Keto gresskarbrød fylt med kremost

  • By: Jan Helge
  • Date: desember 25, 2022
  • Time to read: 7 min.
Affiliate Ansvarsfraskrivelse

Som en affiliate tjener vi på kvalifiserende kjøp. Vi får provisjon for kjøp gjort gjennom lenker i dette innlegget.

Sharing is caring!

Keto gresskarbrød med kremost er enkelt å lage! Dette søte krydrede brødet vil garantert bli en favoritt lavkarbo godbit.

skiver av gresskarbrød med kremost på et hvitt fat med et brød.
Hopp på:

💛 Hvorfor du vil like det

Dette gresskarkremostbrødet er det beste søte brødet du kan lage denne høsten! Det er fantastisk glutenfritt og lavkarbo. Alle smakene kommer sammen for å lage et brød som smaker som dessert, men som er sunt nok til å spise til lunsj.

Dette gresskarbrødet fylt med søt kremost ser og smaker fantastisk.

Laget med mandelmel, dette lavkarbo gresskarbrødet med kremost er superfuktig og krydderne er perfekte. Den er også søt, som den jeg lagde med sukker.

Hvis du har vært på en lavkarbo-keto-diett en stund, kan det være lurt å kutte ned på søtningsmidler. Jeg fant ut at jeg ikke likte for søt mat som før.

Selv om søtt fylt brød kan virke mer komplisert, er det veldig enkelt å lage. Og det tar noen minutter til å piske blandingen til fyllet.

Den har den ikoniske gresskarkryddersmaken som alle elsker om høsten. Dette er en av mine favorittoppskrifter på gresskarbrød på grunn av kremostlaget i midten.

📋 Ingredienser

Dette gresskarbrødet med kremost har to deler: brød og kremostfyll. Her er hva jeg brukte til å lage denne oppskriften.

Ingredienser til gresskarbrød med kremostoppskrift.

Kremost

Når du er på en keto-diett, bør du alltid bruke fullfett kremost. Du vil gjerne myke den opp før du prøver å blande den.

Søtningsmidler

Bruk pulverisert erytritol til både gresskarbrød og kremostfyll. Tilsett litt steviaekstraktpulver til kremostblandingen.

Les dette innlegget om keto-søtningsmidler for å finne ut hvilke som er best å bruke.

Mel

Jeg tilsatte kokosmel i kremostblandingen for å tykne den uten å tilsette karbohydrater. Bruk mandelmel i gresskardeigen.

Egg

Egg er fantastiske emulgatorer, så bruk dem i begge lag.

appelsinekstrakt

Krydre kremostfyllet med appelsin- eller sitronekstrakt. Det lysner opp hele brødet med søtt brød.

gresskarpuré

Husk å bruke ekte gresskarpuré i gresskarrøren. Ikke bruk gresskarpaifyll.

Krydder og ingredienser til baking

Du vil også bruke en haug med vanlige bakeingredienser. Jeg brukte følgende ting fra pantryet mitt:

  • Bakepulver – Ikke prøv å bruke natron for riktig tekstur.
  • Salt
  • malt kanel
  • malte nellik
  • Krydder til gresskarpai

Kokosolje

Du trenger litt fett til brødlaget. Jeg brukte kokosolje, men du kan bruke ghee.

Vennligst merk: Sjekk ut oppskriftskortet nedenfor for en komplett liste over ingrediensene som brukes til å lage denne lavkarbooppskriften.

💭 Tips

  • Myk opp kremosten. Dette gjør piskingen lettere.
  • Bruk en foodprosessor. Dette vil lage en kremostfylling på bare noen få sekunder.
  • Ha kremost i midten av brødet. Ikke bruk den for nær kantene på gresskarbrøddeigen, ellers kan den dukke opp på utsiden av brødet.

🔪 Instruksjoner

Her er litt mer informasjon om hvordan du lager gresskarbrød med kremost. Det er mye enklere enn du tror.

Lage kremostfyll

Start med å blande kremost, søtningsmidler, kokosmel, egg og appelsinekstrakt.

For de som ikke liker appelsinsmak, er sitronekstrakt et flott alternativ.

kremostfyll i en metallbolle.

Elt gresskardeig

Deigen er rett og slett en blanding av mandelmel, krydder, gresskarpuré, smør, egg og søtningsmiddel. Tilsett mandelmelblanding til våte ingredienser.

Hvis du er allergisk mot nøtter, bruk bare min kokosmel-gresskarbrøddeig med kremostfyll. Det kan imidlertid hende du må redusere mengden av testen litt.

tilsett den tørre blandingen til den våte røren.

Lag lag

For å tilsette kremost-topping til keto-gresskarbrød, legg det ganske enkelt i midten av deigen. Men du må passe på at du ikke legger den for nær kantene.

Du øser bare halvparten av gresskarrøren inn i den tilberedte brødformen, legger til et lag med kremost, og øser deretter ut den gjenværende gresskarrøren.

Oppskriften gir to brød, så det er supert å nyte det ene nå og fryse det andre til senere.

lag med gresskarbrød og kremostfyll.

🍽️ Serviceanbefalinger

Dette gresskarkremostbrødet er så sunt at du kan ha det til frokost sammen med en kopp skuddsikker kaffe.

Dette er en god måte å fylle på mens andre spiser smultringer eller bakverk med mye karbohydrater. Du kan også servere den med lavkarbo smultringer. Det er en morsom og deilig utveksling!

Du vil aldri vite at dette gresskarkremostbrødet er glutenfritt og sukkerfritt. Dette er en av de oppskriftene som enkelt kan serveres til folk uten å vite at de er sukkerfrie eller lite karbohydrater.

For noe velsmakende, legg bare til litt bacon og egggryte til bordet for en deilig høstbrunch.

skiver av gresskarbrød fylt med kremost på en hvit tallerken.

📒 Variasjoner

Du kan endre denne gresskarkremostbrødoppskriften på mange måter. Hvis du gjør noen justeringer på dette hjemmelagde gresskarbrødet, gi meg beskjed i kommentarfeltet.

  • Lag frosting. Spar litt kremostblanding og lag keto-ostfrosting til keto-cupcakes.
  • Tilsett sjokoladebiter. Hell noen sukkerfrie sjokoladebiter i deigen.
  • Kutt ned på søtningsmidler. Hvis det er for søtt, bruk bare mindre erytritol.

🙋 Ofte stilte spørsmål

Nedenfor er noen av spørsmålene folk ofte stiller om å lage dette Keto-gresskarkremostbrødet. Hvis du ikke fant spørsmålet ditt i denne listen, legg det igjen i kommentarfeltet.

Hvordan oppbevarer du rester av gresskarbrød med kremost?

Pakk godt inn i matfilm og oppbevar i en lufttett beholder i romtemperatur i omtrent en uke.

Kan du fryse gresskarbrød med kremost?

Ja, dette brødet kan fryses. Pakk den godt inn i aluminiumsfolie og oppbevar den i en frysesikker matoppbevaringspose. Oppbevar den i fryseren i opptil seks måneder.

Hva er andre måter å bruke kremostblandingen på?

Denne kremostblandingen er en deilig lavkarbomatbit å kombinere med frukt. Du kan også bruke den som chafflefyll.

Fyller gresskarpai keto?

Nei, gresskarpaifyll er ikke keto. Jeg har en oppskrift på gresskarpai som du kan følge hvis du vil ha en keto-versjon. Sukker er tilsatt fyllet med hermetisk gresskarpai.

skiver av gresskarbrød med kremost på et hvitt fat.

For å lære mer om keto søte brød, sjekk ut samlingen min av lavkarbo brød. Eller ta en titt på noen av mine favoritter:

★ FØLG MEG FACEBOOK, PINTERESTI TILLEGG TIL INSTAGRAM FOR FLERE ENKLE KETO OPPSKRIFTER.

📖 Oppskrift

skiver av gresskarbrød med kremost på et hvitt fat med et brød.

Keto gresskarbrød fylt med kremost

Keto gresskarbrød med kremost er enkelt å lage. Dette søte krydrede brødet vil garantert bli en favoritt lavkarbo godbit.

Forberedelsestidti minutter

Tid for forberedelseen time

Total tiden time ti minutter

Vi vil: Brød, snacks

Kjøkken: amerikansk

skrive ut
Pin
Oppskriftsoversikt
Lagre oppskrift Se samlinger
Lagre oppskrift

bruksanvisning

  • Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C). Smør lett eller smør to brødformer.
  • I en middels bolle, kombiner kremost, ¼ kopp pulverisert erytritol, ¼ ts steviaekstrakt, 1 ss kokosmel, 1 egg og appelsinekstrakt; pisk til glatt. Utsette. I en separat bolle, visp sammen 1 ⅔ kopper mandelmel, bakepulver, salt, kanel, nellik og gresskarpaikrydder; utsette
  • Legg gresskar, olje, 5 egg, ¾ kopp erytritol og ¾ teskje steviaekstrakt i en stor bolle; god takt. Rør gresskarblandingen inn i melblandingen til den er kombinert. Hell ¼ av gresskarrøren i hver brødform. Fordel kremostblandingen på toppen av dette laget, og hell deretter ca ¼ av røren over hvert lag med ost.
  • Stek i forvarmet ovn i 50-60 minutter eller til en tannpirker i midten av brødet kommer ren ut. Avkjøl brødet i formene i 10 minutter før det overføres til en rist for å avkjøles helt.

Notater

Vær forsiktig så du ikke smører ostekremfyllet for nært kantene. Ellers kan det merkes på utsiden av brødet.
For å endre situasjonen kan sjokoladebiter legges til fyllet eller deigen. Du kan også strø toppen av brødet med lavkarbostreusel laget av hakkede nøtter, kanel, søtningsmiddel og litt lavkarbomel.
Gir 2 brød (ca. 24 skiver)

Lavkarbo søtningsmidler | Konverteringsdiagram for Keto Sweetener

Low Carb Yum Enkel Keto-kokebok

Mat

Service: enskive | Kalorier: 272 | Karbohydrater: 6gram | Protein: 7gram | Tykk: 25gram | Mettet fett: 12gram | Kolesterol: 102mg | Natrium: 191mg | Kalium: 149mg | Fiber: 2gram | Sukker: engram | Vitamin A: 3550IU | Vitamin C: 0,8mg | Kalsium: 90mg | Jern: 1.4mg

Tilleggsinformasjon


Netto karbohydrater:
fire
gram

|

% karbohydrater:
5.9
%

|

% ekorn:
10.4
%

|

% tykk:
83,6
%

|

Smarte poeng:
elleve

Verdier

Array
(
    [serving_size] => 1
    [calories] => 272
    [carbohydrates] => 6
    [protein] => 7
    [fat] => 25
    [saturated_fat] => 12
    [cholesterol] => 102
    [sodium] => 191
    [potassium] => 149
    [fiber] => 2
    [sugar] => 1
    [vitamin_a] => 3550
    [vitamin_c] => 0.8
    [calcium] => 90
    [iron] => 1.4
    [serving_unit] => slice
)

Ernæringsnotat

Næringsinformasjonen for denne oppskriften er gitt som en tjeneste og er kun et estimat. Vi kan ikke garantere nøyaktigheten av næringsinformasjonen til noen oppskrifter på denne siden. Erythritol-karbohydrater er ikke inkludert i karbo-tellingen da det ikke har vist seg å påvirke blodsukkernivået. Netto karbohydrater er totale karbohydrater minus fiber.

© LowCarbYum.com
Uautorisert bruk av dette materialet uten skriftlig tillatelse fra Lisa MarkAurele er strengt forbudt, med unntak av personlige offline-formål.
Individuelle bilder kan brukes forutsatt at den fullstendige lenken til LowCarbYum.com er inkludert sammen med en lenke til det originale innholdet.

Først publisert 18. september 2019. Sist oppdatert 1. september 2022 med nye bilder og ytterligere oppskriftsinformasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *