Keto-gresskarmuffins – med ostekake i sentrum!

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 6 min.

Sharing is caring!

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

Prøv disse deilige keto-gresskarmuffinsene med et fyldig, klebrig kremostsenter. Dette er en deilig høstfrokost eller mellommåltid. Så gode at du til og med kan spise dem til dessert!

Du vil ikke rote med perfeksjon. Ta det keto gresskarmuffins, For eksempel. Jeg la ut denne oppskriften for første gang i 2013, og den ble en umiddelbar hit. Leserne elsker dem, og det gjør familien min også. Derfor lager vi dem hver høst.

Dette er en av mine mest populære keto-muffinsoppskrifter, og med god grunn. De har en klassisk gresskarkryddersmak med et klebrig kremet ostekakesenter. Ingen kan tro at de er sukkerfrie.

De er selvfølgelig modellert etter de berømte Starbucks-gresskarmuffinsene. Og de smaker like deilig, men med en liten andel karbohydrater.

Hva synes dere, gresskarelskere?

Keto gresskarmuffins med kremostfyll.

Hvorfor du bør prøve denne oppskriften

I tilfelle du ikke har lagt merke til det, er jeg en stor fan av keto-gresskaroppskrifter. Det er noe så søtt og beroligende med varme krydder sammen med gresskarpuré.

Og disse muffinsene er intet unntak. De er møre og søte, med hint av kanel, ingefær og nellik. Og dette søte ostekakesenteret tar dem til neste nivå. Men hvis du foretrekker dem enkle, tilbyr jeg instruksjoner for det også!

Best av alt, disse Keto-gresskarmuffinsene inneholder bare 3,7 g netto karbohydrater per porsjon. Sammenlign det med hele 53 g karbohydrater i Starbucks-versjonen.

Andre fanfavoritter inkluderer min Keto Pumpkin Cream Pie og Easy Pumpkin Breakfast Bars. Og la meg ikke glemme mitt oppdaterte Keto Pumpkin Bread, som får strålende anmeldelser hver gang!

Keto-gresskarmuffins knust på en hvit tallerken for å vise kremostfyllet.

Leseranmeldelser

«Jeg gjorde det akkurat som skrevet. De var enkle å lage og smakte fantastisk! Jeg kan alltid stole på at oppskriftene dine er deilige!» – Dana

“Dette er ren perfeksjon, så deilig! Jeg elsker veldig enkle oppskrifter med standard ingredienser, og selv med separate pålegg er de enkle nok til at jeg kan rotere dem regelmessig. Jeg må bare huske å doble neste gang. Takk!» – Jamie

“Disse muffinsene er de BESTE jeg noen gang har laget med keto-ingredienser! Takk!» – Katie

Ingredienser du trenger

Topp til bunn bilde av ingrediensene til keto-kremost-toppen.

kremost topping:

 • Kremost: Bruk fullfett kremost, da fettfattig kremost inneholder fyllstoffer som kan øke karbohydratinnholdet.
 • Swerve pulverisert søtningsmiddel: Bruk pulverisert søtningsmiddel til kremostfyll for å unngå rester av gryn.
 • kremfløte
 • vaniljeekstrakt
Bilde av ingredienser for keto gresskar cupcakes fra topp til bunn

Gresskarmuffins:

 • Mandelmel: Velg godt finmalt mandelmel for bedre tekstur. Denne oppskriften vil ikke fungere bra med kokosmel, men du kan bruke solsikkefrømel for en nøttefri versjon.
 • Swern Brown: MEN brunt sukker erstatning perfekt for de beste keto-gresskarmuffinsene. Men ethvert granulært søtningsmiddel vil fungere i dem, så bruk det du liker best. Husk at allulose vil gjøre dem brune mye raskere.
 • Myseproteinpulver uten smak: Det er viktig å forstå vitenskapen bak keto-baking. Gluten er et protein, og i dets fravær annet tørt protein hjelper bakevarer å heve skikkelig. Proteinpulver kan sløyfes, men muffinsene dine blir fastere og mer smuldrete. Du kan også bruke eggehviteproteinpulver i stedet.
 • Krydder til gresskarpai: Hvis du ikke har krydder til gresskarpaidu kan kombinere malt kanel, ingefær og nellik.
 • Gresskarpuré: Du kan bruke hjemmelaget eller hermetisert gresskarpuré. Hvis det er mer flytende, reduser mengden tilsatt væske.
 • Pantry stifter: Egg, smør, bakepulver, salt og vaniljeekstrakt.

Trinnvise instruksjoner

En collage av 6 bilder som viser fremgangsmåten for å lage keto-gresskarmuffins.

1. Forbered fyllet: Pisk kremost med søtningsmiddel, fløte og vaniljeekstrakt til en jevn masse. Utsette.

2. Pisk tørre ingredienser: I en middels bolle, visp sammen mandelmel, søtningsmiddel, proteinpulver, bakepulver, gresskarpaikrydder og salt.

3. Tilsett våte ingredienser: Tilsett egg, gresskarpuré, smeltet smør, vann og vaniljeekstrakt. Bland til det er godt blandet.

4. Fyll cupcakes: Kle en muffinsform med bakepapir eller silikonfôr. Legg en skje med deig på bunnen av hver og bruk en skje til å lage en brønn i midten. Slipp en spiseskje med fyll i fordypningen, og tilsett deretter mer røre for å dekke.

5. Bake cupcakes: Stek ved 325F i 23 til 25 minutter eller til toppen er satt og kantene er brune. La avkjøles i en kjele.

En stabel med keto-gresskarmuffins foran to filtgresskar.

Ekspertråd

Fylling er ikke nødvendig! Jeg har laget disse keto-gresskarmuffinsene på flere måter. Jeg liker cupcakes med fyll, men jeg har også lagt kremost på toppen av deigen (veldig pen!). Og jeg gjorde det uten å fylle i det hele tatt!

Så hvis du foretrekker den klassiske gresskarpaien, kan du gjerne hoppe over fyllet. Det er også deilig å tilsette hakkede nøtter eller sjokoladebiter.

Oppgangen og fallet til keto-gresskarmuffins: Hvis du lager cupcakes med fyll, forvent at de hever seg godt og deretter legger seg litt når de er avkjølte. Slik er godbiter fylt med kremost. Fyllet utvider seg når det stekes og krymper når det avkjøles. Dette vil lage et lite hull i toppen av muffinsene. De smaker fortsatt fantastisk!

Meierifritt alternativ: Du kan også lage disse muffinsene uten melk, med eggehviteproteinpulver, melkefri kremost og kokoskrem. Bytt ut smøret med favorittsmøret ditt og nyt!

Keto gresskarmuffins med kremost på et hvitt kakefat.

Ofte stilte spørsmål

Gresskarpuré keto?

Hermetisert gresskarpuré inneholder 12 gram karbohydrater og 4 gram fiber per 1/2 kopp servering. Selv om det ikke er det laveste karbohydratalternativet, kan det konsumeres på en keto-diett i små mengder. Denne keto-muffinsoppskriften bruker bare en halv kopp til 12 porsjoner, så den er veldig keto-vennlig.

Hvor mange karbohydrater er det i keto gresskar muffins?

Denne keto-muffinsoppskriften inneholder 6,1 g karbohydrater og 2,4 g fiber per porsjon. Dette tilsvarer 3,7 gram netto karbohydrater per muffins.

Hva kan brukes i stedet for mandelmel?

Denne keto-gresskarmuffinsoppskriften ble designet og testet med mandelmel. Du kan imidlertid bruke solsikkemel som erstatning 1 til 1. Bare husk å tilsette en spiseskje sitronsaft for å kompensere for reaksjonen mellom solsikkefrø og bakepulver. De vil få en nydelig grønn nyanse hvis du glemmer det!

To keto-gresskarmuffins på en hvit tallerken med en kopp kaffe bak.

Andre oppskrifter du kanskje liker

Keto-gresskarmuffins knust på en hvit tallerken for å vise midten av ostekremen.

Keto gresskar cupcake oppskrift

Deilige keto-gresskarmuffins med klebrig kremostkrem. Dette er en deilig høstfrokost eller mellommåltid. Så gode at du til og med kan spise dem til dessert!

skrive ut
Pin
Evaluere

Vi vil: Frokost

Kjøkken: brunsj

Nøkkelord: keto gresskarmuffins

Forberedelsestid: tjue minutter

Tid for forberedelse: 25 minutter

Avslappende tid: femten minutter

Total tid: en time

Porsjoner: 12 muffins

Kalorier: 221kcal

bruksanvisning

Muffins:

 • Forvarm ovnen til 325ºF og kle en muffinsform med bakepapir eller silikonforinger.
 • I en middels bolle, visp sammen mandelmel, søtningsmiddel, proteinpulver, bakepulver, gresskarpaikrydder og salt.
 • Tilsett egg, gresskarpuré, smeltet smør, vann og vaniljeekstrakt. Bland til det er godt blandet.
 • Hell røren i bunnen av de tilberedte muffinskoppene og bruk en skje til å lage en fordypning i midten av hver. Slipp en spiseskje av kremostfyllet i fordypningen, og tilsett deretter mer røre til belegget.
 • Stek i 23 til 25 minutter, eller til toppen er satt og kantene er brune. La avkjøles helt i en kjele.

Notater

Variasjoner:

Rullede gresskarcupcakes: I stedet for å fylle cupcakes, brett kremost inn i toppen av røren. Stek etter anvisning.
Enkle gresskarmuffins: Fyll muffinsformer med røre og stek i 15-20 minutter. De baker raskere enn med kremost. Du kan også legge til sjokoladebiter eller hakkede nøtter.

Lagringsinformasjon:

Oppbevar cupcakes i en dekket beholder på benken i opptil 3 dager eller i kjøleskapet i opptil 7 dager. De kan også fryses i flere måneder.

Næringsinformasjon

Keto gresskar cupcake oppskrift

Mengde per porsjon (1 muffins)

kalorier 221
Kalorier fra fett 166

% Daglig verdi*

Tykk 18,4 g28 %

Karbohydrater 6,1 g2 %

Fiber 2,4 gti%

protein 7,5 gfemten%

*Prosent daglig verdi er basert på en diett med 2000 kalorier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *