Frityrstekte laksnuggets

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Luftgrill gjør matlagingen så mye enklere! Denne oppskriften er enda en å legge til i listen over enkle luftfrityreoppskrifter! Disse frityrstekte laksene er perfekt krydret for å gjøre denne raske lunsj- eller middagsoppskriften helt deilig!

Jeg elsker laks, og disse frityrkoker laksene er superenkle å lage! Jeg elsker å kombinere dem med min keto-grønnkålsalat eller blomkålpotetsalat.

keto laks nuggets på en hvit tallerken

Hvordan flå laks enkelt

De fleste vil fortelle deg at skinnet på en laks må fjernes med en kniv. Det pleide jeg å tro, helt til jeg oppdaget at det er så lett å fjerne for hånd! Hvis du har problemer med å få et godt grep om huden, bruk et papirhåndkle.

Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:

Sjekk ut andre lavkarbo lakseoppskrifter:

Jeg håper du liker denne oppskriften på frityrstekte laksnuggets. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her!

laksnuggets i en frityrkoker på en hvit tallerken

Laksenuggets i airfryeren

Luftgrill gjør matlagingen så mye enklere! Denne oppskriften er enda en å legge til i listen over enkle luftfrityreoppskrifter! Disse frityrstekte laksene er perfekt krydret for å gjøre denne raske lunsj- eller middagsoppskriften helt deilig!

Vi vil: middag lunsj

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: Oppskrift på glutenfrie, keto laksnuggets

Forberedelsestid: ti minutter

Tid for forberedelse: ti minutter

Total tid: tjue minutter

Porsjoner: fire

Kalorier: 366kcal

INGREDIENSER

  • en En kopp Svineskrå, knust til smuler
  • ½ teskje Hvitløkspulver
  • ½ teskje løkpulver
  • ½ teskje tørket persille
  • ½ teskje tørket dill
  • en stor egg
  • en spiseskje vann
  • Lb Laksefileter

BRUKSANVISNING

  • I en grunne bolle kombinerer du hakket svinekjøtt og krydder. Kombiner egget og vannet i en grunne bolle og pisk til det er skum.
  • Fjern skinnet fra laksefileten ved å fjerne det med et papirhåndkle. Det skal flasse av med en gang. Skjær laksefileten i 1 ½-tommers biter.
  • Dypp laksebitene i eggeblandingen, deretter i svineskinnblandingen, pass på at de er jevnt belagt, og sett deretter til side på en tallerken. Gjenta denne prosessen med hvert stykke laks til hvert stykke er helt dekket.
  • Legg i frityrgryte og stek ved 350F i 10 minutter. Gir 4 porsjoner

MAT

Kalorier: 366kcal | Karbohydrater: engram | Protein: 57gram | Tykk: fjortengram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *