhåndkle. Det skal flasse av med en gang. Skjær laksefileten i 1 ½-tommers biter.
- Dypp laksebitene i eggeblandingen, deretter i svineskinnblandingen, pass på at de er jevnt belagt, og sett deretter til side på en tallerken. Gjenta denne prosessen med hvert stykke laks til hvert stykke er helt dekket.
- Legg i frityrgryte og stek ved 350F i 10 minutter. Gir 4 porsjoner
MAT
Kalorier: 366kcal | Karbohydrater: engram | Protein: 57gram | Tykk: fjortengram