Keto italienske svinekjøttruller med aubergine (meierifri)

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

La oss innse det, noen ganger føler vi trangen til å lage noe nytt, interessant og velsmakende, og vi lurer på hva vi skal gjøre denne gangen mens vi fortsatt er keto-vennlige. Jeg er her for å fortelle deg at denne italienske aubergine-porkrull-oppskriften er det perfekte valget for de øyeblikkene.

Tradisjonelt er auberginerollatini en italiensk rett der tynne lange skiver aubergine rulles sammen og fylles med ost. Men hvis du ønsker å kutte ut meieri og keto (eller bare spise mindre ost), så er denne oppskriften en fin måte å nyte auberginerollatini og holde seg i ketose.

I stedet for å fylle aubergineskivene med ost, fylte jeg dem med en enkel svinekjøttblanding. Du kan bruke annet kjøtt og tilsette ekstra krydder hvis du vil. Dessuten, hvis du ikke ønsker å kjøpe italiensk krydder fra supermarkedet, anbefaler jeg at du kombinerer tørket basilikum, oregano, rosmarin, timian og merian og blander til ønsket konsistens er oppnådd. På denne måten unngår du alt det tilsatte sukkeret som finnes i noen supermarkedskjøpte krydderblandinger.

Du kan lage denne gourmetmiddagsoppskriften med denne superenkle Keto rosenkålsalaten, eller du kan lage denne raske Keto Waldorf-salaten. Nå kan du nyte auberginerollatini akkurat som før … uten meieri!

skrive ut

Ingredienser

  • en pund kvernet svinekjøtt (eller annet kjøtt)
  • en egg
  • 2 middels aubergine
  • 1 spiseskje løkpulver
  • 1 teskje Hvitløkspulver
  • 1 spiseskje Italiensk krydder, delt
  • 1/2 400 g-boks tomatsaus eller marinara saus
  • Salt og pepper etter smak

bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 400 F (200 C).
  2. Skjær auberginen i lange tynne skiver. Salt godt og press tørkepapir på toppen for å absorbere overflødig vann. La stå i 10 minutter.
  3. I mellomtiden blander du krydder i en liten bolle (løkpulver, hvitløkspulver, italiensk krydder, salt og pepper).
  4. Bland egget, kvernet svinekjøtt og 1/2 krydder i en egen bolle.
  5. Bland tomatsausen med resten av krydderet.
  6. Hell svinekjøttblandingen over aubergineskivene og rull sammen skivene (gjør ca 12 rollatinis).
  7. Legg rundstykkene ut på en bakeplate. (Bruk en cocktailpinne for å feste rullene på plass om nødvendig)
  8. Stek i 30 minutter. Bruk et kjøtttermometer og sørg for at den indre temperaturen til svinekjøttet når 145F.
  9. (Hvis du vil tilsette ost i denne retten, kan du strø litt mozzarella på toppen av rollatinien 10 minutter etter endt steketid.)
  10. Varm sausen i en kjele og hell over rollatini.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 157
  • Sukker: 6g
  • Tykk: 4g
  • Karbohydrater: 13g
  • Fiber: 6g
  • Protein: 19 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *