Keto brownies på 15 minutter

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 14, 2023
  • Time to read: 4 min.

Disse keto kaker veldig mørt, klissete og smaker som ekte vare! Klar på bare 20 minutter, du vil ikke tro det er lavkarbo.

Beste Keto Brownies

Hvis du har vært her en stund, husker du kanskje at vi har delt noen klassiske keto-desserter, bl.a. ostekake, iskremi tillegg til sjokoladekake. Ingen av dem var så enkle som denne.

Hvis du er ute etter de beste keto browniesdu har kommet til rett sted.

Jada, det er nok av keto brownie-oppskrifter der ute, men for å være ærlig er de ikke så gale etter det. Ingen av dem oppnår teksturen og smaken til en hvete-og-sukkerbasert brownie.

Men denne er ekte. De tar stek ikke mer enn 20 minutter og smaken er helt utrolig.

Oh, og de har den beste teksturen- klissete og luftige i midten og med de nydelige rynkete toppene.

Forresten, hvis du vil prøve andre episke keto-desserter, prøv blondiner eller sjokoladekjeks.

Nødvendige ingredienser

Hvis du har gjort noe av mitt keto desserter før har du sannsynligvis alt for hånden, som vi sier. Hvis ikke, er det ikke noe spesielt som trengs, og du finner alt i enhver dagligvarebutikk. Her er det du trenger:

  • Olje. Saltet eller usaltet. Jeg foretrekker å bruke den saltede varianten da den eliminerer behovet for å tilsette ekstra salt.
  • Sjokolade. Enhver sukkerfri sjokolade vil gjøre, inkludert sjokoladebiter eller bakesjokolade. Sistnevnte er et fantastisk alternativ, for selv om den er veldig bitter, er browniedeigen allerede tilsatt søtningsmidler for å gjøre opp for det.
  • Mandelmel. Blanchert mandelmel er obligatorisk. Den etterlater ikke en kornete tekstur og har en lettere smuler.
  • kakaopulver. Sikt og usøtet.
  • Bakepulver. Et hevemiddel som brukes for å gi kaker litt stabilitet.
  • Sukkererstatning. Det beste søtningsmiddelet er allulose, da det løses opp som sukker. Du kan prøve munkefrukt eller erytritol, men du risikerer å få kornete kaker.
  • egg. Romtemperatur.

Hvordan lage lavkarbo brownies

Denne oppskriften må virkelig være en av de enkleste dessertoppskriftene noensinne. Det tar mindre enn 5 minutter med praktisk tid, og du vil ha nybakte brownies på 15 minutter.

La oss begynne å bake!

Trinn 1 – Forbered browniedeigen.

Start med å blande smøret med halvparten av sjokoladen. Mikrobølgeovn i 20 sekunders intervaller til den er smeltet. Bruk en skje og rør forsiktig til den er jevn.

Pisk deretter eggene til skum. Rør sakte inn smør-sjokoladeblandingen til den er blandet. Tilsett tørre ingredienser, og tilsett deretter resten av sjokoladen.

Trinn 2 – Stek brownies.

Overfør nå browniedeigen til en firkantet form kledd med papir. Stek browniene i 14-18 minutter, eller til spydet kommer ut nesten rent. La browniene avkjøles i pannen i 20 minutter før de forsiktig overføres til en rist for å avkjøles helt.

Tips for å lage den beste oppskriften

  • Ikke overstek browniene, da de vil fortsette å steke mens de avkjøles. Ønsker du flere brownies, kan du lage dem nærmere 18-minutters-merket.
  • Legg til hakkede valnøtter, andre typer sjokolade (som hvit sjokolade!) eller til og med lavkarbofrukter (som bær).
  • Sikt tørre ingredienser hvis det er klumper.

Oppbevaringsinstruksjoner

Disse kakene kan oppbevares i romtemperatur, forutsatt at du har tenkt å konsumere dem innen 3 dager. Pass på at de er i en lufttett beholder eller dekket på en tallerken.

Imidlertid lagres de best i kjøleskap og holder seg godt i opptil 7 dager.

Oppbevar dem i fryseboks for å beholde dem enda lenger! Pakk brownies inn i bakepapir og legg i en ziplock-pose eller grunne beholder. De vil holde seg friske for opptil 6 måneder.

keto brownie.

Andre brownieoppskrifter å prøve

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange karbohydrater er det i en keto brownie?

Det er bare 3 gram karbohydrater per porsjon.

Kan mandelmel erstattes?

Denne oppskriften fungerer best som skrevet. Det er ikke snakk om noen utskiftninger.

keto brownie oppskrift.
  • Forvarm ovnen til 180C/350F. Kle en 8″ x 8″ stekeplate med bakepapir og sett til side.
  • Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland godt.
  • Bland smøret med halvparten av sjokoladen og smelt på middels varme til det er varmt og smeltet. Visp sammen til det er blankt og blandet.
  • Tilsett eggene i en separat stor bolle og pisk eggene med en elektrisk mikser til lett skum, og bland sammen hvitene og eggeplommene.
  • Tilsett sjokolade-smørblandingen sakte i eggene og fortsett å røre.
  • Tilsett sakte de tørre ingrediensene og fortsett å blande til du har en tykk, skinnende brownie-deig. Vend inn de resterende sjokoladebitene.
  • Overfør brownie røren til en 8″ x 8″ stekeplate dekket med bakepapir. Stek brownies i 14-18 minutter, eller til spydet kommer ut av midten.
  • Ta den ut av ovnen og la browniene avkjøles i pannen i 20 minutter før de forsiktig overføres til en rist for å avkjøles helt.
BEHOLDE: Rester kan oppbevares tildekket i kjøleskapet i opptil en uke.
Å FRYSE: Legg de bakte browniene i en grunn beholder og oppbevar i fryseren i opptil 6 måneder.

Service: enbrownie | Kalorier: 180kcal | Karbohydrater: 5gram | Protein: 3gram | Tykk: 17gram | Kalium: 3mg | Fiber: 2gram | Vitamin A: 150IU | Vitamin C: 2.5mg | Kalsium: tjuemg | Jern: 0,5mg | NETTO KARBOHYDRATER: 3gram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *