Keto Chicken Marsala på 30 minutter

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Denne Keto Grilled Chicken Marsala er superenkel å lage og full av smak! Kremet marsala og soppsaus av restaurantkvalitet på bare 30 minutter!

Jeg elsker å få en kyllingmarsala hver gang jeg besøker en italiensk restaurant, men i restaurantversjonen er kyllingen vanligvis melet og sausen kan tyknes med mel. Jeg foretrekker min melløse versjon! De fleste serverer kylling marsala med poteter, pasta eller ris. Jeg foretrekker å servere med grønne bønner eller brokkoli!

keto kylling marsala i svart panne

Det jeg elsker mest med denne keto kylling marsalaen er at den er klar på omtrent 30 minutter. Dette oppnås ved at vi ikke bruker panering og bruker kyllingkoteletter i stedet for kyllingbryst i full størrelse.

En kyllingkotelet er et kyllingbryst kuttet i to på langs. Dette vil koke kyllingen mye raskere.

Er marsalavin bra for keto?

Marsala-vin inneholder 7 karbohydrater per ½ kopp. Denne oppskriften har 4 porsjoner, som er bare 1,75 karbohydrater per porsjon.

Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:

Sjekk ut disse andre keto-vennlige italienske oppskriftene:

Jeg håper du liker denne Keto Chicken Marsala-oppskriften. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook

kyllingkoteletter med sopp på toppen

Keto Chicken Marsala på 30 minutter

Denne Keto Grilled Chicken Marsala er superenkel å lage og full av smak! Kremet marsala og soppsaus av restaurantkvalitet på bare 30 minutter!

Vi vil: middag, hovedrett

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: glutenfri, keto kylling marsala patty oppskrift

Forberedelsestid: 5 minutter

Tid for forberedelse: 25 minutter

Total tid: tretti minutter

Porsjoner: fire

Kalorier: 465kcal

BRUKSANVISNING

  • Krydre begge sider av kyllingkotelettene med salt og pepper etter smak. Varm opp smør og 1 ss avokadoolje i en stor panne på middels varme.
  • Legg kyllingen i pannen og stek i noen minutter på hver side til den er gyldenbrun. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side.
  • Bruk den samme pannen, reduser varmen til middels og tilsett den resterende spiseskjeen avokadoolje. Tilsett løk og fres i 5 minutter til den er myk. Tilsett så hvitløken og stek i ca 1 minutt til. Tilsett soppen sist og kok til den er myk, ca 8 minutter. Hell i vinen og la det koke i 5 minutter.
  • Rør inn kyllingbuljong og tung fløte. Tilsett salt og pepper etter smak. Legg kyllingen tilbake i pannen og hell litt av sausen over kyllingen.
  • Kok i ca 10 minutter eller til den er tyknet. Pynt med persille og server.

MAT

Kalorier: 465kcal | Karbohydrater: 6gram | Protein: 27gram | Tykk: 36gram | Fiber: engram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *