Keto pepperkakeoppskrift

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Så fort det til og med er en liten bris i luften, begynner jeg å bli begeistret for høytiden og spesielt på pepperkaker!

Selv lukten av pepperkaker får meg til å føle meg festlig.

For å være ærlig har jeg bakt pepperkakemuffins i noen år nå, men jeg klarte rett og slett ikke å finne ut av oppskriften. Imidlertid har jeg endelig forbedret dem, og nå vil jeg dele oppskriften med dere.

Og jeg er sikker på at du vil elske disse keto pepperkakene like mye som jeg gjør.

Og fordi de er keto, trenger du ikke å bekymre deg for å ødelegge feriekostholdet ditt.

Tips og forslag til bakeoppskrifter

Hvis du er ny på keto, kan denne oppskriften virke skremmende. Men ikke la det stoppe deg fra å lage disse deilige pepperkake-cupcakesene!

Jeg lover at de er enkle å lage og deilige! Men her er noen tips for å gjøre oppskriften enda enklere.

Viktigst av alt, ikke la deg skremme av antall ingredienser. De fleste ingrediensene er ingefærkrydder, som er enkle å finne i de fleste dagligvarebutikker.

Hvis du er ny på ketobaking, kan mandelmel være en ny ingrediens for deg. Mandelmel er rett og slett blancherte mandler som er malt til en melete konsistens. Det finnes i økende grad i dagligvarebutikker, men er ganske enkelt å finne på nett også.

Bare husk å kjøpe mandelmel, ikke mandelmel. Mandelmel er mye grovere, så muffinsene får en veldig tett tekstur.

erytritol dette er et annet produkt som kan være nytt for deg. Erythritol er en null-karbo keto sukker erstatning som er flott for keto baking.

Personlig synes jeg erythritol er den beste smaken av alle keto-sukkererstatninger, og det er derfor jeg bruker det i mange av mine keto-dessertoppskrifter.

For å være ærlig kan det noen ganger være vanskelig å finne erytritol i dagligvarebutikker, men det er ganske enkelt å finne på nettet.

Til denne oppskriften brukte jeg granulert erytritol så vel som pulverisert erytritol.

Hvis du ikke finner erytritol i pulverform, som ikke er like vanlig som granulært erytritol, kan du like gjerne hoppe over frostingen på cupcakes. Tro meg, de vil fortsatt være deilige.

Når det gjelder kokosolje har den blitt mye lettere å finne i mange dagligvarebutikker. Det er generelt to typer kokosolje: raffinert og uraffinert (også kjent som virgin) kokosolje.

Personlig foretrekker jeg raffinert kokosolje fordi den har en mye mer nøytral smak enn uraffinert kokosolje.

Uraffinert kokosnøttolje har en mye mer uttalt kokosnøttsmak, noe som vil påvirke smaken av oppskrifter.

Per melk uten melkJeg personlig foretrekker usøtet mandelmelk, men du kan bruke usøtet kokosmelk i stedet. Bare pass på å velge mandel- eller kokosmelk uten smak!

Til slutt er den sorte stripe-melassen helt valgfri, men den bidrar til å forbedre smaken av pepperkakene. Hvis du bruker den, vil den tilsette litt over 1g karbohydrater per muffins.

For å være ærlig legger jeg det til og bryr meg ikke om de ekstra karbohydratene, men valget er helt opp til deg.

Et siste forslag: sørg for at cupcakesene er helt kjølige før du nyter dem. Jeg vet at det er fristende å ville grave i så snart de er ute av ovnen, men du må virkelig la dem avkjøles til romtemperatur slik at de har den beste teksturen.

Andre Keto-frokostoppskrifter du bør prøve

Hvis min keto pepperkakeoppskrift gir deg lyst på andre keto frokostoppskrifter, så er du heldig!

Fra mokka-cupcakes og sjokolade-appelsin-cupcakes til kokosnøttsmør-vanilje-cupcakes, jeg har alle dine keto-cupcake-oppskrifter.

Og for dekadente søndagsbruncher som kanelboller, cappuccinokaffe, pannekakegryte for natten, har jeg alle keto-brunchoppskriftene du trenger.

Men for tradisjonelle frokostoppskrifter som pannekaker, vafler, bagels og mer, har jeg også dekket deg.

Så hopp over til meg Keto frokostoppskrifter en side med alle keto-oppskriftene du trenger for å starte dagen riktig!

Keto pepperkakeoppskrift #keto #recipe https://ketosummit.com/keto-gingerbread-muffins-recipe/

skrive ut

Beskrivelse

Vinterlige, feriekrydder og keto-frosting gjør disse pepperkake-cupcakene til en deilig frokost eller snack som vil være deilig hele året.


Ingredienser

For glasur:


bruksanvisning

 1. Forvarm ovnen til 350 F (175 C). Smør eller kle en 12-kopps muffinsform med papir eller silikon og sett til side.
 2. Kombiner mandelmel, granulert erytritol, kanelpulver, muskatnøtt, allehånde, bakepulver og natron i en stor bolle.
 3. Tilsett egg, smeltet kokosolje, mandelmelk, vaniljeekstrakt og melasse (valgfritt) i en bolle og bland til en jevn masse.
 4. Hell omtrent 2 ss (30 ml) røre i hver kopp tilberedt cupcake panne til hver kopp er omtrent 3/4 full, for 12 cupcakes.
 5. Sett muffinsformen i ovnen og stek i 20-25 minutter til den er ferdig og en tannpirker i midten av muffinsen ikke kommer ren ut.
 6. Ta ut av ovnen og la muffinsene avkjøles i pannen i ca 5 minutter. Ta muffinsene forsiktig ut av formen og legg dem på en rist for å avkjøles helt før glasur.
 7. I en liten bolle blander du mandelmelk og erytritolpulver til det er jevnt. (Frostingen skal være tykk nok til å holde seg på cupcakesene, men tynn nok til å dryppe med en skje.) Drypp frosting over avkjølte cupcakes før servering.
 8. Oppbevar cupcakesrester i en tildekket beholder i kjøleskapet i opptil 1 uke.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater: 3 g

Mat

 • Serveringsstørrelse: 1 muffins
 • Kalorier: 216
 • Sukker: 2 g
 • Tykk: 20 g
 • Karbohydrater: 6 g
 • Fiber: 3 g
 • Protein: 6 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *