Keto Deep Fryer Kylling Anbud Oppskrift

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Min Keto Deep Fryer Chicken Tenders-oppskrift gir deg alle smakene til dine favorittkyllingmøre, men uten alle karbohydratene.

Og de er barnevennlige, noe som betyr at hele familien din vil elske dem.

Dessuten vil til og med din ikke-keto-familie og venner elske denne oppskriften. Og ingen vil engang vite at det er Keto med mindre du forteller dem det!

Air Fryer matlagingstips

For å være ærlig, da jeg begynte å lage mat i airfryeren, hadde jeg mange mislykkede oppskrifter. Maten var enten overstekt, for dårlig eller ujevnt tilberedt.

Men gjennom prøving og feiling fant jeg ut koden for å tilberede deilige retter med en frityrkoker. Og jeg skal dele mine beste tips med deg.

Ha nok plass rundt frityrkokeren mens du lager mat. Frityrkokere tilbereder ved å sirkulere veldig varm luft rundt maten.

Dette betyr at frityrkokeren må holdes minst 13 cm unna veggen under bruk for å unngå å blokkere uttaket.

Sørg også for at kjøkkenbenken din er varmebestandig, som Vi vil.

Forvarm frityrkokeren før du begynner å lage mat. Som med ovnen er det best å legge maten i en forvarmet frityrkoker.

Mange luftfrityrere har en forvarmefunksjon. Men hvis du ikke gjør det, er det bare å slå den på og vente 2-3 minutter før du legger til mat.

Overfyll aldri kurven eller brettet på airfryeren.. Frityrkokere tilbereder ved å sirkulere veldig varm luft rundt maten.

For at mat som disse kyllingmøre skal tilberedes helt og bli sprø, må det være plass mellom de mørne under tilberedningen slik at varm luft kan sirkulere fritt.

Hvis de berører hverandre i en kurv eller et brett, vil paneringen bli bløt og kyllingen vil sannsynligvis være understekt noen steder.

Og hvis frityrkokeren din ikke er stor nok til å tilberede alle oppskriftene dine uten å overfylle kurven eller pannen, er det bare å lage maten i flere omganger.

Snu alltid maten midt i matlagingen. Det er viktig ikke bare å ikke overfylle kurven, men også å snu maten under tilberedningen.

Ved å snu maten kan maten tilberedes jevnt. Og hvis du lager panert mat, som disse kyllingkotelettene, vil det å snu maten hjelpe til med at paneringen blir sprø på alle sider.

Og jeg rister alltid kurven noen ganger under matlagingen, spesielt hvis det er småting som er vanskelig å snu.

Drypp maten lett med avokadoolje eller olivenolje.. Jeg vet at en av de største fordelene med å bruke en luftfrityrkoker er at den gir deg all smaken av den stekte maten din, men uten bryet med en tradisjonell frityrkoker.

Men du må fortsatt bruke en liten mengde olje i mange frityroppskrifter. Bare drypp maten med litt avokadoolje eller olivenoljen du koker med en oljetåke eller en håndpumpeoljesprøyte.

Smør lett en frityrkurv eller -brett. Spray eller gni ganske enkelt en liten mengde avokado eller olivenolje inn i kurven eller frityrgryten for å forhindre at maten fester seg.

Bruk imidlertid aldri spraybokser til å smøre frityrkokeren. Oljer fra spraybokser inneholder vanligvis sterke stoffer som kan korrodere non-stick-belegget på luftfrityrkurven eller pannen.

Husk å rengjøre frityrkokeren etter hver bruk.. Hver airfryer er unik, så se brukerhåndboken for den beste måten å rengjøre airfryeren på.

Du er nå klar til å steke opp en mengde av disse sprø og deilige keto-kyllingkotelettene. Og ikke glem å piske en av dem 33 keto sauser og dressinger som garantert vil imponere for å dyppe kyllingmøret.

Keto frityrkylling anbud oppskrift #keto #oppskrift https://ketosummit.com/keto-air-fryer-chicken-tenders-recipe/

skrive ut

Beskrivelse

Disse Keto Deep Fryer kyllingvingene er et deilig måltid som hele familien din vil elske.bruksanvisning

 1. Forvarm frityrkokeren til 400 F (200 C).
 2. Bland kokosmel og krydder i en middels bolle. Pisk egget i en egen liten bolle.
 3. Dypp hver kyllingstrimler i det sammenpiskede egget og deretter i kokosmelblandingen, belegg helt. Fortsett til alle kyllingstrimlene er panert.
 4. Legg de panerte kyllingstrimlene i et enkelt lag, uten å berøre dem, i en kurv eller luftfrityrgryte og drypp lett med avokadoolje. (Lag kyllingstrimler i porsjoner om nødvendig.)
 5. Stek kyllingvingene i 20-25 minutter, snu halvveis gjennom stekingen, til de er gyldenbrune og gjennomstekt. Bruk et kjøtttermometer for å sjekke om den indre temperaturen til kyllingen når 165 F (73 C).
 6. Fjern forsiktig kyllingbeinene fra airfryeren og server med dine favoritter. Keto dip saushvis ønsket.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater: 2 g

Mat

 • Kalorier: 523
 • Sukker: 2 g
 • Tykk: 24 g
 • Karbohydrater: 12 g
 • Fiber: 10 g
 • Protein: 54 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *