Keto Fryer Hunde Mais Muffins Oppskrift

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 14, 2023
 • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Da jeg kjøpte airfryeren, var en av de første oppskriftene jeg ville lage maishunder!

Jeg har prøvd å lage keto-maishunder før, men de var akkurat passe. Enten var smaken annerledes eller så var de rotete i tilberedning – og vanligvis begge deler!

Hvem har tid til å rydde opp i alt rotet ved å dyppe pølser i røren og deretter steke dem i en tradisjonell frityrkoker?

Ikke meg, det er sikkert!

Så da jeg bestemte meg for å prøve luftsteke maishunder, bestemte jeg meg for å gjøre dem om til muffins for å gjøre matlagings- og rengjøringsprosessen så enkel som mulig.

Og la meg fortelle deg, disse maishundmuffinsene er deilige og enkle å vaske.

Men smaken er den virkelige stjernen i oppskriften. Du vil aldri engang gjette at de er keto, og du trenger ikke å føle deg skyldig for å spise dem siden de bare har 2g netto karbohydrater hver!

Så fortsett, spis noen muffins! De er for gode til å stoppe ved en.

Air Fryer matlagingstips

Da jeg først kjøpte airfryeren min, ble jeg helt skremt av den og vurderte til og med å ta den tilbake til butikken for å få pengene tilbake.

Og jeg er så glad for at jeg ikke gjorde det fordi jeg bruker det minst et par ganger i uken for et raskt, men deilig keto-måltid.

Dessverre var de første oppskriftene jeg prøvde ikke vellykket. Og ærlig talt kan de godt kalles katastrofer.

Jeg vil imidlertid ikke at du må gå gjennom den samme prøvingen og feilingen som jeg gikk gjennom da jeg lærte å bruke en airfryer.

Så jeg skal dele med deg mine beste tips for å gjøre hver oppskrift perfekt.

Forvarm alltid frityrkokeren før du bruker den. Da jeg først brukte luftfrityreren min, tenkte jeg at jeg kunne slå den på rett før jeg satte maten i, og den ville bli perfekt.

Nei! Jeg lærte raskt at frityrkokere må forvarmes for at maten skal tilberedes perfekt.

Imidlertid tar frityrkokere bare noen få minutter å forvarme. Så hvis du har glemt å slå den på før du begynner å tilberede ingrediensene, er det bare å slå den på så snart du husker det.

Ikke overfyll kurven eller brettet til airfryeren. Jeg forstår at du ønsker at all mat skal tilberedes raskt og samtidig. Dette er imidlertid ikke alltid mulig med en airfryer.

Avhengig av størrelsen på frityrkokeren må du kanskje lage mat maten din i flere partier.

Frityrkokere fungerer ved å sirkulere veldig varm luft rundt maten. for å lage mat. Hvis du kaster for mye mat i luften frityrkokere, vil den varme luften ikke kunne sirkulere ordentlig, noe som fører til ujevn eller dårlig tilberedt mat.

Imidlertid koker aerogrillene ganske raskt. Så det burde du ikke ha vent for lenge mellom batchene.

Rist luftfrityrekurven eller pannen halvveis gjennom tilberedningen. Dette bidrar til å sikre at maten tilberedes jevnt på alle sider. Dette er spesielt viktig ved tilberedning av kyllingvinger, lavkarbogrønnsaker osv.

Til større gjenstander bruker jeg helst kjøkkentang el selv for å røre mat under matlaging.

Fordi cupcakes lages i cupcake liners, trenger du ikke du må riste brettet. Men jeg gjorde det likevel av vane.

Drypp maten lett med avokadoolje eller olivenolje. Dette gjelder spesielt for panerte retter eller noe du ønsker å lage knasende som min. Keto Deep Fryer Kylling Anbud Oppskrift.

Du trenger imidlertid ikke å spraye disse maismel-cupcakes som de trenger ikke være sprø.

Men pass på å unngå å bruke butikkkjøpte aerosolbokser, som inneholder etsende stoffer som kan skade non-stick-belegget på frityrkurven eller bakeplaten.

Smør luftfrityrkurven eller brettet lett før du legger til mat. Jeg vet at jeg nettopp sa at de har et non-stick-belegg, men det er viktig å smøre kurvene eller brettene lett for å forhindre at maten fester seg.

Og det bidrar til å gjøre rengjøringen enda enklere, og det tror jeg at jeg gjorde. Det er tydelig hvor mye jeg elsker lett rengjøring.

Det er imidlertid obligatorisk for all mat som berører direkte kurv eller brett for luftgrill. Hvis du lager mat på pergament papir- eller muffinskopper (som i denne oppskriften), trenger du sannsynligvis ikke for å smøre kurven eller bakeplaten.

Flere Keto-middagsoppskrifter du bør prøve

Og hvis du har lyst på flere deilige keto-middagsoppskrifter på denne keto-frityrgryten maishundmuffins, så har jeg dekket deg.

Fra burgere til pizza, jeg har keto-versjoner av alle dine mangeårige favoritter.

Og jeg har mange saktekoker- og instant-gryteoppskrifter i tillegg til luftfrityreoppskrifter.

Bare hopp på meg Keto middagsoppskrifter side for å finne familiens nye favorittrett.

Keto Air Fryer Corn Dog Cupcakes Oppskrift

skrive ut

Beskrivelse

Nyt smaken av maishunder, men uten karbohydrater når du koker disse maishundmuffinsene i en keto-frityrkoker.bruksanvisning

 1. Forvarm frityrkokeren til 350 F (175 C). Skjær hver pølse i to og sett til side til den skal spises.
 2. Bland de resterende ingrediensene i en stor bolle for å lage en jevn deig. Hell røren i 6 muffinskopper av silikon til hver kopp er omtrent 2/3 full. Trykk forsiktig halvparten av en pølse inn i midten av hver cupcake.
 3. Plasser cupcake-foringene i kurven eller brettet på airfryeren. (Lag cupcakes i porsjoner om nødvendig.)
 4. Stek cupcakesene i 12-15 minutter til de er ristet og en tannpirker som er satt inn i cupcakene kommer ren ut. Bruk et kjøtttermometer for å sjekke om den indre temperaturen til pølsene når 165 F (73 C).
 5. Ta muffinsene forsiktig ut av airfryeren og la dem avkjøles i ca 5 minutter før servering.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater: 2 g

Mat

 • Serveringsstørrelse: 1 muffins
 • Kalorier: 302
 • Sukker: 1 g
 • Tykk: 23 g
 • Karbohydrater: 5 g
 • Fiber: 3 g
 • Protein: 11 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *