Keto-drinker på Starbucks – Keto Summit

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Så du har bestemt deg for at det er på tide å gå på en keto-diett. Men bare én ting stopper deg: du har glemt at når klokken er 15:00, kan ingenting redde deg enn en sukkerholdig drikk med mye koffein fra din lokale Starbucks-barista!

Det er imidlertid ingenting å bekymre seg for. Å bestille keto-drinker hos Starbucks er mye enklere enn du kanskje tror, ​​så lenge du følger visse regler og tar hensyn til ingrediensene.

Det beste med Starbucks er deres mange alternativer og uendelig tilpassbare drinker. Dette gjør det utrolig enkelt å endre din favoritt dessert-i-en-kopp-drink for å passe til keto-dietten din.

Før vi dykker inn i hva som faktisk er keto på den vanlige Starbucks-menyen, er det noen regler du bør huske på før du bestiller.

Slik bestiller du hos Starbucks hvis du er keto:

 1. Å grøfte kremfløte er alltid en god idé! Ja, det kan lages av fett, men det inneholder også en veldig høy mengde sukker og noen ganger til og med vaniljesirup, som definitivt vil sparke deg ut av ketose.
 2. La baristaen din vite at du trenger sukkerfrie siruper i kaffen! Mange populære Starbucks-drikker inneholder sukker i form av smakssiruper, men heldigvis har de sukkerfrie versjoner. Alt du trenger å gjøre er å spørre. Men vær forsiktig, overdrive sukkererstatninger kan forstyrre tarmmikrobiomet og føre til at du skynder deg på toalettet. I det lange løp er det også bedre å trene ganen til å nyte andre smaker enn søte.
 3. Tenk to ganger på et meierifritt alternativ! Starbucks tilbyr et godt utvalg av plantebasert melk, men de inneholder både naturlig og tilsatt sukker, som kan ha 10-15g karbohydrater i en stor drink. Imidlertid er disse tallene lavere enn deres meierialternativer, som kan legge til opptil 20 g karbohydrater til din store drink. Den enkleste løsningen ville være å gi opp melk helt.
 4. For mer metning, vurder tung krem! Hvis du ikke kan få i deg koffeindosen uten den melkeaktige kremaktige smaken, er tung krem ​​det beste alternativet (hvis du er greit med meieri) siden det for det meste er fett og derfor svært lite karbohydrater.
 5. Pass på klassikeren! Du har kanskje ikke hørt om det, men all Starbucks iskaffe og te inneholder denne søte sirupen som standard. Fortell baristaen din om ikke å legge denne sirupen til drinken din, og du vil spare deg selv for 20 gram skjulte karbohydrater.

Nå som du vet hva du skal huske på når det gjelder å tilpasse drinker og gjøre dem om til keto-allierte, la oss ta en titt på selve menyen og se hva slags keto-drinker Starbucks har å tilby når du har det travelt.

6 Starbucks Keto-vennlige drinker:

 1. Dette kommer kanskje ikke som noen overraskelse, men på toppen av listen er de ydmyke brygget kaffe. Enten det er varmt eller kaldt, alt du trenger å gjøre er å velge din favorittstek, så er du ute av døren med en lavkarbodrink på kort tid.
 2. coldbrew eller nitrocoldbrew er et annet flott keto-alternativ hos Starbucks. Den serveres naturlig kald og uten sukker.
 3. MEN latte – Et annet godt alternativ, hvis du erstatter melk med halvparten vann og halvparten tung fløte, vil du få samme kremete tekstur og null karbohydrater. Hvis du liker den frosne versjonen bedre, ikke glem å hoppe over den klassiske.
 4. Finnes det noe mer amerikansk enn Americano? Denne dampende drinken innebærer å tilsette varmt vann til en eller to shots med espresso, avhengig av størrelsen på drikken, for bare 2 g karbohydrater i en stor Americano.
 5. mokka en annen populær drink. Selv om det ikke er ketovennlig i off-meny-form, gir det å erstatte den skummede melken med halvparten vann, halvparten dobbel fløte og to kuler mokka- og vaniljesirup for sine sukkerfrie kolleger en deilig, smakfull pepperkake. opp, med bare 1 g karbohydrater.
 6. Foretrekker du te fremfor kaffe, har du flere alternativer. Du kan enten gå for klar usøtet iste eller brygget te (serveres varm eller kald). Til brygget te finnes det et godt utvalg av sort, grønn og urtete. Bare pass på å unngå chai lattes og sukkerholdige drikker laget av te.

Men hva med noen av de beryktede og Instagrammable Starbucks-drinkene som Pink Drink eller Unicorn Frappuccino?

Jeg er sikker på at du ikke vil overraske noen, men disse drinkene inneholder en enorm mengde sukker, og de er ikke egnet for en keto-diett. Men heldigvis kan du gjøre dem keto-vennlige ved å dra full nytte av de endeløse tilpasningene som er tilgjengelige i Starbucks-butikken.

For en rosédrink, be om Passion Tango iste, fire kuler sukkerfri vaniljesirup, et par dråper tung krem, is og ingen klassikere.

Når det gjelder unicorn frappuccino, har den vanlige versjonen 80 g karbohydrater, og det er ikke mange måter å redusere karbohydratinnholdet på, så det er best å lage den hjemme med frosne blåbær, jordbær og tung krem.

Med alt det sagt, forhåpentligvis har du nå all informasjonen du trenger for å følge en keto-diett uten å måtte hoppe over Starbucks helt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *