Beskrivelse
Lett og forfriskende, denne detox-suppen vil gi deg næring fra innsiden og ut og hjelpe deg med å holde deg på keto-dietten.
Ingredienser
- duskregn oliven oljefor matlaging (pluss ekstra hvis ønskelig)
- en stangselleri (20 g), i terninger
- en fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje (2 g) frisk ingefær, finhakket
- 1 kopp (107 g) blomkålbuketter
- 1 kopp (71 g) brokkolibuketter
- 2 kopper (480 ml) grønnsaksbuljong
- 2 kopper (60 g) spinat
- 1 kopp (60 g) hakket fersk persille
- 2 spiseskjeer (19 g) hakkede rå cashewnøtter
- 1 spiseskje (15 ml) sitronsaft
- Salt i tillegg til pepperprøve
bruksanvisning
- Varm en dråpe olivenolje i en panne på middels varme. Tilsett selleri i pannen og fres til den er myk. Tilsett hvitløk og fersk ingefær i pannen og fres i et minutt til dufter.
- Tilsett så blomkål, brokkoli og grønnsaksbuljong i kjelen og kok opp. Reduser varmen, dekk til og la det småkoke i 10-12 minutter eller til grønnsakene er møre.
- Tilsett spinat, fersk persille og cashewnøtter i pannen og kok til spinaten er visnet. Tilsett sitronsaft i kjelen og fjern fra varmen for å avkjøle litt.
- Hell suppen i en blender og kjør til den er jevn. Tilsett salt og pepper etter smak.
- Server suppen med litt mer olivenolje om ønskelig.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Netto karbohydrater: 3 g
Mat
- Kalorier: 60
- Sukker: 2 g
- Tykk: 3 g
- Karbohydrater: 5 g
- Fiber: 2 g
- Protein: 2 g