Beskrivelse
Enkle, smakfulle pinnekjøtt krydret med en klassisk kombinasjon av hvitløk og rosmarin. Ideell servert med flere tilbehør eller alene.
Ingredienser
- 2 svinekoteletter
- 2 hvitløksfedd, skrelt
- fire rosmarinkvister
- 2 spiseskjeer olivenolje eller avokadoolje
- 1 teskje svart pepper
- ½ teskje salt
bruksanvisning
- Gni inn pinnekjøttet med salt og pepper.
- Varm olje i en støpejernsgryte eller panne på middels varme.
- Når det er varmt, tilsett rosmarin og hvitløk og stek i 2 minutter til dufter.
- Tilsett svinekoteletter og stek 4-5 minutter på hver side til de er gyldenbrune og gjennomstekt.
- Tjene.
Mat
- Serveringsstørrelse: 1 svinekotelett
- Kalorier: 318
- Sukker: 0g
- Tykk: 21 g
- Karbohydrater: 1g
- Fiber: 0g
- Protein: 34 g