Keto enchilada fylte zucchinibåter

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 3, 2023
  • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Keto enchilada fylte zucchinibåter

Disse enchilada-fylte zucchinibåtene er fylt med så mye smak! Biff kombinert med enchiladasaus, toppet med ost, stekt til det er gyllent … det hele gir en enchiladasmak med en ekstra porsjon grønnsaker!

Zucchini er i overflod fra juni til slutten av august, og dette er den perfekte tiden for å gjenta disse zucchinibåtene. Denne 4-ingrediensoppskriften kan lages på mindre enn 40 minutter og er perfekt for matlaging! Du vil nyte dette mer enn bare en tirsdagstaco!

Hvilken størrelse zucchini trenger jeg?

Vi må sørge for at zucchinien vår har en god størrelse. Du vil ha en mellomstor squash, omtrent 6 eller 7 tommer lang og 2 tommer tykk. De er best til fylling.

Hvordan kutte en zucchini i en båt?

Skjær hver zucchini i to på langs. Du trenger ikke trimme endene hvis du ikke vil. Bruk en skje til å ta ut frøene. Nå kan du fylle dem med det du måtte ønske! Se hele oppskriften på Fylte Zucchini Enchiladas!

Prosessen med å lage zucchinibåter virker skremmende, men jeg forsikrer deg om at det er veldig enkelt!

zucchinibåter tilberedt på en bakeplate

Kan du lage dem på forhånd?

Ja! De ville være perfekte, laget på forhånd! Følg alle trinnene i oppskriften helt frem til baking, og deretter kan du avkjøle dem i opptil 24 timer før steking.

Spiser du squashbåtskinn?

Ja! Skallet er ganske spiselig og veldig mørt! Spesielt etter baking med deilig fyll.

Er det mulig å fryse zucchinibåter?

Jeg vil ikke anbefale frysing av zucchinibåter. Zucchini blir ganske myk under fryseprosessen, da de bryter ned plantefibre.

Hvordan varmer du dem opp til matlaging?

Jeg liker å plassere 2 squashbåter i en lufttett kokebeholder, og når jeg er klar til å spise, mikrobølger jeg dem i 1-2 minutter.

Hva kan kombineres med dem for å lage et komplett måltid?

De er veldig mettende alene, så jeg vil anbefale lette grønnsaker som tilbehør, for eksempel dampede grønne bønner eller brokkoli. Du kan krydre grønnsaker med tacokrydder! Jeg elsker også å spise chips … keto, selvfølgelig!

Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:

Sjekk ut disse andre keto-vennlige middagsoppskriftene:

Jeg håper du liker denne Enchilada Fylte Zucchini Boat Oppskriften. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby familievennlige keto-oppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook

keto zucchinibåter på en glassplate

Keto enchilada-båter med fylt zucchini

Disse enchilada-fylte zucchinibåtene er fylt med så mye smak! Biff kombinert med enchiladasaus, toppet med ost, stekt til det er gyllent … det hele gir en enchiladasmak med en ekstra porsjon grønnsaker!

SKRIV UT OPPSKRITEN
PIN OPPSKRIFT

Vi vil: middag, matlaging

Kjøkken: meksikansk

Nøkkelord: oppskrift på courgettebåt

Forberedelsestid: ti minutter

Tid for forberedelse: tretti minutter

Total tid: 40 minutter

Porsjoner: fire

Kalorier: 401kcal

Forfatter: Jennifer Banz

INGREDIENSER

  • fire gjennomsnitt Zucchini (6 eller 7 tommer lang, 2 tommer tykk)
  • Salt og pepper
  • en lb. Kjøttdeig
  • en En kopp Enchiladasaus
  • En kopp Strimlet meksikansk ost
  • tomater og koriander i terninger til garnering (valgfritt)

BRUKSANVISNING

  • Forvarm ovnen til 400F og kle en bakeplate med folie eller en silikonbakematte.
  • Skjær hver zucchini i to på langs og skrap ut frøene. Legg på en bakeplate og krydre innmaten med salt og pepper.
  • Varm opp en stor stekepanne over middels varme. Stek kjøttdeigen i gryten, knekk og smuldre mens kjøttet koker. Når kjøttet er klart, tilsett enchiladasausen. Fjern fra varmen og sett til side.
  • Hell biffblandingen jevnt inn i zucchinibåtene. Dryss ost på toppen. Stek i ovnen i 30 minutter eller til zucchinien er mør. 2 båter per porsjon

TIPS JENNIFER

  • Matlaging: Plasser 2 båter i en lufttett, mikrobølgeovnsikker beholder. Når den er klar til bruk, mikrobølger på høy effekt i 1-2 minutter.
  • Vegetarisk: De kan gjøres vegetariske ved å erstatte storfekjøttet med noe som kjøtt eller plantebaserte kjøttsmuler.
  • krydder: Hvis du vil ha en mer krydret zucchini-enchilada-båt, tilsett ¼ til 1 ts cayennepepper til kjøttet med enchiladasausen.

MAT

Kalorier: 401kcal | Karbohydrater: tigram | Protein: 35gram | Tykk: 25gram | Fiber: 3gram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *