Keto hvitløk svinekoteletter med rosmarin

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Beskrivelse

Enkle, smakfulle pinnekjøtt krydret med en klassisk kombinasjon av hvitløk og rosmarin. Ideell servert med flere tilbehør eller alene.


Ingredienser

  • 2 svinekoteletter
  • 2 hvitløksfedd, skrelt
  • fire rosmarinkvister
  • 2 spiseskjeer olivenolje eller avokadoolje
  • 1 teskje svart pepper
  • ½ teskje salt

bruksanvisning

  1. Gni inn pinnekjøttet med salt og pepper.
  2. Varm olje i en støpejernsgryte eller panne på middels varme.
  3. Når det er varmt, tilsett rosmarin og hvitløk og stek i 2 minutter til dufter.
  4. Tilsett svinekoteletter og stek 4-5 minutter på hver side til de er gyldenbrune og gjennomstekt.
  5. Tjene.

Mat

  • Serveringsstørrelse: 1 svinekotelett
  • Kalorier: 318
  • Sukker: 0g
  • Tykk: 21 g
  • Karbohydrater: 1g
  • Fiber: 0g
  • Protein: 34 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *