Keto Peach Cobbler Bars – Hele dagen drømmer jeg om mat

 • By: Jan Helge
 • Date: august 8, 2022
 • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

Nyt sommerens beste smaker med Keto Peach Cobbler Bars. De har en delikat smuldrete skorpe, en fersk ferskenfylling og en søt kremet glasur. Og de har bare 4,4g netto karbohydrater per porsjon!

Jeg er veldig glad for å kunne presentere en annen deilig ferskenoppskrift på lavkarbo. Spesielt appetittvekkende deilige som disse keto ferskenbarene.

Ferske ferskener har alltid vært en av mine favoritt sommerfrukter, men jeg unngikk dem lenge. Jeg likte det søte, saftige kjøttet så godt at det var for lett å overdrive.

Da skjønte jeg at hvis jeg hadde jobbet med en større oppskrift, kunne jeg fortsatt nyte denne fantastiske smaken. Så jeg laget keto ferskenis og ferskenmuffins. Og jeg krydret dem til og med med litt søt keto-te.

Så ja, du kan spise fersken på en keto-diett. Med måte, selvfølgelig!

En ferskenbar står foran en hvit plate med andre stenger.

Hvorfor du bør prøve denne oppskriften

Men disse barene, å disse barene! Så møre og smuldrete, og de smaker som en ferskenskomaker med lite karbohydrater.

De har en hel halvkilo modne fersken i midten. Tilberedt med en liten mengde alulose, blir frukten søt og sirupsaktig, som en paifylling.

Og skorpen er også himmelsk. Det ligner på fyllet fra min Triple Berry Keto Cobbler, men gjort litt sterkere for å holde formen på stengene.

Jeg pyntet det hele med søt rømme. Du kan bare ikke slå fersken og krem!

Ingredienser du trenger

Et bilde av fersken barer ingredienser merket fra topp til bunn.

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

 • Ferskener: Prøv å velge modne fersken til disse barene slik at fyllet blir mykt og velduftende.
 • Allulose: Søtningsaktig allulosisk eller BochaSweet er avgjørende for en fin, sirupsaktig søt ferskenblanding.
 • glukomannan: De fleste barer inneholder maisstivelse for å tykne fyllet. glukomannan eller xantangummi fungerer utmerket for denne keto-versjonen.
 • Mandelmel: Blanchert mandelmel skaper den perfekte smuldrende teksturen.
 • Kollapse søtningsmiddel: Jeg foretrekker Collapse Brown for disse keto ferskenbarene siden fersken og brunt sukker passer så godt sammen. Men bruk Swerve Confectioners for duskregn så det ikke blir grisete.
 • kokosmel: Litt kokosmel i skorpeblandingen hjelper til med å oppveie fuktighetsinnholdet i mandelmelet.
 • Pantry stifter: Smør, tung fløte, vanilje og salt.

Trinnvise instruksjoner

En collage av seks bilder som viser hvordan du lager Keto Peach Bars.

1. Forbered ferskenfyllet.: Kombiner fersken og allulose i en middels kjele. Kok opp, reduser deretter varmen og la det småkoke til søtningsmiddelet er oppløst. Tilsett litt fortykningsmiddel og la avkjøles helt.

2. Forbered skorpeblandingen: Kombiner mandelmel, søtningsmiddel, kokosmel og salt. Tilsett så smeltet smør og vaniljeekstrakt til deigen begynner å henge sammen.

3. Stek den nederste kaken: Klem ut litt over halvparten av skorpeblandingen i en firkantet metallildfast form og stek til den er gylden rundt kantene. La avkjøles helt.

4. Sett sammen stengene: Fordel ferskenfyllet over bunnkaken. Dryss deretter den resterende skorpeblandingen på toppen for å belegge fyllet.

5. Baking: Sett barene i ovnen og stek til toppen er gyllenbrun. Fjern og la avkjøles helt, og avkjøl deretter i 1 time for å stivne fyllet.

6. Duskregn: Pisk søtningspulver med fløte og litt vann, og dryss deretter over avkjølte barer.

En haug med keto ferskenstenger på en hvit tallerken over en oransje rutete serviett.

Eksperttips og vanlige spørsmål

Jeg anbefaler å bruke en metallpanne til disse barene, da den leder varme bedre og gjør bunnskorpen tykkere.

Pass på at ferskenfyllet er kjølig og tyknet godt før du legger det i barene. Ellers kan skorpen bli våt. Hvis det er vannaktig, tilsett ytterligere ¼ teskje glucomannan.

Meierifritt alternativ: Bruk kokosolje til skorpen og kokos- eller mandelmelk til toppingen.

Hvis du vil erstatte frukt, er disse Keto Cobbler Bars også deilige med bærfyll.

Ferskenstenger på en hvit plate med fersken i bakgrunnen.
Er fersken tillatt på keto-dietten?

I små mengder er fersken egnet for en keto-diett. Overraskende nok inneholder 100 g fersken mindre karbohydrater enn 100 g blåbær. Selv om jeg ikke anbefaler å spise en hel fersken, kan du spise flere skiver eller bruke dem i flere serveringsoppskrifter.

Hva er ferskenskall laget av?

Skorpen på disse Keto Peach-barene er laget med mandelmel, kokosmel, brunt sukkererstatning og smør. Det er et smakfullt alternativ til de fleste skomakere uten sukker og gluten.

Hvordan oppbevarer du en keto fersken skomaker?

Oppbevar disse barene i en dekket beholder i kjøleskapet i opptil en uke. Legg merke til at skorpen blir mykere jo lenger de ligger.

fersken bar oppskrift

Nyt sommerens beste smaker med Keto Peach Cobbler Bars. De har en delikat smuldrete skorpe, en fersk ferskenfylling og en søt kremet glasur. Og de har bare 4,4 g netto karbohydrater per porsjon!

Vi vil: Dessert

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: keto fersken skomaker, fersken barer

Forberedelsestid: tretti minutter

Tid for forberedelse: 45 minutter

Total tid: en time femten minutter

Porsjoner: 16 barer

Kalorier: 163kcal

Ingredienser

fylling

 • en lb. skrelte, hakkede fersken
 • en kopp allulosisk eller BochaSvit
 • ½ teskje glukomannan eller xantangummi

bruksanvisning

fylling

 • Kombiner fersken og søtningsmiddel i en middels kjele over middels varme. Kok opp, reduser deretter varmen til lav og rør til søtningsmidlet har løst seg opp og ferskenene begynner å frigjøre juice.
 • Fjern fra varmen og tilsett glucomannan. La avkjøle til det tykner.

Skorpe

 • Forvarm ovnen til 350ºF.
 • I en stor bolle kombinerer du mandelmel, brunt søtningsmiddel, kokosmel og salt. Rør inn smeltet smør og vanilje til deigen begynner å henge sammen.
 • Klem litt over halvparten av røren i en 9″ x 9″ metallbakeform og stek i 10-12 minutter til kantene er gylne. Ta ut av ovnen og la avkjøles.
 • Fordel ferskenfyllet jevnt over skorpen. Ta så den gjenværende skorpen og smuldre den over toppen av fyllet, trykk lett for å få den til å feste seg.
 • Stek i ytterligere 20-25 minutter til fyllet er boblende og toppen er gyllenbrun. Ta ut og la avkjøles helt i formen. Sett deretter i kjøleskapet i 1 time for å stivne fyllet.

Notater

Oppbevaringsinformasjon: Oppbevar disse barene i en tildekket beholder i kjøleskapet i opptil en uke. Legg merke til at skorpen blir mykere jo lenger de ligger.

Næringsinformasjon

fersken bar oppskrift

Mengde per porsjon (1 bar)

kalorier 163
kalorier fra fett 122

% Daglig verdi*

Tykk 13,5g 21%

Karbohydrater 7,1g 2%

Fiber 2,7g 11%

protein 4g 8%

*Prosent daglig verdi er basert på en diett med 2000 kalorier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *