Fylt indrefilet av svin med ketokål

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging
  • ¼ hakket løk
  • 1 kopp kål, i terninger
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • Salt og pepper etter smak
  • en pund indrefilet av svin

bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 400 F (200 C).
  2. Tilsett avokadooljen i en panne på middels varme og fres løk, kål og hvitløk til kålen er myk. Tilsett salt og pepper etter smak.
  3. Skjær indrefileten på langs, men ikke helt igjennom. Hvis du har en kjøttpusher, bruk den til å slå indrefilet av svin til et stort flatt stykke (omtrent ½ tomme tykt).
  4. Legg den flate indrefileten på et skjærebrett og legg den kokte kålen i midten.
  5. Rull opp indrefileten og fest med kjøkkengarn eller cocktailpinner.
  6. Legg på en bakeplate og stek i 40 minutter. Sørg for at svinekjøttet når en indre temperatur på 145 F.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 207
  • Sukker: 1g
  • Tykk: 12 g
  • Karbohydrater: 2g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 24 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *