Keto Safe Energy Drinks – Keto Summit

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 7, 2023
 • Time to read: 3 min.

Sharing is caring!

Det er ubestridelig at folk hvert år jobber lengre timer, tilbringer mer tid i trafikken og har en tendens til å være mer slitne og dårligere søvn. Faktisk fant en CDC-studie at mer enn en tredjedel av amerikanerne ikke får nok søvn.

Derfor er det ikke overraskende at mange tyr til energidrikker for å holde seg våkne og kunne fungere gjennom dagen.

Kan du drikke energidrikker på keto?

Mange energidrikker inneholder sukker, så de er definitivt ikke ketosikre! Men hvis du ser litt nærmere etter, vil du bli overrasket over hvor mange ketovennlige energidrikker det finnes. Og nedenfor har vi listet opp noen merker som du trygt kan bruke på keto.

Er det ernæringsmessige fordeler ved å drikke energidrikker? Er det virkelig verdt å drikke dem?

Når man ser på energidrikker fra et ernæringsmessig synspunkt, er de ikke den beste måten å holde seg hydrert på fordi de er høye i sukker og koffein, to stoffer som kan bidra til dehydrering.

Legg til det de andre tilsetningsstoffene på ingredienslisten, som kunstige smaksstoffer og søtningsmidler, som kan ha uheldige effekter på enkelte mennesker, og det blir klart at energidrikker ikke er nødvendig på noen diett.

Det som er utrolig med energidrikker er at de gir forbrukerne et stort energiløft, siden de vanligvis inneholder 150-200 mg koffein per boks og hele 60 g karbohydrater (på grunn av det høye sukkerinnholdet). Inntak av for mye koffein har imidlertid vært knyttet til søvnproblemer, så regelmessig drikking av energidrikker kan forårsake langsiktige helseproblemer, selv om du drikker keto-godkjente energidrikker.

Generelt er ikke energidrikker en daglig nødvendighet, og noen vil kanskje hevde at de ikke er nødvendige i det hele tatt. Men hvis du elsker energidrikker fra tid til annen og leter etter trygge keto energidrikker, er det noen gode alternativer for deg.

Ikke alle lavkarbo, sukkerfrie energidrikker er ketosikre.

Som med alle drinker er det lettest å finne en sukkerfri eller null- eller lavkarboversjon av favorittmerket ditt.

Men husk, dette betyr ikke at de automatisk ikke inneholder karbohydrater.

For eksempel, Monster Energy Zero Ultra har fortsatt 2g karbohydrater per boks og deres Lo Carb-drikk har 10g karbohydrater per boks!

G Drivstoff er en populær energidrikk blant spillere, og de annonserer produktet sitt som et «rent og sunt alternativ til sukkerholdige energidrikker.» Men selv om det ikke er tilsatt sukker i G Fuel, er det fortsatt 2-5 gram karbohydrater per porsjon, avhengig av smaken.

Så vær forsiktig når du tar en energidrikk merket «sukkerfri» eller «lavkarbo».

Keto sikre energidrikker:

Heldigvis tilbyr mange populære energidrikkmerker (som Red Bull eller Rockstar) null-sukker, null-karbo-versjoner av drinkene sine for å holde deg på tærne. Velger du Red Bull Total Zero eller Rockstar Pure Zeroeller rockstar ingen karbohydraterdu kan være sikker på at disse drikkene inneholder null gram karbohydrater.

Når det gjelder Instagrams favoritt energidrikk…Energy Drink VPX Bang det er en ketovennlig drikk som også inneholder null gram karbohydrater.

Selvfølgelig er det andre lavkarbo, keto-vennlige alternativer for energidrikker hvis du vil ha mer variasjon i livet ditt:

 • Celsius Naturals – 2g karbohydrater
 • MatchaBar Hustle Sparkling Matcha energidrikk – 1g karbohydrater
 • RUNA energidrikker – 1g karbohydrater
 • Solimo Silver energidrikk – 2g karbohydrater
 • Nuun Sport + koffeintabletter – 2g karbohydrater
 • Reign Total Body Fuel – 1g karbohydrater
 • EBOOST Super Fuel – 2g Karb
 • LYD Glitrende økologisk Yerba Mate – 0g karbohydrater
 • OPPTID – Blåbær granateple, sukkerfri – 2 g karbohydrater

take away mat

Vær oppmerksom på ernæringsetiketten og bytt fra vanlige energidrikker til deres sukkerfrie motparter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *