Keto hjemmelaget svinekjøttpølse

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

En av mine favoritt kjøttdeigsretter er en vakker, stor, kjøttfull pølse som jeg kan servere til frokost eller middag, avhengig av humør og næringsbehov. Til denne hjemmelagde pølseoppskriften brukte jeg hvitløkspulver, paprika og salt for å krydre kjøttet, men hvis du vil gi det en mer spesiell smak, kan du tilsette rosmarin, basilikum og persille og erstatte vanlig paprika med røkt paprika.

Hvis du er tilbøyelig til å lage denne middagsoppskriften med hakket svinekjøtt, kan du servere den sammen med denne Keto-stekt blomkålost-oppskriften, som er utrolig god og melkefri, eller du kan gjøre det enkelt og enkelt sammen med en av disse 38 solide ketoene salatoppskrifter.

Hvis du er mer interessert i frokostpølser og føler at noe mangler, kan du legge til din favorittdipsaus… Jeg elsker keto BBQ-sauser, men ikke ta mitt ord for det og finn din egen. det beste valget.

skrive ut

Ingredienser

  • en pund kvernet svinekjøtt (helst beite) (eller annet kjøtt hvis du foretrekker det)
  • 1 teskje Hvitløkspulver
  • 1 teskje løkpulver
  • 2 teskjeer paprika
  • 1 teskje salt
  • 2 spiseskjeer matolje (fett, baconfett, avokadoolje eller kokosolje er gode ketofett for matlaging)

bruksanvisning

  1. I en liten bolle blander du hakket svinekjøtt med hvitløkspulver, løkpulver, paprika og salt. Bruk hendene til å forme denne kjøttblandingen til 8 små flate bøffer.
  2. Tilsett vegetabilsk olje i en panne og varm opp til middels varme før du tilsetter svinekoteletter.
  3. La dem steke i 10 minutter på den første siden, til de er brune, og snu dem til den andre siden.
  4. La dem steke på den andre siden i 7-8 minutter til innvendig temperatur på kjøttet når 145F.

Mat

  • Serveringsstørrelse: 2 koteletter per porsjon
  • Kalorier: 202
  • Sukker: 0g
  • Tykk: 12 g
  • Karbohydrater: 1g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 24 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *