Ikke flere prediabetes og ikke flere blodtrykksmedisiner!! – KETO-MOHO

  • By: Jan Helge
  • Date: august 8, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Bilder før og etter

Hvor lenge har du gått på keto?Fra september 2020

Hva fikk deg til å starte keto?Min heldigvis vedvarende søster…lol. Jeg er 64 år og har hatt prediabetes og høyt blodtrykk (som jeg har gått på medisiner for i over 40 år). Jeg var sykelig overvektig og veide 270 kilo. Jeg hadde en gastrisk bypass i 2007, og på grunn av det de forteller deg å spise etter (fullkornsbrød, pasta, brun ris, søtpoteter) og også fordi jeg nettopp spiste en ny dritt, gikk jeg opp alle de 90 kiloene jeg gikk ned.

Hvilke fordeler/suksesser har du opplevd?Jeg har ikke lenger prediabetes og jeg tar ikke lenger blodtrykksmedisiner!! Jeg har gått ned over 96 kilo. og rundt 30 til vil jeg gjerne miste, og jeg føler meg bra.

Hva var det vanskeligste?Jeg hadde egentlig ikke det vanskelig med det. Jeg er for det meste en keto-drikker med sporadiske keto-behandlinger. Jeg vil spise slik for alltid, så lenge det forblir slik for alltid.

Hva var nøklene eller hovedverktøyene for din suksess?Den største hjelpen i livet mitt har absolutt vært søsteren min og mannen min, som har diabetes type 1. Han hadde mange opp- og nedturer på insulinpumpen. Han ble med meg og hadde også stor suksess.

Har du målt keton- og/eller glukosenivåene dine, og i så fall hvordan hjalp det deg?Glukose er sjelden, og urinprøvestrimler for ketoner har blitt brukt. Nå gleder jeg meg til å følge disse tingene oftere.

Hvilke råd eller visdomsord kan du dele?Det beste rådet jeg kan gi er å prøve keto i minst en måned. Under denne prosessen kan du prøve forskjellige produkter og finne det som fungerer best for deg innenfor budsjettet ditt. Hold det enkelt og sørg for at du har et støtteteam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *