Keto Mac & Cheese 🧀🥣

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Keto Mac & Cheese er tilbake! Jeg skal vise deg hvordan du bretter dem. 😉

Keto-vennlig lavkarbo makaroni og ost

🥣 Jeg ble imponert over deres nye Keto Mac & Cheese. Det er raskt og enkelt å lage og konsistensen og smaken er fantastisk. Jeg tilsatte en klype kvernet pepper.👌

Jeg er ikke vant til å spise pasta etter 11+ år med keto, så det var rart i begynnelsen lol, men det er definitivt en veldig god komfortmat. I tillegg er det glutenfritt og veldig lite karbohydrater!

Så du vet hva du kan forvente, her er en superrask video… 👩‍🍳

📌 Her er detaljene:

– Det er den FØRSTE sertifiserte Keto Mac & Cheese

– Håndlaget pasta laget på bestilling. Du vil ikke finne noe lignende på markedet. Vi samarbeidet med kokkene våre for å lage den fra grunnen av, slik at du kan nyte førsteklasses keto-ernæring.

– Laget av lupinmel, en eldgammel belgfrukt som dateres tilbake til Egypt. Naturlig lavkarbokosthold, rik på protein og fiber, holder deg mett i lang tid.

– Vår High Protein Albow Paste inneholder 24 gram protein for å dempe karbobehovet og gi deg en metthetsfølelse.

– Glutenfri og kornfri, bare 7 g netto karbohydrater og 24 g protein

– ENKELT OG LEKKERT! Server den som tilbehør eller lag din favoritt keto-pastarett!

– Tilgjengelig i 2 klassiske smaker: gul cheddar og hvit cheddar

Keto-vennlig makaroni og ost

Det er veldig mettende og enkelt å lage 2 måltider (3 for meg), eller du kan legge til skivet skinke, kylling eller tunfisk og/eller brokkoli etc for å gjøre mer av et måltid ut av det. Så det er god valuta for pengene, spesielt for hva det er – definitivt signaturmat: glutenfri og kvalitetsingredienser.

Jeg var imponert. Jeg prøvde ikke lavkarbopastaen jeg likte, så forventningene mine var lave, men de gjorde en god jobb med denne. 👌

Den perfekte keto frokostblandingen

I det siste har jeg praktisk talt spist proteinbarene deres mens jeg er syk. De er en så FLOTT keto måltid erstatning fordi de virkelig holder meg i gang og har langt færre ingredienser enn de fleste barer. I tillegg kjøper jeg dem fortsatt med 45 % rabatt. 😉 Det er vanskelig å slå!

Beste Keto-proteinbarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *