Hva er din keto morgenrutine?

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 29, 2023
  • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Morgenrutine er en fin måte å starte en flott dag på!

Noen mennesker foretrekker først å hoppe ut av sengen og gå på treningsstudio eller ta en løpetur. Jeg er IKKE en av de personene 🙃 lol. Men jeg beundrer de som gjør det!

Morgenrutinen min har vært den samme i mange år, og dette er en av de fine tingene med en daglig rutine – den har en tendens til å feste seg! Det kan være FLOTT hvis det er en god rutine, men ikke så bra hvis det IKKE starter dagen på høyre fot. 🧐

Jeg foretrekker en time om morgenen, vanligvis på bakdekket, og alltid med kollagenkaffe. Det er da jeg planlegger dagen min og tenker før jeg hilser på resten av verden. ☕️ (Denne «tiden for deg selv» er et must!!)

Keto morgenrutine

Mine søte to- og firbeinte døtre ønsker god morgen 😘 🐾🐾

Gjett hvilken som er min favoritt!

svar: kommer an på dagen… 😅


Best smakende Keto-kollagen

Datteren min starter også dagen med kollagenkaffe. Hun fyller 26 neste uke, og i den hardtarbeidende perioden i 20-årene når hun jobber dobbeltskift på to jobber – og på en eller annen måte finner tid til å sole seg på treningssenteret i mellom. 👀 respekt! 🙌

Det er kaffen hennes oppe. Hun liker Perfekt Keto Collagen Kanel Toast med pisket krem. Jeg er litt mer «vanilje» – kanskje ikke. Jeg liker perfekt keto ukrydret kollagenpulver i kaffen min. 😉 Dette er min:

Beste Collagen Keto-kaffe

Den er faktisk smakløs, ikke salt eller klumpete som noen andre merker, og gir også kaffen min en fin kremet tekstur. Da kan jeg tilsette sukkerfrie siruper for smak, tung fløte – eller du kan lage kaffen slik du liker den uten at kollagenet ødelegger smaken.

Jeg bruker også proteinbarene deres i mandelsmør, men de er ikke på lager akkurat nå. (boo!) 😏 Jeg også til det siste! Jeg elsker dem for en rask måltidserstatning ved skrivebordet mitt eller på farten …

Beste Keto måltidserstatningsbarer 2022

Jeg har ikke prøvd brownie- og pannekakeblandingene deres ennå. Du har?

Jeg har noe å prøve. 🥞 😋

Jeg har brukt deres kollagen og barer i mange år nå, og disse er to av mine stifter fra Perfekt Keto – og det ble ganske mye morgenrutinen min en stund.

Jeg skal drikke kollagenkaffen min når jeg står opp, deretter baren rundt lunsjtid – og det holder meg gående til en enkel middag med kjøtt og grønt. Det gjør dagen lett! ✅

Ideelle Keto-stifter 2022

Datteren min blir hos meg til tidlig neste år, så de dagene hun er hjemme lager hun vanligvis «frokost» til lunsj eller middag.

Hun spiser ikke om morgenen heller, men vi ELSKER begge frokostmat. 🥰

Enkel Keto morgenrutine

Noen liker å starte dagen med et solid måltid, mens andre liker å spise mer til middag. Jeg likte en stor frokost og for å være ærlig husker jeg ikke når jeg byttet, men i boken min er det ok.

sier jeg alltid «Spis når du er sulten, ikke spis når du ikke er det» (dvs. lytt til kroppen din!). Jeg personlig tror ikke det er en riktig eller feil måte å spise på annet enn det – det er mest mindful eating.

Men jeg tror at en morgenrutine kan gjøre en stor forskjell for dagen din, hver dag, og til syvende og sist livsstilen og målene dine! 🎯❣️

Apropos «frokost til middag» – jeg elsker at Perfect Keto ga ut en GOD lavkarbo frokostblanding tidligere i år. Noen ganger er det bare det perfekte på slutten av en lang dag når du ikke har lyst til å lage mat. 👌 Er du ikke enig??

Den perfekte keto frokostblandingenJeg elsker honningnøtt og kanelblanding blandet med usøtet mandelmelk eller ett tusen – pluss bringebær og blåbær. 🫐🥣

Hvis du har vært med en stund, vet du allerede at jeg IKKE er typen til å lage mat.

Datteren min er det motsatte. Hun foretrekker å planlegge uken og lage en masse ting å ta med eller varme opp raske måltider.

Hun vil lage ting som kokte egg, pølsekuler (bare pølse + ost blandet og ballet og bakte chips!), eller lage en stor porsjon «kyllingstekt ris» (med blomkålris) osv.

Keto frokost ideer

Mens vi forbereder oss på å lansere høstutfordringen, vil jeg gjerne høre om DIN morgenrutine, hva som fungerer best for deg, og/eller hva du helst vil endre. Legg igjen en kommentar og la oss diskutere ideer og alternativer og få litt inspirasjon fra hverandre. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *