HVORDAN LAGE EN ENKEL KETO OSTEKAKE FOR TO

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

HVORDAN LAGE EN ENKEL KETO OSTEKAKE FOR TO

Denne keto ostekaken har ingen skorpe. Altfor ofte lager jeg en keto ostekake og ingen spiser skorpen uansett, og jeg føler at jeg ikke trenger det! Hvis du ikke lager en skorpe, gjør det ostekaken veldig enkel!

Del denne oppskriften med en venn som elsker ostekake like mye som Mika!

JORDBÆR I SJOKOLADE

Jeg serverte også sukkerfrie sjokoladedekkede jordbær med en lett ostekake! Mika ELSKER jordbær og han elsker sjokolade! Siden vi ikke spiser sukker, brukte jeg The Good Chocolate til å belegge jordbærene. Good Chocolate er sukkerfri sjokolade som smaker fantastisk! Klikk HER for å finne!

Enkel keto ostekake for to

  • 2 pakker (8 oz) kremost, myknet
  • ½ kopp serveringsdeig (eller ¼ kopp og 1 ts stevia glyseritt)
  • 1 stort egg
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • ¼ teskje Redmond Real Salt
  • VALGFRI GARNERING:
  • skivede jordbær
  • God sjokolade (klikk HER)
  1. Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit (ikke bruk varmluftsovn, luften vil knekke ostekaken). Legg et stykke pergament på bunnen av en 5″ springform (ELLER jeg brukte en 4″ springform og en 4½» springform for å lage et minitårn). Spray med avokadoolje. Utsette.
  2. Legg kremost i en stor bolle. Tilsett søtningsmidler, egg, vanilje, sitronsaft og salt. Bruk en stavmikser til å piske til det er veldig glatt. Smak og juster sødmen etter eget ønske (noen naturlige søtningsmidler fordamper, så de blir mindre søte etter steking).
  3. Hell blandingen i de tilberedte bakeformene. Legg på et bakepapir med rander og stek i ovnen i 25-30 minutter, eller til den er ferdig, til en tannpirker som er satt inn i midten kommer ren ut.
  4. MERK. Hvis du bruker en 4″ og 4 ½» springform, kok 4″ i 18 minutter og 4 ½» i 20 minutter. Sjekk med en tannpirker og legg til mer tid om nødvendig.
  5. Når ostekaken er klar, ta den ut av ovnen og avkjøl helt. Etter at ostekaken er avkjølt, bruk en skarp kniv til å trimme ytterkantene av ostekaken. Åpne springformen og legg på et fat.
  6. Pynt ostekaken med jordbær eller hva du måtte ønske!

Næringsinnhold:
422 kalorier, 37 g fett, 10 g protein, 4 g karbohydrater
P:E-forhold 0,3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *