Keto indrefilet av svin fylt med pølse og blomkålris

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Indrefilet av svin er flott, mørt og full av smak alene, men det betyr ikke at vi ikke kan finne måter å forbedre den allerede fantastiske smaken på. Etter denne oppskriften lærer du hvordan du bruker blomkål med ris til å fylle indrefilet av svin.

For ekstra smak kan du legge til pølse i fyllet eller erstatte det med grønnsaker. Hvis du har ekstra fyll som du ikke kan fylle med indrefilet av svin, tilbered farsen separat og server sammen med skivet svinekjøtt.

Hvilke alternativer er det hvis du bestemmer deg for å integrere pølser i fyllet?

Det er ingen rett eller gal avgjørelse om hvilken pølse som skal brukes til dette fyllet. Dette valget bør gjenspeile deg:

  • Hvis du vil legge til en søt røyksmak, så Kielbasa (polsk) pølse dette er det beste valget!
  • Hvis du liker det krydret, røykfylt og med et hint av hvitløk, så bruk Andouin pølse!
  • Foretrekker du salt med et hint av ingefær bør du absolutt bruke pølse.
  • Italiensk pølse dette er også et alternativ, spesielt hvis du ønsker å gi fyllet en velsmakende, velsmakende smak…
  • …eller hvis du allerede kjenner og savner dens røykfylte og krydrede smaken, kan du alltids bruke chorizo.

Hva om jeg ikke vil bruke pølse til fylling?

Dette er også et godt alternativ. Ønsker du enkelhet, bruk kun blomkålris (som forøvrig kan tilberedes på mange måter), rød pepper og hvitløk. Hvis du vil gjøre den krydret, tilsett noen pepperflak, og ønsker du en røyksmak, tilsett litt røkt paprika!

Å legge til andre grønnsaker til denne fyllingen er selvfølgelig et annet flott alternativ. For eksempel, i stedet for mine valgte grønnsaker, kan du bruke spinat, sopp, sjalottløk. Eller du kan lage ditt eget keto-alternativ når som helst!

I tillegg, hvis du leter etter nye, morsomme måter å tilberede blomkålris på, ta en titt på disse 36 keto blomkålrisoppskriftene for den perfekte pilaf eller appetittvekkende couscous og velg din favoritt.

skrive ut

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje, delt
  • 1/4 liten blomkål, bearbeidet til små rislignende partikler
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 1 spiseskje løk, finhakket
  • 1 spiseskje rød paprika, finhakket
  • 1/2 pølse (ditt valg), hakket
  • 1 spiseskje grønn ert
  • en1 1/2 pund indrefilet av svin
  • Salt og pepper etter smak

bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 400 F (200 C).
  2. Tilsett 2 ss avokadoolje i en stor panne på middels varme og tilsett hvitløk og løk. Stek dem i noen minutter til løken blir gjennomsiktig.
  3. Tilsett blomkål, rød pepper og pølse og stek i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Skjær indrefileten av svin på langs, men ikke skjær den helt igjennom (du har stort sett smurt den). Hvis du har en kjøttpusher, bruk den til å slå kjøttet.
  5. Fordel risblandingen på midten av indrefileten. Pakk inn kjøttet og surr med kjøkkengarn. (Hvis du ikke har hyssing, kan du bruke cocktailpinner for å sikre svinekjøttet.) (Hvis du har ekstra pålegg som ikke passer, kok litt mer i pannen og server deretter med hakket svinekjøtt.)
  6. I en annen panne smelter du 2 spiseskjeer avokadoolje til. Stek indrefileten av svin et par minutter på hver side til den er brunet.
  7. Legg den fylte indrefileten av svin på en bakeplate og la den steke uten lokk i minst 30 minutter. Hvis du har et kjøtttermometer, bør det stå på 145 F.
  8. La kjøttet hvile i 10 minutter før du fjerner strengene og skjærer i skiver.

Mat

  • Kalorier: 473
  • Sukker: 2g
  • Tykk: 24 g
  • Karbohydrater: 3g
  • Fiber: 2g
  • Protein: 57 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *