Den søte og salte kombinasjonen av disse honning-hvitløksrekene er bare ute av denne verden. Det beste er at denne oppskriften bare inneholder 176 kalorier og 2,5 karbohydrater per porsjon… det er ¼ pund reker!
Hvilken honning er best for keto?
Jeg vil anbefale keto honning fra Wholesome Yum-produkter. Du finner den på Amazon ved å klikke her. Denne honningen er søtet med allulose og inneholder ingen netto karbohydrater. Det finnes andre merker, men de er søtet med maltitol, som jeg ikke anbefaler.
Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:
Sjekk ut flere keto-vennlige reker oppskrifter:
Jeg håper du liker denne keto honning hvitløk reker oppskrift. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook
Keto reker med honning og hvitløk
Denne 20-minutters keto-honning-hvitløk-reker-oppskriften er superenkel å lage, og med min deilige hjemmelagde honning-hvitløksmarinade… vil denne oppskriften bli lagt til familiemiddagen din snart!
SKRIV UT OPPSKRITEN
PIN OPPSKRIFT
Porsjoner: fire
Kalorier: 176kcal
INGREDIENSER
- ⅓ En kopp honning uten sukker
- ¼ En kopp Soyasaus eller tamari (glutenfri)
- 2 hvitløksfedd, hakket
- en teskje ingefærpasta
- en Lb store rå reker, skrelles og skrelles haler igjen på valgfritt
- en spiseskje avokadoolje (Klikk her for mitt favorittmerke fra Amazon)
- hvite sesamfrø til pynt
BRUKSANVISNING
- I en middels bolle kombinerer du honning, soyasaus, hvitløk og ingefær. Visp til alle ingrediensene er likt kombinert.
- Legg reker til en stor bolle. Hell halvparten av honninghvitløksmarinade over rekene, og behold den andre halvparten til sausen senere. Rør for å dekke jevnt. La marinere i 15 minutter.
- Varm avokadoolje i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg rekene i et enkelt lag i pannen og kast marinaden du brukte til rekene.
- Kok rekene til den ene siden blir rosa, ca. 45 sekunder, og snu deretter rekene. Hell resten av marinaden du har satt til side i pannen. Kok til rekene er møre, dette skal ta ca 1-2 minutter.
- Server reker med blomkålris eller din favorittsiderett. Oppskriften er for 4 porsjoner.
MAT
Kalorier: 176kcal | Karbohydrater: 2.5gram | Protein: 21gram | Tykk: 7.5gram