Hvordan få barn på en lavkarbo-diett (selv om de er kresne) – PLUSS mer

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 14, 2023
  • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Vil du studere hvordan starte lavkarbo barn? – i tillegg til hvordan senke sukker i et barn mottak uten kamp?

I dag har jeg en gratis e-bok og podcast der du kan lære hvordan du gjør enkle, langsomme endringer.

gratis e-bokomslag "Hvordan eliminere sukker fra barnets kosthold"
Hopp på:

Hvordan starte en lavkarbodiett for barn (podcastintervju)

Jeg ble nylig intervjuet for Keto Summit-podcasten, så ta en kopp kaffe og lytt til barnet mitts tips og råd om et lavkarbokosthold. Så se på alt ressurser nedenfor for å hjelpe deg i gang.

Er keto trygt for barn og hvor langt bør du kutte bearbeidede karbohydrater fra kostholdet deres? Det avhenger av en rekke helsefaktorer.

Betydningen av god ernæring for barns helse og utvikling kan ikke understrekes nok. Alle barn vil ha nytte av å redusere inntaket av sukker og karbohydrater, spesielt bearbeidet og usunn mat.

Utrolig søt liten superheltunge med rød kappe

Hvordan få barn på en lavkarbo diett (selv om de er kresne)

Alle foreldre drømmer om en bedre og sunnere fremtid for barna sine, men det kan være vanskelig å kutte søppelmat og sukker fra det daglige kostholdet.

Hva om du har kresne spisere som ikke vil spise grønnsaker? Hvor begynner du i det hele tatt?

1: Hvorfor oppdra barn på en lavkarbo diett?

Bilder som viser lavkarbo-barneguide og ulike matboksideer

Ved 8-årsalderen har barn blitt rapportert å spise like mye sukker som voksne for 100 år siden konsumerte i hele livet.

Alle barn har godt av å unngå usunn mat og redusere inntaket av sukker, ultrabearbeidede karbohydrater og hvete.

Mine barn er lavkarbobarn, ikke ingen karbohydrater. Jeg understreker at maten deres bør være fra hele matkilder som naturlig inneholder færre karbohydrater fra næringsrike kilder. Når du baserer barnas dietter på hel, naturlig mat, er de nesten som standard lavkarbo.

Du trenger ikke være så streng med hensyn til karbohydratinntak i barnas kosthold hvis de er i sunt vektområdeSiden de har en tendens til å være mer insulinfølsomme enn voksne, kan kroppene deres håndtere næringsrike sukkerarter og karbohydrater mer effektivt.

Overvektig barn bør kontrolleres nøye. Undersøkelser viste at barn på en «lav-karbohydrat, høy-fett diett» gikk ned mer i vekt og beholdt den mye bedre enn de på en «lav-fett, kaloribegrenset diett».

Les mer her – Den komplette guiden for lavkarbobarn

2. De mest populære mytene om lavkarbo-barn

Infografikk som viser topp lavkarbomyter for barn

Jeg er sikker på at du har blitt fortalt (eller tenkt) at barn trenger karbohydrater for å fylle maten, de trenger karbohydrater for å hjelpe dem å tenke, og de trenger karbohydrater for energi. Vel, bare ta en titt på myteoversiktstabellen og artikkelen som vil avlive alle myter du noen gang har hørt.

Hvis du er ny her, bør alle foreldre lese topp 10 lavkarbodiettmyter for barn.

3: Hvordan starte en lavkarbodiett for barn (trinn for trinn metode)

Guttehelt i rød strømpebukse og supermann rød kappe

Som diskutert i podcasten elsker jeg å bruke min trinnvise metode for å redusere sukker og bearbeidede karbohydrater hos barn.

Du vil at hjemmet ditt skal være lykkelig, så gjør det gradvis og vær snill mot deg selv. Gi deg selv nåde og la det skje sakte.

Start med å eliminere maten som forårsaker mest irritasjon og de høyeste kildene til sukker (mengde en)så når du er klar, gå videre til nummeret 2 og så videre.

  1. Alle sukkerholdige drikker – kullsyreholdige drikker, fruktjuicer, smaksatt melk og energidrikker. For de fleste er det å drikke sukkerholdige drikker den viktigste kilden til sukker i kostholdet. Start med å fortynne juicen, mer og mer for hver gang, til du slutter å kjøpe og servere juice eller sukkerholdige drikker.
  2. Søtsaker, konfekt, søtsaker – ikke la deg lure, men de som posisjonerer seg som laget av ekte fruktjuice og med søte tegneseriefigurer. De er fortsatt små sukkerbiter, men pakket i en attraktiv sødme.
  3. Baking, kaker, kjeks, bakverk Alle bakevarer er en usunn kombinasjon av bearbeidet mat som inneholder mye karbohydrater, sukker og usunt fett. Å studere utvise beige.
  4. Kornblandinger og müsli «Dette er ikke annet enn bearbeidet korn, høyt i sukker og beriket. Dette vil føre til at du får en sukkerkrasj senere på morgenen, ikke rart at barna krasjer klokken 10 på skolen. Frokostblandinger i disse dager er mer som desserter enn en tilfredsstillende måte å starte dagen på.
  5. Sukker og mel «Folk kan si at det er restriktivt og at du nekter all mat. gruppermen det du nekter å spise Produkter. Bare fordi så mange produkter er laget av mel og sukker, virker det begrensende. Selv for bare 10 år siden var disse produktene ikke tilgjengelige. Supermarkeder så veldig annerledes ut enn de gjør nå.

Lær mer om den trinnvise tilnærmingen.

4: Hvordan oppmuntre kresne barn til å spise grønnsaker

Liten jente som spiser vannmelon

Les min 10-punktsplan for å hjelpe barna dine med å spise ekte mat. Hjelp med å sette reglene ved middagsbordet… som virkelig fungerer!

5: Favoritt lc-oppskrifter (for barn)

Det er absolutt INGEN deprivasjon når man mater barn med lavkarbokosthold. Du kan starte med å lage favorittoppskriftene deres, bare sunne lavkarboversjoner.

6: Slik pakker du sunne matbokser

Du trenger hjelp og inspirasjon til å lage sunne matbokser hver dag. Ta en titt på e-boken min med lavkarbo matboks.

enhet mockups med lavkarbo lunsj kokebok og kjøp nå-knappen

Vet du ikke hva du skal lage til skolelunsj? Er du redd for morgenrutinen med matboks? Leter du etter enkle emballasjeideer for ideer til sunn lunsj og snacks?

Det handler ikke om å gjøre mer, det handler om å gjøre ting ANNERLEDES!!

«Low Carb Dinners» er perfekt for de som bare vil kutte ut junk food. Vi fokuserer på lavkarbo matvarer fra næringsrike kilder som grønnsaker, nøtter, frø og frukt med lite sukker.

Alle oppskriftene mine er sukkerfrie, kornfrie, glutenfrie og lite karbohydrater. Jeg bruker basisingredienser og oppskriftene er perfekte for nybegynnere.

Se andre lavkarbomåltider.

7: Hvordan starte en lavkarbodiett for barn – Matbokser jeg pakker hver dag

Utrolig søt liten superheltunge med rød kappe

Kom og se hva jeg har pakket. Bli med på min GRATIS – Lunch Club Lavkarbo og min lukkede gruppe – Lunsjbokser med lavkarbo. Kom og bli med på moroa. Ser deg der.

Lavkarbo barnressurser

Infografikk og utskriftsmateriale gjør det enkelt å planlegge matbokser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *