Keto Bacon og eggekopper

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Beste Keto Bacon og Egg Cups oppskrift

Bacon, bacon og mer bacon

Denne siden er dedikert til den beste Bacon and Egg Keto-oppskriften på internett. Men før vi forteller deg de deilige hemmelighetene til denne oppskriften, la oss gå tilbake et øyeblikk.

Du tror meg kanskje ikke, men den ketogene dietten gir et stort antall deilige fordeler. Og en av disse fordelene er å spise mye søtt, søtt bacon. Vi har hørt om «faren» ved bacon da det kan forårsake høye kolesterolnivåer, men ingen ser ut til å nevne fordelene.

Visste du for eksempel at bacon faktisk inneholder omega-3 fettsyrer, de samme næringsstoffene som finnes i fisk? Og det er disse fettsyrene som faktisk hjelp beskytte hjertet og få det til å fungere som det skal. Bacon er også høy i et næringsstoff som kalles kolin. Dette næringsstoffet er spesielt viktig for hukommelse og intelligens, og forskere har til og med funnet ut at det kan bidra til å bekjempe psykiske lidelser som Alzheimers. Utrolig, ikke sant?

Så, nå har vi oppdaget fordelene med bacon, la oss gå videre til oppskriften.

Oppskriftsfordeler

Det du bør vite om denne deilige oppskriften er at den er full av alle viktige proteiner som folk på en keto-diett trenger. Dette er ikke bare på grunn av mangelen på sukkerholdige karbohydrater, men også fordi hovedingrediensene er bacon (du gjettet det!), egg og ost. Og bare så du vet det, er det nesten umulig å finne tre ingredienser som inneholder like mye protein som disse. Så for de som prøver å øke fettinntaket mens de holder andre makronæringsstoffer lavt, er disse små koppene perfekte.

Vi anbefaler å spise dem til frokost, da de koker veldig raskt. For eksempel er hele oppskriften bare fire trinn, og det siste trinnet vårt er bare et topptips for å lære hvordan du koker egg akkurat slik du liker det. De er også perfekte som et proteinfylt mellommåltid hvis du har en spesielt glupsk morgen eller kveld.

Selv om det tar 25 minutter å lage mat, er 20 minutter av det koketid! Resultat! Men hvis du alltid har litt travelt, kan du gjerne tilberede dem i bulk og fryse dem. Dette vil spare deg for så mye tid at du kan bruke den på viktigere ting som barnepass eller ekstra fritid! Vær imidlertid forsiktig hvis du vil tilberede dem igjen. Pass på at de er helt tine og varme når du tar dem ut av ovnen. Du kan sjekke temperaturen med kjøkkenutstyr og ikke brenne deg ved å spise dem med en gang.

Den ernæringsmessige verdien

Nå om statistikken. Disse koppene med keto bacon og egg har 210 kalorier per kopp og du får 15 gram protein og 16 gram fett. Dessuten er de karbofrie, noe som er utrolig for keto! Dette gjør dem også ideelle for de med matintoleranse som glutenfri.

Så hva venter du på! Alt du trenger er fem minutter av tiden din til å tilberede denne retten, og så kan du når som helst ha en deilig, ketogen snack, frokost eller lunsj. Herlig? Det synes vi også.

<<Информация о питательной ценности указана «на чашку»>>

keto bacon og eggekopper

(Besøkt 203 848 ganger, 8 besøk i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *