Du har definitivt hatt sjokoladekjeks før, men har du noen gang hørt om Keto Chocolate Chip Cookie Bars? Disse deilige sukkerfrie lavkarbo dessertene vil ta smaksløkene dine rett til himmelen! Alt dette uten å øke blodsukkeret eller sparke deg ut av ketose.
Hvordan lage Keto Chocolate Chip Cookie Bars
Disse keto-kakebarene er alt du noen gang har ønsket deg i denne gjenoppfunne versjonen av en tradisjonell sjokoladekjeks. Både seig på innsiden, og litt sprø på utsiden.
Ta en titt på ingrediensene vi brukte til å lage disse:
Ingredienser
Mandelmel
Som et av de mest populære keto-diettmelene å bake med, brukes mandelmel i keto-oppskrifter hele tiden. Den er høy i fett, lav i karbohydrater og gir enhver sukkerfri keto-godbit delikat tekstur.
Husk at du ikke kan erstatte mandelmel med kokosmel og omvendt.
Kokosmel
Vi brukte en blanding av både kokosmel og mandelmel i denne oppskriften for å lage våre Keto Chocolate Chip Cookie Bars for å gi dem den konsistensen og balansen vi ønsker.
Bakepulver
Husk å bruke bakepulver og ikke natron – sistnevnte trenger en syre for å aktiveres.
Sving
Vi brukte dette lavkarbovennlige søtningsmiddelet, men du kan også bruke munkefruktsøtningsmiddel hvis du vil. Jeg ville ikke eksperimentert med flytende stevia, fordi vekten av søtningsmidlet her legger litt til teksturen også.
Mandelsmør
Jeg tror ærlig talt å tilsette mandelsmør til alle keto-kakebarer er den ultimate nøkkelen til en seig, men likevel deilig tekstur. Ta en titt på våre fantastiske Keto Pumpkin Chocolate Chip Cookies for eksempel!
Smør
Den økologiske, gressmatede typen er det beste smøret du kan få. Det har mange helsemessige fordeler og det vil hjelpe Keto Chocolate Chip Cookie-barene til å bli møre og gi dem akkurat den rette mengden av den «tygge» teksturen.
Egg
Du vil ha økologiske, romtempererte egg. Sammenlignet med egg rett ut av kjøleskapet, vil oppvarming av dem bidra til å blande ingrediensene mer grundig og jevnt.
Sjokoladebiter
Det er ingen Keto Chocolate Chip Cookie Bars uten sjokolade, så velg en som er keto og lavkarbovennlig.
Hvis du ikke finner en slik eller bestiller den på Amazon, besøk din lokale dagligvarebutikk og velg den mørkeste sjokoladen du kan finne med høyt kakaoinnhold. Vanlige sjokoladebiter vil fungere her også!
Vaniljeekstrakt
Vi velger ren vaniljeekstrakt her. Det er en av de ingrediensene jeg personlig ikke kan leve uten når det kommer til keto-dessertkjøkken, og å legge det til kakedeig er også en av mine favorittideer.
Melasse (valgfritt)
Selv om melasse ikke er keto-vennlig, bruker vi bare en teskje i denne keto-sjokoladeoppskriften. Du kan utelate det, men vi brukte det til å heve smaken og etterligne brunt sukker.
Fortsatt på jakt etter flere keto-sjokolade-desserter? Du kan også elske våre Keto Chocolate Chip Cookies, Keto Chocolate Chip Muffins, Keto Pumpkin Chocolate Chip Cookies samt Chocolate Chip Zucchini Brød oppskrifter. Nyt!
Vanlige spørsmål
Are sjokoladebiter keto?
Ikke alle sjokoladebiter er skapt like. Sørg for å få sukkerfri sjokoladebiter, mest foretrukket egnet for lavkarbo keto-livsstilen og lite nettokarbohydrater.
Hvis du ikke finner sjokolade søtet med stevia, erytritol eller munkefrukt, gå for sukkerfri sjokolade med den høyeste mengden kakao inni.
Hvordan oppbevarer jeg Keto Chocolate Chip Cookie Bars?
Du kan lagre dem i kjøleskapet i opptil 10 dager. Avhengig av hva du foretrekker, kan du til og med like dem mer etter at de har tilbrakt en natt i kjøleskapet – det er da de blir litt seigere og litt tettere.
Å fryse, legg sjokoladekjeks mellom bakepapir og deretter i en ziplock-pose eller en slags lufttett beholder som er egnet for frysing.
Hvordan likte du våre Keto Chocolate Chip Cookie Bars?
Fortell oss hvordan keto-sjokoladestengene våre ble for deg! Kanskje du tilsatte noen ingredienser og det ferdige resultatet smakte fantastisk? Vi vil gjerne komme inn på flere ideer fra ketokjøkkenet ditt!
Keto Chocolate Chip Cookie Bars
Disse Keto Chocolate Chip Cookie Bars er lavkarbo og sukkerfrie! Vi lover at du og din familie vil elske denne oppskriften.
Total tid 35 minutter
Porsjoner 12 porsjoner
Kalorier per porsjon 208kcal
Forberedelsestid: 10 minutter
Koketid: 25 minutter
Bruksanvisning:
- Forvarm ovnen til 350F
- Kle en 8×8 tommers panne med bakepapir.
- Bland mandelmel, kokosmel, salt og bakepulver i en bolle. sette til side.
- Bruk en elektrisk stavmikser til å piske egg og søtningsmiddel sammen.
- Tilsett mandelsmør, smør og vaniljeekstrakt. Kombinere.
- Tilsett mandelmelblandingen og bland til den er helt kombinert.
- Brett inn sjokoladebitene med en slikkepott.
- Hell røren i din 8×8 bakeplate.
- Stek i 25-30 minutter eller til kantene er gyldenbrune.
- Ta ut av ovnen og la avkjøle helt før du skjærer i skiver.
- Oppbevares i kjøleskapet i 10 dager eller i fryseren i 3 måneder.
Ernæringsfakta
Keto Chocolate Chip Cookie Bars
Mengde per porsjon
Kalorier 208
Kalorier fra fett 171
% Daglig verdi*
fett 19 g29 %
Mettet fett 4g20 %
Transfett 1 g
Flerumettet fett 2g
Enumettet fett 5 g
Kolesterol 37mg12 %
Natrium 47mg2 %
Kalium 132mg4 %
Karbohydrater 7g2 %
Fiber 3g12 %
Sukker 2 g2 %
Protein 7g14 %
Vitamin A 156 IE3 %
Kalsium 91mg9 %
Jern 1 mg6 %
* Prosent daglige verdier er basert på en diett med 2000 kalorier.