Keto Mokka Muffinsoppskrift

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Kaffe og sjokolade er to av mine favorittsmaker, så jeg kombinerte dem til en deilig muffinsoppskrift.

Og enda bedre, mine Keto Mocha-muffins er en flott takeaway-frokost når du ikke har tid til å lage mat. De er deilige rett ut av kjøleskapet eller varmes opp i mikrobølgeovnen i 15-30 sekunder.

De er også gode som snacks når du er litt sulten, men har noen timer til neste måltid. Og det er en fin måte å tilfredsstille sukkertrangen uten å bryte dietten eller overdrive nettokarbohydratene.

Jeg liker å lage en porsjon på søndager og nyte dem hele uken. Det vil si, med mindre familien din spiser dem alle først!

hvordan jeg laget denne paleoen

Som du sikkert vet er de fleste tradisjonelle muffinsoppskrifter laget med hvetemel og sukker, som ikke er keto.

Så, det første jeg gjorde da jeg lagde oppskriften var å erstatte hvetemel med mandelmel.

Mandelmel er rett og slett mandler som har blitt blanchert for å fjerne skinnet og malt til et pulver. Jeg foreslår å bruke fint eller ekstra fint mandelmel til denne oppskriften.

Mandelmel gir bakevarer en lett nøtteaktig smak. Men med all den deilige kaffen i oppskriften, vil du sannsynligvis ikke legge merke til det.

Jeg må advare deg om at kokosmel ikke vil erstatte mandelmel. Så hvis du har en pose kokosmel som du vil bruke, sjekk ut disse 28 kreative keto kokosmel desserter.

For å gi muffinsene en fyldig sjokoladesmak brukte jeg kakaopulver i oppskriften.

Kakaopulver er laget av de faste stoffene som blir igjen etter at kakaosmøret er fjernet fra kakaobønnene og malt til et pulver.

Kakaopulver kan imidlertid være ganske bittert, så jeg brukte erytritolgranulat som søtningsmiddel. Erythritol er min favoritt keto sukker fordi den ikke har en rar ettersmak og er ganske enkel å finne i butikker eller på nett.

Selvfølgelig kan du bruke mindre erytritol hvis du ikke har en veldig søt tann. Jeg vil foreslå å bruke ca 1/4 kopp (48g) og tilsette mer til deigen er søt etter din smak.

jeg brukte smeltet smør som erstatning for smør. Ghee er ganske enkelt ghee som har fått fjernet melketørrstoffet, og det er derfor det er populært blant laktoseintolerante.

Men hvis du vil at muffinsene dine skal være helt melkefrie, så er kokosolje et flott fett å bruke.

Du kan kjøpe uraffinert (eller virgin) eller raffinert kokosolje, og begge fungerer like bra. Uraffinert kokosolje har en sterkere kokosnøttsmak enn raffinert kokosolje. Så jeg vil foreslå å bruke raffinert hvis du ikke vil at cupcakes skal ha en sterk kokossmak.

En annen melkefri ingrediens jeg brukte var usøtet mandelmelk. Det er flott melkeerstatning til tradisjonell melk. Usøtet kokosmelk i kartong kan også brukes, men jeg vil foreslå å hoppe over det. jeg melker.

Og sørg for å sjekke ut alle mine Keto frokostoppskrifter som blir en deilig start på dagen!

Keto mokka muffins oppskrift #keto #oppskrift https://ketosummit.com/keto-mocha-muffins-recipe/

skrive ut

Beskrivelse

Den perfekte kombinasjonen av kaffe og sjokolade i en deilig keto-muffins.bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 F (175 C). Smør eller kle en 12-kopps muffinsform med papir eller silikon og sett til side.
 2. Kombiner mandelmel, kakaopulver, erytritolgranulat, bakepulver og natron i en stor bolle.
 3. Tilsett egg, espresso eller pulverkaffe, smeltet kokosnøttghee, mandelmelk og vaniljeekstrakt i en bolle og elt til en jevn deig.
 4. Hell omtrent 2 ss (30 ml) røre i hver kopp tilberedt cupcake panne til hver kopp er omtrent 3/4 full, for 12 cupcakes.
 5. Sett muffinsformen i ovnen og stek i 20-25 minutter til den er ferdig og en tannpirker i midten av muffinsen kommer ren ut.
 6. Ta ut av ovnen og la muffinsene avkjøles i pannen i ca 5 minutter. Ta muffinsene forsiktig ut av formen og legg dem på en rist for å avkjøles helt.
 7. Oppbevar cupcakesrester i en tildekket beholder i kjøleskapet i opptil 1 uke.

Mat

 • Serveringsstørrelse: 1 muffins
 • Kalorier: 212
 • Sukker: 1 g
 • Tykk: 20 g
 • Karbohydrater: 5 g
 • Fiber: 3 g
 • Protein: 6 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *