Ingredienser
- 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging
- ¼ hakket løk
- 1 kopp kål, i terninger
- 2 hvitløksfedd, hakket
- Salt og pepper etter smak
- en pund indrefilet av svin
bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 400 F (200 C).
- Tilsett avokadooljen i en panne på middels varme og fres løk, kål og hvitløk til kålen er myk. Tilsett salt og pepper etter smak.
- Skjær indrefileten på langs, men ikke helt igjennom. Hvis du har en kjøttpusher, bruk den til å slå indrefilet av svin til et stort flatt stykke (omtrent ½ tomme tykt).
- Legg den flate indrefileten på et skjærebrett og legg den kokte kålen i midten.
- Rull opp indrefileten og fest med kjøkkengarn eller cocktailpinner.
- Legg på en bakeplate og stek i 40 minutter. Sørg for at svinekjøttet når en indre temperatur på 145 F.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 207
- Sukker: 1g
- Tykk: 12 g
- Karbohydrater: 2g
- Fiber: 1g
- Protein: 24 g