Lær å lage mat indrefilet av kylling i frityrkoker Flott; saftig, smakfull og lett. Klar på bare 8 minutter, et hemmelig triks sikrer at de aldri tørker ut!
Vi elsker å tilberede kylling i frityrkokeren. Det er raskt, krever minimalt med forberedelser, og ærlig talt, det kommer perfekt ut hver gang. Vi gjorde det med Trommestikker, kyllingbryst, hofterTil og med vinger. Vår favorittmåte er imidlertid å tilberede kyllingkoteletter.
Hvorfor du vil elske denne oppskriften
- Enkle ingredienser. Enkle, hverdagslige ingredienser du sannsynligvis har i pantryet ditt!
- Rask. Luftsteking betyr å spare tid – denne oppskriften tar mindre enn 10 minutter.
- Universell. Det er ikke bare en forrett, men kan også serveres som forrett eller hovedrett.
- Panering er ikke nødvendig. Selvfølgelig kan du bruke panerte karbonader, men vi sparer kalorier og karbohydrater ved å lage dem på denne måten, og du vil elske hvordan de smaker.
Det jeg elsker mest med frityrkoker kylling anbud hvor enkelt det er å sette dem opp. Hold det enkelt ved å tilsette krydder eller marinere det i sauser, dressinger eller marinade til kylling.
Nødvendige ingredienser
Denne oppskriften krever ikke annet enn kylling og krydder. Som vi nevnte tidligere, er det ingen panering. Her er det du trenger:
- Kyllingfilet – Finner du ikke kyllingfilet eller indrefilet kan du bruke vanlig kyllingbryst. og skjær dem i store strimler.
- Krydder- Røkt paprika, italiensk krydder, hvitløkspulver, salt og pepper.
- Oliven olje – Du kan bruke hvilken som helst annen olje med nøytral smak.
- Persille og sitronbåter Til dekorasjon.
Hvordan tilberede kyllingfilet i en luftgrill
Bortsett fra å krydre kyllingen, tar denne oppskriften litt tid å lage. Faktisk gjør frityrkokeren alt det harde arbeidet. Klar til å steke noen møre?
Trinn 1 – Forvarm Air Fryer
Start med å forvarme frityrkokeren til 190 grader Celsius eller 375 grader Fahrenheit. Smør også frityrkurven lett for å unngå at kyllingen fester seg til den.
Trinn 2 – Krydre indrefiletene
Tilsett deretter indrefileten av kylling og litt olje i bollen. Tilsett krydder og bland godt til det er blandet.
Trinn 3 – Luftstek mørne.
Legg nå kyllingvingene i frityrkurven, uten å overbelaste dem og legg dem ut i et enkelt lag.
Luftsteik i minst 7-8 minutter, snu halvveis.
Trinn 4 – Hvil og server
Ha til slutt over på et serveringsfat og la kyllingen hvile i 5 minutter. Tilsett litt sitronsaft og hakket persille ved servering.
Hvor lang tid tar det å steke indrefilet i en airfryer?
Indrefilet av kylling stekes vanligvis i frityrkokeren i 7-10 minutter. Dette avhenger selvfølgelig av tykkelsen på kyllingen.
For tykkere kutt, i stedet for å forlenge steketiden, bruk et kjøtttermometer for å sjekke kjernetemperaturen. Hvis det er minst 165F, er kyllingen ferdig.
Tips for å lage den beste oppskriften
- Pass på at du smører luftfrityrkurven slik at krydderne og kyllingen ikke fester seg til den.
- For å krydre oppskriften, legg til krydder som cayenne, chili eller røde pepperflak.
- Velg alltid indrefileter som er like store så de steker jevnt og fullstendig.
Oppbevaringsinstruksjoner
Vil du vite den beste måten å lagre rester på? Her er de beste metodene for å lagre kyllingmøre:
Beholde: Legg den kokte og avkjølte kyllingen i en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet i opptil 4 dager.
Å fryse: Oppbevar dem i en lufttett beholder eller fryseposer og frys i opptil 3 måneder.
Varme opp: Du kan varme dem på nytt i en frityrkoker, i en forvarmet ovn eller i en varm stekepanne. Du kan også varme dem opp hvis du har kort tid.
Hva du skal servere med Air Fried Anbud
Vi liker å holde ting enkelt og parer våre luftstekte indrefileter med sunt tilbehør, og luftstekte grønnsaker er et fantastisk alternativ. Her er noen ideer:
Ofte stilte spørsmål
Ja, du kan bruke panerte kyllingvinger. Koketiden er den samme, bare ikke tilsett ekstra krydder, krydder eller olje.
Den indre temperaturen til kyllingen vil være 165 grader Fahrenheit når den er ferdigstekt.
Indrefilet, også kjent som kyllingstrimler eller kyllinggoujons, er tynne kjøttstrimler som ligger under brystet. Dette er den magreste delen av kyllingen.
- en lb. indrefilet av kylling
- 2 spiseskjeer oliven olje
- en teskje røkt paprika
- en teskje italiensk krydder
- 1/2 teskje Hvitløkspulver
- 1/2 teskje salt
-
Forvarm frityrkokeren til 190C/375F. Smør luftfrityrkurven lett.
-
Tilsett kyllingen og oljen i en miksebolle og bland godt. Tilsett krydder og rør til det er blandet.
-
Legg kyllingbeinene i frityrkurven i et enkelt lag. Stek i 7-8 minutter, snu på midten.
-
Fjern indrefiletene fra luftfrityrkurven og la dem hvile i 5 minutter før servering.
Å FRYSE: Oppbevar dem i en lufttett beholder eller fryseposer og frys i opptil 3 måneder.
VARME: Du kan varme dem på nytt i en frityrkoker, i en forvarmet ovn eller i en varm stekepanne. Du kan også varme dem opp hvis du har kort tid.
Service: enservice | Kalorier: 85kcal | Karbohydrater: 0,4gram | Protein: fjortengram | Tykk: 3gram | Natrium: 212mg | Kalium: 221mg | Fiber: 0,2gram | Vitamin A: 144IU | Vitamin C: enmg | Kalsium: åttemg | Jern: 0,4mg