Keto Kanel «Sugar» Pretzel Bites Oppskrift

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Jeg vet at noen mennesker motstår å starte keto-dietten fordi de ikke vil gi opp favorittmaten. Og jeg forstår det!

Jeg ville ikke gi opp favorittmaten min da jeg gikk keto heller, så jeg begynte å gjøre om alle mine favorittoppskrifter uten keto til keto-oppskrifter. Jeg ville ikke føle meg utenfor, og jeg vil ikke at du skal føle deg utenfor heller.

Siden jeg savnet min favoritt kringle-snacks, bestemte jeg meg for å lage denne keto-kanel-«sukker»-kringler-oppskriften. Og la meg fortelle deg, de smaker akkurat som tradisjonelle kanelsukkerkringler.

Men uten alt sukkeret og karbohydratene til tradisjonelle kringler. Og du kan nyte mine kanel «sukker» kringle stykker med null skyld.

Dessuten er oppskriften fullstendig uten melk — i motsetning til mange andre keto-oppskrifter som inneholder ost og andre meieriprodukter.

Så ta noen enkle ingredienser og se selv hvor deilig keto-kanel-«sukker»-kanelkringlene mine smaker!

Keto-baketips

Hvis du er ny på ketobaking, kan dette være forvirrende. Og ærlig talt, selv de som har laget keto-godbiter i lang tid, har det fortsatt vanskelig noen ganger.

Derfor vil jeg dele noen av mine beste keto-baketips for å sikre at denne oppskriften blir perfekt!

Vei tørre ingredienser. Dette er et ganske standardråd selv for baking uten keto. Det er imidlertid spesielt viktig å veie Keto mel i stedet for et målebeger.

Du kan ved et uhell tilsette for mye mel, spesielt kokosmel, i målebegeret, noe som kan gjøre bakevarene dine uspiselige.

Matvekt er ganske enkelt å finne og mange av dem er ikke veldig dyre. Og du trenger definitivt ikke en dyr kjøkkenvekt hvis du bare baker av og til.

Men hvis du ikke kan kjøpe en kjøkkenvekt eller oppskriften ikke viser vekten, sørg for å måle keto-melet riktig.

Pisk melet i en pose eller beholder, rør lett. Ha så melet i et målebeger og jevn det ut med en kniv eller skjeen.

Og ikke fyll målebegeret med melet ditt. Stol på meg, resultatene vil være mindre enn ønskelig.

Sikt tørre ingredienser før du tilsetter våte ingredienser.. Kokosmel og mandelmel har en tendens til å danne harde klumper, spesielt etter åpning.

Etter at du har siktet de tørre ingrediensene, kast eventuelle melklumper som ikke lett kan skilles.

Hvis oppskriften ikke krever sikting av melet før måling, kan du sikte det etter at du har målt det. Hvis oppskriften sier «1 kopp siktet kokosmel», vet du at melet må siktes før måling.

Og prøv å fjerne så mange klumper som mulig før du måler det for å sikre nøyaktigheten av målingene.

Men om vi veier melet ditt, spiller det ingen rolle om du sikter det før eller etter målingen.

Bruk romtemperatur-ingredienser. Stol på meg på denne, for jeg har lært på den harde måten at alle ingrediensene dine skal ha romtemperatur før du begynner å bake.

Dette gjelder spesielt for egg. Du vil aldri ta egg rett fra kjøleskapet og bruke dem. Hvis du bruker smeltet kokosnøttolje, vil kalde egg føre til at kokosoljen stivner, og ødelegger bakevarene dine.

Apropos kokosolje eller andre ingredienser som må smeltes, sørg for å la den avkjøles før du legger den til resten av ingrediensene.

Dette er spesielt viktig når du bruker egg fordi de varme ingrediensene vil koke eggene, noe som definitivt vil ødelegge retten.

Hvis ingredienslisten ikke sier at ingrediensen må være varm, la ingrediensene avkjøles før du bruker dem.

Det jeg liker å gjøre er å ta egg ut av kjøleskapet og sette dem til side. Så smelter jeg alle ingrediensene som skal smeltes og setter dem til avkjøling.

Etter det veier jeg ingrediensene. Innen jeg er klar til å legge til eggene og de smeltede ingrediensene, skal de være kjølige nok til å brukes.

Men hvis du måler ingredienser raskere enn meg, eller ikke har mange ingredienser å måle, er det bare å ta eggene ut av kjøleskapet og smelte ingrediensene ca 15-20 minutter før steking.

Ikke bytt ingredienser. Med mindre en oppskrift spesifikt sier at en ingrediens kan erstattes med en annen, ikke bytt ut noen ingredienser.

Hvis du ikke har en ingrediens, spesielt en eller flere typer ketomel, kan du ikke erstatte den og forvente gode resultater.

Når noen spør meg hvorfor en keto-oppskrift ikke fungerte, er det mesteparten av tiden fordi personen erstattet mel med keto.

Så hvis oppskriften ikke viser akseptable erstatninger eller du ikke kan kjøpe alle ingrediensene, er det best å finne en oppskrift som bruker lett tilgjengelige ingredienser.

Andre keto-snackoppskrifter

Og hvis oppskriften min på keto-kanel-«sukker»-kringler får deg til å lengte etter andre keto-snacksoppskrifter, så er du heldig!

Fra butikkkjøpte keto-snacks-ideer du kan nyte til snacks du bør unngå, vi har dekket deg med raske snacks når du er på farten.

Og for tonnevis av deilige keto-kjeksoppskrifter, knasende keto-chip-oppskrifter og mange andre keto-snackoppskrifter som tilfredsstiller sulten din uten å bryte dietten, har vi dekket deg.

Så gå og sjekk min Keto snacks for ideer og oppskrifter som vil holde deg fornøyd uten haugene av sukker og karbohydrater som tynger deg ned.

Keto kanel "Sukker" Pretzel Pretzel Oppskrift

skrive ut

Beskrivelse

Disse keto kanel «sukker» kanel pretzels er den perfekte sukkerfri snack for å tilfredsstille søtsuget uten karbohydrater.


Ingredienser

For myke kringler –

For vask med natron –

 • 1 ½ kopper (360 ml) varmt vann
 • 2 spiseskjeer (24 g) bakepulver

For kanel «sukker» –


bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 F (175 C). Kle to stekeplater med silikonmatter eller bakepapir og sett til side.
 2. Bland de myke kringleingrediensene i en stor bolle for å lage en stiv deig. Hvis deigen er for tørr, tilsett 1 spiseskje til (15 ml) kokosmelk (eller vann). Hvis deigen er for våt, tilsett kokosmel 1 ss (7 g) om gangen til deigen ikke lenger er våt.
 3. Dryss et skjærebrett lett med kokosmel. Del deigen i 4 deler. Rull hvert stykke til lange tråder med en diameter på omtrent 2,5 cm. Bruk en tagget kniv til å kutte hvert tau i stykker på omtrent 2 ½ cm hver.
 4. Bland vaskeingrediensene med natron i en stor bolle, visp til natronen er helt oppløst. I små partier, bruk en hullsleiv til å dyppe deler av kringledeig i natron, rist forsiktig av overflødig fuktighet etter at porsjonene er dyppet. Legg delene av kringledeigen, uten å berøre, på de tilberedte bakeplatene.
 5. Sett bakeplatene i ovnen og stek i 15-20 minutter til kringlebitene er gyldenbrune og gjennomstekt.
 6. I mellomtiden legger du smeltet ghee eller kokosolje i en stor bolle. Bland kanelpulver og erytritolgranulat i en separat stor bolle.
 7. Kast bakte kringlebiter i smeltet ghee eller kokosolje til de er helt dekket. Plasser de belagte kringlebitene i kanel-«sukker»-bollen og bland til de er jevnt belagt i blandingen. (Hvis nødvendig, sleng kringlebiter inn i smeltet smør eller kokosolje og kanel «sukker» blanding i omganger.)
 8. Server myke kringler varme og nyt.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater: 5 g

Mat

 • Kalorier: 449
 • Sukker: 3 g
 • Tykk: 36 g
 • Karbohydrater: 15 g
 • Fiber: 10 g
 • Protein: 17 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *