Beste søte og fuktige Keto-sjokoladecupcakes

  • By: Jan Helge
  • Date: august 28, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

 Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp

Start dagen med sjokolade med Keto Fudgy Chocolate Muffins! Disse cupcakesene er superenkle å lage og bokstavelig talt eksploderer med sjokoladesmak i hver bit! Nyt en behagelig lukt på kjøkkenet og en søt godbit på mindre enn 30 minutter!

Du trenger aldri å føle deg skyldig for å spise sjokolade til frokost hvis det er en av de deilige keto alkohol sjokolademuffinsene. De er superfuktige og jeg kan garantere at ingen vil vite at de er keto- og sukkerfrie! Kun 2 netto karbohydrater per muffins!

sjokolademuffins med keto fudge delt i to

Er disse søte keto-sjokolademuffinsene fuktige?

Ja! Dette er noen av de våteste muffinsene jeg noen gang har laget! Dette kan tilskrives 4 egg, olje og vann. De lager virkelig fantastiske muffins.

Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:

Sjekk ut andre keto-muffinsoppskrifter:

Jeg håper du liker denne doble sjokolade keto muffinsoppskriften. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook

Keto sjokolademuffinsoppskrift

Keto Fudge sjokolademuffins

Start dagen med sjokolade med Keto Fudgy Chocolate Muffins! Disse cupcakesene er superenkle å lage og bokstavelig talt eksploderer med sjokoladesmak i hver bit! Nyt en behagelig lukt på kjøkkenet og en søt godbit på mindre enn 30 minutter!

SKRIV UT OPPSKRIFTEN
PIN OPPSKRIFT

Vi vil: Dessert, Snack

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: glutenfri, keto sjokolademuffinsoppskrift, sukkerfri

Forberedelsestid: 5 minutter

Tid for forberedelse: femten minutter

Total tid: tjue minutter

Porsjoner: 12

Kalorier: 227kcal

BRUKSANVISNING

  • Forvarm ovnen til 350F. Kle en muffinsform med foringer og spray innsiden av foringene med kokespray. Utsette.
  • Ta en stor bolle og bland mandelmel, søtningsmiddel, kakaopulver, natron, bakepulver og salt. Bland til ingrediensene er kombinert. Tilsett smeltet smør, vanilje, egg og vann. Brett inn sjokoladebitene.
  • Fordel sjokolademuffinsrøren jevnt i hver muffinsform. Sett i forvarmet ovn og stek i 15-20 minutter eller til tannpirkeren kommer ren ut. La avkjøles.

MAT

Kalorier: 227kcal | Karbohydrater: 5gram | Protein: 6gram | Tykk: tjuegram | Fiber: 3gram

Interaksjon med leseren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *